Προς το περιεχόμενο

Samsung UE46F8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η πρόσβαση στο κρυφό μενού πρέπει να γίνεται με σίγουρα βήματα.

Φοβάμαι ότι τα πρώτα βήματα info/menu/mute/power δεν φτάνουν για να φτάσει κάποιος στο υπομενού που γράφονται οι ώρες και άλλα στοιχεία και το πώς θα βγει από τη διαδικασία χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα.

Ένα παράδειγμα είναι αυτό

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/78550-%CE%9A%CE%A1%CE%A5%CE%A6%CE%9F-%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%A5-SAMSUNG

Διευκρινίζω ότι μιλάω πάντα σε σχέση με τα βήματα που κάνω στην Panasonic 50VT30 για να φτάσω στο συγκεκριμένο υπομενού.

Δημοσ.

Μα στο κρυφό μενού είναι καταγεγραμμένες οι ώρες λειτουργίας... Μπορεί κάποιος από εκεί να το τσεκάρει! Το θέμα είναι "κατόπιν εορτής" τι μπορείς να αποδείξεις! Μια τηλεόραση βέβαια μιας εβδομάδας, δεν μπορεί να έχει 500 ώρες λειτουργίας!!!

Στις νέες σειρές οι ώρες δεν φαίνονται έτσι εύκολα. Πάντως αυτο που είναι σίγουρο είναι ότι αμα κάνει κάποιος factory reset από εκεί,τότε οι ώρες μηδενιζουν.Άρα αμα όταν την έβαλε ο φίλος σε λειτουργία και του έδειξε τα welcome screen με την επιλογή γλώσσας, χώρας κτλ, τότε δεν μπορεί να δει τις ώρες. Για Samsung τουλάχιστο αυτα ισχύουν.

Δημοσ.

Αλλα και να εχει δουλέψει κανα δυο μίνες μην χαλιέσαι. Δεν μετράνε αντίστροφες ωρες τοσο γρήγορα.

εδω δε θα συμφωνησω , πρεπει να χαλαστει και πολυ κι ολας !

οχι για τις ωρες λειτουργιας  λιγη σημασια εχει αυτο , αλλα για το οτι αν ηταν εκθεσιακη

α . επρεπε να την ενημερωσουν

β. επρεπε να την αγορασει πολυ πιο φθηνα !

Δημοσ.

εδω δε θα συμφωνησω , πρεπει να χαλαστει και πολυ κι ολας !

οχι για τις ωρες λειτουργιας  λιγη σημασια εχει αυτο , αλλα για το οτι αν ηταν εκθεσιακη

α . επρεπε να την ενημερωσουν

β. επρεπε να την αγορασει πολυ πιο φθηνα !

Δεν διαφωνώ, δεν επικρότησα την συμπεριφορά του καταστήματος.

Ανέλυσα το τεχνικό κομμάτι, όχι το ηθικό.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ, δεν επικρότησα την συμπεριφορά του καταστήματος.

Ανέλυσα το τεχνικό κομμάτι, όχι το ηθικό.

ετσι οπως το θετεις , σωστος !

ενας φιλος μου  αυτη

http://www.philips.gr/c/televisions/cinema-219-56-inch-full-hd-1080p-digital-tv-56pfl9954h_12/prd/

εκθεσιακο κομματι την πηρε ακριβως στην μιση τιμη ! ειχε 4.000 τοτε και την πηρε 2.000

Δημοσ.

ναι για 4000 δεν αξιζει σιγουρα ! για 2000 ομως που εδωσε ο φιλος μου ειναι πολυ καλη! ειδικα για ταινιες ...

Δημοσ.

Πάντως αυτό το ambilight της Philips πολύ μπροστά. Όντως κάνει πιο ξεκούραστη τη παρακολούθηση. Έψαχνα μια περίοδο τρόπο να το φτιάξω μόνος μου σε κανονική τηλεόραση, τελικά τα παράτησα :ρ

Δημοσ.

Πάντως αυτό το ambilight της Philips πολύ μπροστά. Όντως κάνει πιο ξεκούραστη τη παρακολούθηση. Έψαχνα μια περίοδο τρόπο να το φτιάξω μόνος μου σε κανονική τηλεόραση, τελικά τα παράτησα :ρ

ναι ειναι πολυ καλο ! ο φιλος μου την εχει κολλητα σε λευκο τοιχο απο πισω κ την νυχτα με σβηστα τελειως ολα τα φωτα  , ετσι οπως αλλαζει ο φωτισμος στο εργο κ στην τηλεορ εναι απολαυση ..

Δημοσ.

ναι γι αυτο σταματισαν να το βγαζουν κι ολας , δε πηγε καθολου !

καπου δαβασα θα το λανσαρουν παλι μετα απο καμμια 3ετια πολυ πιο ζεστα ..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Προσφατα μου εκαναν δωρο μια τηλεοραση samsung για διαφημιση προιοντων καποιας εταιρειας στο καταστημα μου.

Αφου τη δουλεψα αρκετο καιρο,τη πηρα σπιτι μου και θελω να μπορω να βλεπω ομως και τηλεοραση και οχι μονο το διαφημιστικο μεσω usb.

Στο menu της οι επιλογες για τον συντονισμο και την ταξινομηση των καναλιων ειναι απενεργοποιημενες,καθως και πολλες αλλες.

Τελος παντων,μπαινω στο service menu,κανω factory reset και καθως την σεταριζα επεσα στην επιλογη για τον αυτοματο συντονισμο,οπως και τον εκανα.

Αυτη τη στιγμη βλεπω τηλεοραση αλλα δεν μπορω να κανω ταξινομηση καναλιων μιας και η επιλογη ειναι απενεργοποιημενη.

Ποια ρυθμιση πρεπει να πειραξω για να ενεργοποιηθει?

Στο μενου της παντως μου απαγορευει να ξανακανω συντονισμο,μονο με factory reset.

Ειναι hospitality,το μοντελο ΗG32EB460

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...