Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια δεν εγινα πολυ σαφης στο προηγουμενο.. sorry

Να εχεις 2 ανεμιστηρες 120αριδες εξω απο το κουτι οk.. Πραγμα που σημαινει οτι βαζεις απο μεσα ψυγειο και αλλος 2 ανεμιστηρες.. Οχι δεν χωραει κατα 80% λογο μητρικης και μνημων ram.. εκτος οπως και προ-αναφερθηκε μονο εαν μεταφερεις ολο το συστημα (ψυγειο +4 fans) μια θεση μπροστα γινεται.. αλλα θα στηριζεται με λιγοτερες "βιδες"

Δες εδω πως το χε κανει ο Doc..

http://www.insomnia.gr/topic/469729-the-animus-project/?p=5172667

Το κουτι μου στο ανεφερα για να δεις πως ειναι εσωτερικα και ποσο λιγο χωρος υπαρχει αναμεσα στα 2 fan πανω και της μητρικης.. Δεν χωραει ψυγειο ουτε γι αστειο.. εκτος και αν εκανα την πατεντα του Μανου (Doc).. αλλα δεν θελω νερο οποτε no worries..

Το κουτι απλα αξιζει τα λεφτα του.. τιποτα παραπανω δεν εχω να πω.. Προσωπικα ειναι οτι πιο ομορφο κυκλοφορει..

Απλα εχε στα υποψην μετα απο αρκετο "καψιμο" στο forum της corsair, ειδα οτι παρα πολλοι εχουν κανει rma για το fan controller γιατι αναφερθηκε απο αρκετους οτι μετα απο καιρο και αρκετη χρηση χαλασε.. Δεν ειναι και κανα τρομερο fan controller αλλα ok.

παίζει μεγάλο ρόλο πόσο ψηλά έχει η μητρική σου τα ram slots) εκτός εαν το κάνεις όπως ο doc ή αν βάλεις πιο λεπτούς από το συνηθισμένο ανεμιστήρες μέσα(πολύ οριακό).

Κάτι άλλο αρνητικό δεν έχει (άμα κόψεις και τα honeycombs γίνεται αθόρυβο κιόλας ) .

Asus Maximus VI Hero (C2)

Asus Z87 Pro (C2)

μια απο τις 2 θα παρω, αλλα με ψηνει ποιο πολυ η μαξιμους γιατι εχει καλυτερο build in ηχο απο την προ η οποια εχει WIFI... οποτε επιλεγω καλυτερο ηχο απο το WiFi σε σταθερο pc...

Δημοσ.

τι εννοεις δεν θες νερο? υδροψυξη δεν θες? υπαρχει καποιος σημαντικος κινδυνος διαρροής? στα κλειστά κυκλωματα εχω διαβάζει οτι ειναι πολυ σπανιο αυτο, οσο σπανιο και να σπασει η μητρική σου απο το βαρος της αεροψυξης...

εσυ με τον fx και αεροψυξη τι θερμοκρασιες βγαζεις? να φανταστω οτι εχεις κανει OC για να βάλεις άλλη ψυκτρα εκτος αυτη που δινει ο επεξεργαστης?

και αμα καει το fan controller τι θα γινει? δεν θα λειτουργούν τα fans? οταν λες απο αρκετή χρήση? ανεβοκατεβαζαν ολη την ώρα την ταχύτητα των fans? 

*μπηκα στο κοπο να διαβασω reviews απο ατομα που την εχουν αγορασει στο αμαζον(http://www.amazon.com/gp/product/B009ZN2NH6/

) σε 360 περιπου reviews, 5-6 ειχαν leak και 1-2 ειχαν αφου το εγκατεστησαν και σε οσους ετρεξε το υγρο μεσα στη mobo cpu δεν τους εκαψε κατι κατι λεγανε οτι δεν ειναι νερο και ειναι καποιο αλλο ειδικουγρο κλπ.. και στους υπολοιπους το παρελαβαν ήδη χαλασμενο (DOA), καλα ειναι αυτα τα στατιστικα?

Κοιτα στις H100/H80 υπηρχε τεραστιο θεμα με τα rma.. Βεβαια η Corsair απο την πλευρα της αντικαθηστουσε στους παντες προιοντα.. Αλλα τα rma για προβληματικες H100/H80 πηγαιναν συννεφο.. Στις καινουργιες σειρες H100i h80i κτλ δεν ξερω τι παιζει καθως δεν παρακολουθω πλεον τα forum τους (το εκανα πριν φτιαξω το δικο μου μηχανημα για καιρο)

Εδω μπορεις να λυσεις ολες σου τις αποριες καθως στα comments του amazon υπαρχουν και πολλοι "βαλτοι"..

http://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?s=6de45f5298d08a1811a95a94cbe490c2&f=155

Εγω δεν εβαλα υδροψυξη (ενω αρχικα το σκεφτομουν για λογους ομορφιας κτλ) γιατι πρωτον με προετρεψαν τα παιδια εδω οτι εφοσον δεν θα ασχοληθω με το OC δεν υπηρχε λογος να δωσω τοσα λεφτα..

Δευτερον μια H100 κοστιζει κανα 100αρι, συν 4 ανεμιστηρια SP120 για push-pull (τα οποια εχουν περιπου ιδια στατικη πιεση με τα stock αλλα ειναι τελειως αθορυβα μπροστα στα stock που ειναι διαολια) τα οποια εχουν καμμια 40-50, αμεσως αμεσως 150 ευρω, που τα επενδυσα σε κατι που μου χρειαζοταν περισσοτερο στο rig.. Με την 212evo ειμαι υπερκαλυμενος.. πανω απο 45-48 βαθμους εν ωρα mmorpg (που ειναι cpu bound games) δεν εχω δει.. ΑΛΛΑ.. οπως προειπα ο 8350 ειναι απειραχτος.. stock.

Μονο την vga με ενδιεφερε να ταβανιασω σε OC, με το cpu θα ασχοληθω πολυ αργοτερα δεν ειναι κατι που με καιει ακομα.. Αλλα και παλι με αυτην την ψυχτρα που εχω (που θα γινει push pull μολις ερθει αλλο ενα σετακι απο ανεμιστηρια που παρηγγειλα) τραβιεται σε OC μεχρι τα 4.5 απ'οτι διαβαζω.. Που να βαλεις και καμμια τετοια.. http://www.skroutz.gr/s/2113451/Thermalright-Silver-Arrow-SB-E-Extreme.html

Αν δεν ασχοληθεις με OC πηγαινε σε "αερα".. αν παλι θες για αισθητικους λογους και γοητρου να βαλεις μια H100 τοτε κοιτα το θεμα "Case" παραπανω, γιατι με το 600Τ το πιθανοτερο να μεινεις με το ψυγειο στο χερι αν δεν εχει κεφια η μητρικη που θα παρεις..

Οσων αφορα το fan controller, και στο δικο μου την ωρα που το γυριζω δειχνει να ζοριζεται σε ενα σημειο, σαν να τριβεται καπου.. φαινεται οτι δεν ειναι καμμιας τρομερης ποιοτητας το μαραφετι που χουν βαλει.. Πανω του εχω συνδεσει ολα τα φουρφουρια του 600Τ εκτος της ψυχτρας cpu.. Και αναλογα το τι κανω και τι game παιζω, και αναλογως τις τιμες που ανεβαζει η καρτα γραφικων, ανεβαζω και μειωνω τα φουρφουρια.. Αν παιζω MetroLL πχ τα βαζω ολα τερμα, γιατι φορτωνει τα κερατα της και γινεται φουρνος το κουτι μετα απο ωρα, οποτε ολα τερμα να φευγει το καυσαεριο "εξω".. Αυτη ειναι η δικια μου χρηση και προφανως η γενικη του χρηση..

Αλλοι ισως το κανουν λιγοτερο, αλλοι συχνοτερα, αλλοι καθολου γιατι μπορει να τους αρεσει να τα χουν μονιμως σε χαμηλες στροφες τα ανεμιστηρια.. δεν γνωριζω..

Αν τωρα χαλασει το fan controller δεν σταματανε τα φουρφουρια, αλλα θα τρεχουν με την ταχυτητα που ειχες την ωρα που χαλασε το controller. Απ οτι θυμαμαι και σε αυτην την περιπτωση η Corsair κανει RMA (αν δεν με απατα η μνημη μου απο τα forum της)..

Δεν σου λεω οτι επειδη πηρες το κουτι θα σου μεινει στα χερια, απλα στο αναφερω να ξερεις οσο δυνατον περισσοτερα.. Τα καλα του κουτιου τα διαβαζεις παντου και τα βλεπεις επισης.. Πρεπει ομως να ξερεις και τις κακες των περιπτωσεων να εισαι ετοιμος και οχι αδιαβαστος.

Αν εχεις χρονο για διαβασμα περι 600Τ και φωτογραφιες αμετρητων κατοχων, εδω εισαι

http://www.overclock.net/t/831636/official-corsair-graphite-club

Asus Maximus VI Hero (C2)

Asus Z87 Pro (C2)

μια απο τις 2 θα παρω, αλλα με ψηνει ποιο πολυ η μαξιμους γιατι εχει καλυτερο build in ηχο απο την προ η οποια εχει WIFI... οποτε επιλεγω καλυτερο ηχο απο το WiFi σε σταθερο pc...

Αυτες τις 2, τις θες λογω καλου OC ή αισθητικης?

Γιατι αν πας για OC υψηλων απαιτησεων, δεν πρεπει να συζηταμε καν για τις "ετοιμες" υδροψυξεις που αναφερεις.. αλλα για custom.

Eμφανισιακα δεν το περασαν το 2αρι παντως με το SE.. Κριμα και ειναι καλη η τιμη του για τα χαρακτηριστικα του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...