Προς το περιεχόμενο

Samsung UE46F8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απέκτησα την TV του τίτλου του θέματος και θέλω να δω το χρόνο που έχει δουλέψει.

Μήπως ξέρει κανείς πώς το βρίσκω;

Δημοσ.

Μπορείς από το κρυφό μενού της τηλεόρασης αλλά δεν γνωρίζω τα κουμπιά που πατάς για να το ανοίξεις στη Samsung.

Googlάρισε samsung tv secret menu και θα βρεις αρκετά βοηθητικά.

Χρειάζεται, όμως, μεγάλη προσοχή γιατί αν δεν γνωρίζεις καλά τα βήματα μπορεί να κάνεις ζημιά.

Ίσως βρεις και στο avclub.gr

Στη δική μου (Panasonic) γνωρίζω τα βήματα και ελέγχω τις ώρες λειτουργίας και τα on/off κάθε 6 μήνες περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκα ότι στις Samsung στο service menu μπαίνεις πατώντας διαδοχικά, με κλειστή την τηλεόραση, τα πλήκτρα Info, Menu, Mute, Power. Η αγωνία μου είναι πώς γίνεται η έξοδος από το service menu χωρίς να γίνει οποιαδήποτε μεταβολή στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.

Δημοσ.

Απλά κλείνεις τη τηλεόραση για να βγεις και τη ξανανοίγεις κανονικά. Και να κάνεις καταλάθος κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις (πολύ δύσκολο να το κάνεις καταλάθος, αν δε το θες δηλαδή) έχει επιλογή Factory Reset οπότε όλα ok ;)

Δημοσ.

Οχι η επιλογή  factory reset σβήνει την αρχική rom που εμπεριέχει κανάλια, δίκτυο και βασικές ρυθμίσεις. Η rom που εμπεριέχει ρυθμίσεις για το calibration του πάνελ, του tuner και του αποπλεκτη αμα πειραχτούν δεν επαναφέρονται. Μετα θέλει service, οπου γινεται αλλου είδους reset. Οποτε προσοχή, η περιέργεια εκει και ο πειραματισμός δεν κάνει καλό. Είναι και ακριβή η tv.

• Like 1
Δημοσ.

Απέκτησα την TV του τίτλου του θέματος και θέλω να δω το χρόνο που έχει δουλέψει.

Μήπως ξέρει κανείς πώς το βρίσκω;

Την πήρες εκθεσιακη?

Δημοσ.

Βασικά μια tv εαν εχει δουλέψει στην έκθεση, φαίνεται. Πολυ λίγοι μπορούν να τις συσκευάσουν εργοστασιακά. Αλλα και να εχει δουλέψει κανα δυο μίνες μην χαλιέσαι. Δεν μετράνε αντίστροφες ωρες τοσο γρήγορα.

Δημοσ.

Μα στο κρυφό μενού είναι καταγεγραμμένες οι ώρες λειτουργίας... Μπορεί κάποιος από εκεί να το τσεκάρει! Το θέμα είναι "κατόπιν εορτής" τι μπορείς να αποδείξεις! Μια τηλεόραση βέβαια μιας εβδομάδας, δεν μπορεί να έχει 500 ώρες λειτουργίας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...