Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορειτε να μου πιτε τι διαφορα εχι ικαραρτα ιχου που λεει  pci-e ,pci και αφτη που λεει usb.Θελω να συνδεσω υπολογιστη με ενυσχιτι και θελω να εχω καλυτερη πιοτιτα στον ηχο

Δημοσ.

η μια μπαινει σε θυρα pci-e η αλλη σε pci κ η αλλη σε usb ! καλο ? :-D

και για να μιλησουμε σοβαρα τωρα ..

οι pci ειναι σαν αυτες 0719865.jpg

οι pci - e ειναι σαν και αυτες

GC-CAN-PCI-E_1.jpg

και οι usb φανταζομαι ξερεις ποιες ειναι !

δες η μητρικη σου τι θυρες εχει κ την παρε αναλογη καρτα ηχου ..

πληροφοριακα θα σου πω μονο πως δε σου χρειαζεται  η καρτα μπορεις να δυνδεσεις τον ενισχυτη και στην ενσωματωμενη της μητρικης σου ..

την διαφορα στην ποιοτητα την κανουν ο ενισχυτης και τα ηχεια κ οχι η καρτα ..

Δημοσ.

την διαφορα στην ποιοτητα την κανουν ο ενισχυτης και τα ηχεια κ οχι η καρτα ..

Όλα καλά τα είπες εκτός από αυτό που έχω κάνει παράθεση.

Αν ήταν έτσι όλοι θα μέναμε με την onboard κάρτα ήχου της μητρικής.

Έχει τεράστια διαφορά από το κύκλωμα της πλακέτας και τα υλικά. Γι αυτό και οι διαφορές στις τιμές. Υπάρχουν κάρτες ήχου από 10€ και φτάνουν τετραψήφιο αριθμό.

Δημοσ.

Όλα καλά τα είπες εκτός από αυτό που έχω κάνει παράθεση.

Αν ήταν έτσι όλοι θα μέναμε με την onboard κάρτα ήχου της μητρικής.

Έχει τεράστια διαφορά από το κύκλωμα της πλακέτας και τα υλικά. Γι αυτό και οι διαφορές στις τιμές. Υπάρχουν κάρτες ήχου από 10€ και φτάνουν τετραψήφιο αριθμό.

σε σχεση με την onboard οκ υπαρχει καποια διαφορα

απ την στιγμη ομως που θα μπει πανω ενισχυτης , την δουλεια θα την κανει ο ενισχυτης και οχι η καρτα , πεταμενα λεφτα θα ειναι , σε λιγο καιρο θα ψαχνει να την πουλησει !

Δημοσ.

Maus ο venumis λέει κάτι σωστό. Όχι ότι ο ενισχυτής δεν παίζει ρόλο αλλά μη βγάζεις άχρηστες και τις κάρτες ήχου. Όσο για τη διαφορά βάλε σωστή κάρτα ήχου δίπλα σε onboard και σίγουρα δε θα δεις απλώς "κάποια" διαφορά.

Δημοσ.

Αν η onboard κάρτα ήχου βγάζει πετσοκομμενες συχνότητες, το φάσμα των συχνοτήτων ο ενισχυτης απλά θα ενισχύσει το σήμα και θα το οδηγήσει στα ηχεία. Δεν μπορεί να αναλάβει ο επεξεργαστής του ενίσχυτη και να επινοήσει ότι λείπει από αυτό που θα πάρει.

Να μην αναφέρω και θόρυβο, lag όπως και το όποιο φορτίο αναλαμβάνει η CPU του συστήματος σε αυτές τις περιπτώσεις με τις όποιες συνέπειες.

Σε καμία περίπτωση δεν λέω να κάνουν όλοι disabled την onboard κάρτα ήχου τους. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών καλύπτει μια χαρά τις ανάγκες τους.

Δημοσ.

Αν η onboard κάρτα ήχου βγάζει πετσοκομμενες συχνότητες, το φάσμα των συχνοτήτων ο ενισχυτης απλά θα ενισχύσει το σήμα και θα το οδηγήσει στα ηχεία. Δεν μπορεί να αναλάβει ο επεξεργαστής του ενίσχυτη και να επινοήσει ότι λείπει από αυτό που θα πάρει.

Να μην αναφέρω και θόρυβο, lag όπως και το όποιο φορτίο αναλαμβάνει η CPU του συστήματος σε αυτές τις περιπτώσεις με τις όποιες συνέπειες.

Σε καμία περίπτωση δεν λέω να κάνουν όλοι disabled την onboard κάρτα ήχου τους. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών καλύπτει μια χαρά τις ανάγκες τους.

epic

Δημοσ.

Ποιο ακριβώς είναι το epic?

Που βρίσκεις λάθος?

Για πες μας τι ξέρεις?

Γιατί το epic είναι ότι μερικά άτομα εδώ μέσα δεν φτάνει που είναι παντελώς άσχετα κάνουν και post count χωρίς κανένα λόγο.

Θα μπορούσες να ρωτήσεις αυτά που έχεις υπογραμμισει.

Από την στιγμή όμως που λες ότι η κάρτα ήχου δεν παίζει ρόλο αλλά ο ενισχυτης ο οποίος παίρνει το σήμα από την κάρτα ήχου έχεις epic midnight!

Δημοσ.

τι να ρωτησω ρε μεγαλε ? πλακα κανεις ? καταλαβαινει κανεις τιποτα απο αυτα που λες νομιζεις ?

τι ειναι οι συχνοτητες για να ειναι πετσοκομμενες? πα'ι'δακια ??  ελεος δηλαδη !!!

θα μας πεις οτι κανουμε post count χωρίς κανένα λόγο κι ολας .

συνεχισε μονος σου

τωρα καταλαβαινω γιατι λενε ολοι οτι τους διασκεδαζεις ..

Δημοσ.

καληνυχτα !

on topic τωρα 

ts  προσεχε πριν την αγορα καρτας ..

ρωτα 5-10 ανθρωπους εδω μεσα που ξερουν πριν πεταξεις τα λεφτα σου ..

εγω θα σου πω το μονο εξης ..
εχω  πολυκαναλο ενισχυτη συνεδεμενο στο πισι μου!τον εχω με  hdmi στην  καρτα γραφικων και εχω το τελειο αποτελεσμα !
τον δοκιμασα και με καρτα ηχου τον ειχα ψηφιακα  S/PDIF με καρτα των 150 ευρο ! το αποτελεσμα ξερεις ποιο ηταν ?   την πουλησα  ξεφτιλα ολοκαινουργια μετα απο μισο μηνα  στην μιση τιμη 70 ευρο  !  αυτα απο μενα  ..

προσεχε τους αδαεις ..  καληνυχτα ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...