Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) on topic τωρα 

ts  προσεχε πριν την αγορα καρτας ..

2) ρωτα 5-10 ανθρωπους εδω μεσα που ξερουν πριν πεταξεις τα λεφτα σου ..

εγω θα σου πω το μονο εξης ..

εχω  πολυκαναλο ενισχυτη συνεδεμενο στο πισι μου!τον εχω με  hdmi στην  καρτα γραφικων και εχω το τελειο αποτελεσμα !

3) τον δοκιμασα και με καρτα ηχου τον ειχα ψηφιακα  S/PDIF με καρτα των 150 ευρο ! το αποτελεσμα ξερεις ποιο ηταν ?   την πουλησα  ξεφτιλα ολοκαινουργια μετα απο μισο μηνα  στην μιση τιμη 70 ευρο  !  αυτα απο μενα  ..

4) προσεχε τους αδαεις ..

1) Είσαι off topic

Ο άνθρωπος δεν ρώτησε τρόπο συνδεσμολογίας.

Ακόμα και αν ρώταγε θα έπρεπε να γνωρίζουμε τι ακριβως θέλει να κάνει και τι hardware εχει.

2) Κάτι που δεν  έκανες εσυ γι'άυτο πέταξες τα λεφτά σου.Γιατι δεν ρώτησες σε κάποιο τεχνολογικό forum τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ?

3) Αν ήξερες δυο - τρία βασικά πραγματάκια ή έστω αν ρώταγες δεν θα έχανες τα λεφτάκια σου και αυτο γιατι απο την στιγμή που σύνδεσες μέσο s/pdif απο την κάρτα ήχου στον ενισχυτή ολη την κωδικοποίηση την έκανε ο ενισχυτής σου και φυσικά αυτο θα μπορούσες να το είχες κάνει και με κάρτα ήχου των 10€ αρκεί να είχε ψηφιακή έξοδο.

4) Το μόνο σωστό που εχεις πει ως τώρα.

Στα τελευταία σου μηνύματα είσαι προκλητικός και το αστείο είναι οτι η αμάθεια σου μυρίζει χιλιόμετρα μακριά.

Δεν θα σχολιάσω το "τι είναι παΐδάκια οι συχνότητες για να είναι πετσοκομμένες ?" γιατι θα πρέπει κάποιος να σου κάνει σεμινάριο τι είναι ο ήχος με ποιον τρόπο τον ακούμε πως λειτουργεί το ανθρώπινο αυτί και άλλα τέτοια Κινέζικα.

• Like 1
Δημοσ.

η απαντηση μου ειναι μια αναφορα και μονο

σε βλεπω να μην διασκεδαζεις για πολυ ακομη τον κοσμο εδω

Δημοσ.

μπορειτε να μου πιτε τι διαφορα εχι ικαραρτα ιχου που λεει  pci-e ,pci και αφτη που λεει usb.Θελω να συνδεσω υπολογιστη με ενυσχιτι και θελω να εχω καλυτερη πιοτιτα στον ηχο

Γράψε μας ποια μητρική εχεις.

Ποιον ενισχυτή έχεις.

Και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

Pci / Pci-e / usb είναι τα πρότυπα σύνδεσης της κάρτας ήχου με την μητρική/υπολογιστή.

Σίγουρα εχεις usb στον υπολογιστή σου αλλά  ενα απο τα δυο άλλα πρότυπα μπορεί να μην τα εχεις (pci/pci-e)

η απαντηση μου ειναι μια αναφορα και μονο

σε βλεπω να μην διασκεδαζεις για πολυ ακομη τον κοσμο εδω

Μπορεί ναι μπορεί και οχι.

Ελπίζω εσυ να συνεχίζεις να μας δίνεις τις πολύτιμες συμβουλές σου.

Δημοσ.

θα μπορουσα να τσιμπισω και να απαντησω στις ασυναρτησιες που λες

πχ  εφοσον σωστα  ψηφιακα ολη την κωδικοποίηση την κανει ο ενισχυτης  ,εσυ  γιατι προτεινεις αναλογικη συνδεση στον ανθρωπο και μαλιστα με ακριβη καρτα ?  για καλυτερα αποτελεσματα ? για να κανει την προενισχυση η καρτα αναλογικα ? κτλ κτλ αλλα δε θα το κανω .. το κοβω εδω .. εσενα η αμαθεια δε μυριζει .. βρωμαει !

αναφορα και καληνυχτα

Δημοσ.

με την onboard κάρτα τα κάνεις όλα μιά χαρά μήν δίνεις τσάμπα λεφτά.Αυτές που κάνουν την διαφορά κοστίζουν πολύ και δέν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω εσυ να συνεχίζεις να μας δίνεις τις πολύτιμες συμβουλές σου.

εμενα η συμβουλη μου ειναι ξεκαθαρη !

εχτρα καρτα ηχου + ενισχυτης  = ποτε !

ελπιζω να γλυτωσω τον ts  κανα φραγκο κ απο συμβουλες απο ατομα σαν κ σενα ..

Δημοσ.

θα μπορουσα να τσιμπισω και να απαντησω στις ασυναρτησιες που λες

πχ  εφοσον σωστα  ψηφιακα ολη την κωδικοποίηση την κανει ο ενισχυτης  ,εσυ  γιατι προτεινεις αναλογικη συνδεση στον ανθρωπο και μαλιστα με ακριβη καρτα ?  για καλυτερα αποτελεσματα ? για να κανει την προενισχυση η καρτα αναλογικα ? κτλ κτλ αλλα δε θα το κανω .. το κοβω εδω .. εσενα η αμαθεια δε μυριζει .. βρωμαει !

αναφορα και καληνυχτα

Σε ποια φάση ακριβώς εχω προτείνει ακριβή κάρτα ?

Εγω απλα είπα οπως και άλλο μέλος οτι η onboard κάρτα είναι κατώτερη απο μια εξωτερική.

Επίσης, εσυ είσαι ο προκλητικός

Δημοσ.

Στον ήχο ισχύει το ότι πληρώσεις θα ακούσεις. Αν επενδύσεις σε μία αξιοπρεπή κάρτα ήχου θα ακούσεις σίγουρα καλύτερο και καθαρότερο ήχο, θα ακούσεις πράγματα που δεν θα τα άκουγες πριν με την onboard. Καταλαβαίνεις ότι με μία μεσαίας αξίας κάρτα ήχου που κοστίζει σχεδόν όσο ολοκληρωμένες μητρικές, θα έχεις σαφώς καλύτερα κυκλώματα για τον ήχο και άρα καλύτερο αποτέλεσμα. Φυσικά από εκεί και μετά παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα όπως ο ενισχυτής, τα ηχεία, κλπ. Εν ολίγοις, όσο καλύτερο hardware έχεις, τόσο καλύτερο ήχο θα ακούσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Την προενισχυση την κάνει η κάρτα ήχου και είναι πολύ σημαντικότερη από τον τελικό ενισχυτη.

εδω τι λες?

Εγω απλα είπα οπως και άλλο μέλος οτι η onboard κάρτα είναι κατώτερη απο μια εξωτερική.

τα αυτονοητα λες ? το θεμα ειναι οτι εξωθεις το μελος να παει σε καρτα .. ΑΣΚΟΠΑ  εφοσον εχει τον ενισχυτη οπως ειπε ..

Δημοσ.

Όποιος συνεχίζει να παίζει ποιός την έχει μεγαλύτερη... την γνώση  πάει για παρέα στον venumis.

/sc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν γιατί πάλι υπάρχει μια αντιπαράθεση χωρίς ιδιαίτερο λόγο
ο venumis εχει δίκιο αλλά μπλεξατε στα σημεία και οι δυο και δεν έχει νόημα να φτανεις σε αυτο το σημειο.
Και οι δυο ειστε σε καποιο σωστο σημειο αλλα το πατε λιγο απο εδω λιγο απο εκει και χαλιεστε χωρις λογο.
παντως να εχεις καλύτερο ηχο απο hdmi μέσω κάρτας γραφικών παρα απο καρτα ηχου δεν το εχω ξανακουσει.
μιας και λογο δουλειας εχω σχεση και με αυτα τα θεματα ο venumis εχει δικιο σε πολλα οπως και εσυ αλλα το πατε με λαθος τροπο .

Ο venumis εφαγε μπαν? αν ναι γιατι (μιας και λες θα παει για παρεα)

καλυτερα οταν υπαρχει αντιπαραθεση αποψεων να παραθετουμε καποιο νήμα σε πηγες ωστε να βρίσκουμε μια ακρη.

Επεξ/σία από kinitos
Δημοσ.

Επειδη προσφατα εβαλα την sound blaster z στα logitech z5500 και για να προχωρησω σε αυτη την αγορα εκανα μια ερευνα η οποια τελικα επιβεβαιωθηκε και στη πραξη... εαν η συνδεση γινει με οπτικη ινα τοτε τα δεδομενα περνανε οπως ειναι και η αποκωδικοποιηση γινεται απο τον ενισχυτη σου. Αυτο σημαινει οτι αν η on board σου εχει οπτικη ινα και επιλεξεις αυτη τη μεθοδο τοτε οποια καρτα ηχου και να βαλεις ακομη και 500ων ευρω, αυτο που θα ακους ειναι το ιδιο για το λογω οτι η αποκωδικοποιηση θα γινει απο τον ενισχυτη σου ο οποιος ειναι και στις δυο περιπτωσεις ο ιδιος. Στο δικο μου σεναριο ο αποκωδικοποιητης της καρτας ηχου ειναι αρκετα καλυτερος απο τα z5500 επομενως προτιμω αναλογικη εξοδο και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που ειχα πριν. Επομενως η αγορα της καρτας ηχου ειχε εμφανη αποτελεσματα. Εαν ομως ειχα πανακριβο ενισχυτη τοτε δεν θα εκανα αναλογικη συνδεση και κατεπεκταση η αγορα καρτας ηχου θα ηταν ασκοπη.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη προσφατα εβαλα την sound blaster z στα logitech z5500 και για να προχωρησω σε αυτη την αγορα εκανα μια ερευνα η οποια τελικα επιβεβαιωθηκε και στη πραξη... εαν η συνδεση γινει με οπτικη ινα (ψηφιακα δηλαδη) τοτε τα δεδομενα περνανε οπως ειναι και η αποκωδικοποιηση γινεται απο τον ενισχυτη σου. Αυτο σημαινει οτι αν η on board σου εχει οπτικη ινα και επιλεξεις αυτη τη μεθοδο τοτε οποια καρτα ηχου και να βαλεις ακομη και 500ων ευρω, αυτο που θα ακους ειναι το ιδιο για το λογω οτι η αποκωδικοποιηση θα γινει απο τον ενισχυτη σου ο οποιος ειναι και στις δυο περιπτωσεις ο ιδιος. Στο δικο μου σεναριο ο αποκωδικοποιητης της καρτας ηχου ειναι αρκετα καλυτερος απο τα z5500 επομενως προτιμω αναλογικη εξοδο και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που ειχα πριν. Επομενως η αγορα της καρτας ηχου ειχε εμφανη αποτελεσματα. Εαν ομως ειχα πανακριβο ενισχυτη τοτε δεν θα εκανα αναλογικη συνδεση και κατεπεκταση η αγορα καρτας ηχου θα ηταν ασκοπη.

τα ειπες ολα  συγχαρητηρια ! αυτο προσπαθουσε να του εξηγησει απ το πρωτο του μηνυμα ο μαους αλλος ο αλλος δε καταλαβαινε και επεμενε και επεμενε και επεμενε μονο ετσι θα σταματουσε δυστυχως .

Δημοσ.

τα ειπες ολα  συγχαρητηρια ! αυτο προσπαθουσε να του εξηγησει απ το πρωτο του μηνυμα ο μαους αλλος ο αλλος δε καταλαβαινε και επεμενε και επεμενε και επεμενε μονο ετσι θα σταματουσε δυστυχως .

ευχαριστω αλλα δε θελουμε δικηγορους και καλο ειναι να κλεισει το θεμα εδω !

ξερω οτι παρασυρθηκα και θα μπορουσα να banαριστω και γω , γι αυτο και θελω να ευχαριστησω δημοσια τον mod για την ανοχη του ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...