lousifer2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνεις όντως εσυ.. Αυτο που ειδες είναι μόνο ιντερνέτ.Δεν έχει και τηλεφωνο.. Το αντίστοιχο που έχει και τηλέφωνο βλέπω το έχει 24€ εκεί.. ok ναι έχεις δίκιο αλλά έχω την την εντύπωση ότι τηλεφωνία με χρονοχρέωση έχουν όλα τα πακέτα που διαθέτουν μόνο internet άλλωστε internet χωρίς τηλεφωνική γραμμή δεν γίνετε. δεν είδα κάπου να λέει η forthnet για χρόνο ομιλίας σε σταθερά αυτό το κολπάκι τις forthnet με χρονοχρέωση είναι καθαρά marketing τηλέφωνο μπορείς να πάρεις άσχετα με τα πακέτα τηλεφωνία από όλες τις εταιρίες από την στιγμή που θα βάλεις μόνο internet αρκεί να σύνδεσης στην πρίζα σου μια τηλεφωνική συσκευή. και εννοείτε ότι θα χρεωθείς με χρονοχρέωση , δηλαδή αυτό που λέει ότι προσφέρει η forthnet.
YiannEle Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνεις όντως εσυ.. Αυτο που ειδες είναι μόνο ιντερνέτ.Δεν έχει και τηλεφωνο.. Το αντίστοιχο που έχει και τηλέφωνο βλέπω το έχει 24€ εκεί.. ναι, και γιατί να μην το πάρεις από τη wind που το δίνει 19,90? 1
divounia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το Wind M 19.90€ τελικη εχει δωρεαν τηλεφωνα υπεραστικα αστικα.. Ηρθε και ο λογαριασμος . Τα 15 € ειναι για. τωρα της Forthnet ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ( εδω γελαμε... ) ( και αλλο ) ....( λιγο ακομα...!!!)- και το κοστος συνδεσης ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ. Το ειπα σημερα του αφεντικου μου στην δουλεια...Του λεω ´´ Η Forthnet εβαλε προσφορα και αν πληρωσω μπροστα μου κανει εκπτωση μεγαλη , ε θελω και εγω να με προπληρωσεις σημερα αν γινεται για ολο το χρονο και κρατα και το 5% ...´´ Με κοιταξε στα ματια και μου λεει . ´´ Παιδι μου εγω θελω ενα φρεντο εξπρεςςο μετριο με κανελα ,παρε και συ οτι θελεις και χρεωσε τα σε μενα και ελα μεσα στο γραφειο μου να συζητησουμε να παρεις καμια δυο μερες αναρρωτικη. 1
iznodur Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το Wind M 19.90€ τελικη εχει δωρεαν τηλεφωνα υπεραστικα αστικα.. Ηρθε και ο λογαριασμος . Τα 15 € ειναι για. τωρα της Forthnet ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ( εδω γελαμε... ) ( και αλλο ) ....( λιγο ακομα...!!!)- και το κοστος συνδεσης ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ. Το ειπα σημερα του αφεντικου μου στην δουλεια...Του λεω ´´ Η Forthnet εβαλε προσφορα και αν πληρωσω μπροστα μου κανει εκπτωση μεγαλη , ε θελω και εγω να με προπληρωσεις σημερα αν γινεται για ολο το χρονο και κρατα και το 5% ...´´ Με κοιταξε στα ματια και μου λεει . ´´ Παιδι μου εγω θελω ενα φρεντο εξπρεςςο μετριο με κανελα ,παρε και συ οτι θελεις και χρεωσε τα σε μενα και ελα μεσα στο γραφειο μου να συζητησουμε να παρεις καμια δυο μερες αναρρωτικη. Χα χα Θεός, το Wind Μ νομίζω είναι η καλύτερη λύση
keepgoing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ΟΚ καλό. Αλλά για εμάς με shared LLU θα βγάλει τίποτα;
Oric atmos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ο βασικός λόγος για το κλείδωμα είναι η απόσταση κι η ποιότητα του χαλκού, όχι η Forthnet... κοινώς αν τα σπίτια σου ήταν μακρυά από τα dslam, θα είχες σκατά κλείδωμα και θα έκραζες την Forthnet... dslam στο από πάνω στενό, οτενετ 22 σταθερά, γυρίζω σε forthnet πριν 4-5 χρόνια λόγω κόστους. 1ο χρόνο κλείδωμα στα 19 με αντίστοιχες ταχύτητες download, από κει και πέρα κάθε χρόνο σταθερά κλείδωνε όλο και χαμηλότερα, 16-13-11 κλπ με αποτέλεσμα να κλειδώνει πλέον στα 8 κάτι, να κατεβάζω με την μισή και βγάλε ταχύτητα, να έχω φάει κατοσταριές ευρώ στο 5ψήφιο που περιμένεις μισάωρα για να βγει στο τέλος μια να σου διαβάζει το σκονάκι "βάλτε το καλώδιο στην πρίζα", να έχω φέρει 2 φορές τεχνικό και να μην βρίσκει πρόβλημα, να έχω αλλάξει ούτε που θυμάμαι πόσα ρουτερ από γνωστούς "μπας και" καλώδια ρυθμίσεις προγράμματα, τα πάντα όλα και τπτ, και η κάθοδος να συνεχίζεται. . Έμεινα τόσο καιρό καθαρά λόγω fastpath όπου όντως σε online πλησιάζει τον οτε σε χαμηλότερες τιμές, αλλιώς θα τους είχα διαολοστείλει μόλις κατάλαβα ότι οι τύποι απλά κλείνουν την κάνουλα αργά και μεθοδικά, για να μην πολυγκρινιάζουμε. Κατά την forthnet βέβαια φταίνε οι πάντες και τα πάντα, ο οτε, ο χαλκός, τα σύρματα, τα πετούμενα, ο σαντάμ, οι κλίνγκον και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά η ίδια ποτέ. Τώρα πως γίνεται ο οτε να συνεχίζει να δίνει 22 στον από πανω, ενώ εγώ να παίζω στα 8 με τσεκαρισμένη την γ@μημένη γραμμή και να μην φταίει η φορθνετ, θα'θελα κάποιος υπερεγκέφαλος του μαγαζιού εκεί να μου κάνει explain.. 1
apeiro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Από τα 20 στα 15 ευρώ είναι 25% έκπτωση. Μπορείς να το βάλεις και ως πελάτης forthnet, χωρίς τις κλασικές ταλιμπανιές, με αιτήσεις φορητότητας και λοιπές ταλαιπωρίες. Είναι καλή εξέλιξη και σίγουρα το πιο φτηνό που κυκλοφορεί. Οι πτώση ταχύτητας είναι κάτι που παρατηρείται όταν πήζουν τα dslam και υπάρχει crosstalking, δεν έχει να κάνει με τον πάροχο. \http://www.adslgr.com/forum/threads/762921-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE
ariannaki85 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το Wind M 19.90€ τελικη εχει δωρεαν τηλεφωνα υπεραστικα αστικα.. Ηρθε και ο λογαριασμος . Τα 15 € ειναι για. τωρα της Forthnet ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ( εδω γελαμε... ) ( και αλλο ) ....( λιγο ακομα...!!!)- και το κοστος συνδεσης ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ. Το ειπα σημερα του αφεντικου μου στην δουλεια...Του λεω ´´ Η Forthnet εβαλε προσφορα και αν πληρωσω μπροστα μου κανει εκπτωση μεγαλη , ε θελω και εγω να με προπληρωσεις σημερα αν γινεται για ολο το χρονο και κρατα και το 5% ...´´ Με κοιταξε στα ματια και μου λεει . ´´ Παιδι μου εγω θελω ενα φρεντο εξπρεςςο μετριο με κανελα ,παρε και συ οτι θελεις και χρεωσε τα σε μενα και ελα μεσα στο γραφειο μου να συζητησουμε να παρεις καμια δυο μερες αναρρωτικη. Κλαίω όμως ναι, και γιατί να μην το πάρεις από τη wind που το δίνει 19,90? σωστά!
Oric atmos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 αν ίσχυε στην περίπτωση μου αυτό που λες θα ίσχυε και για τον γείτονα, που είναι στο ίδιο dslam, μονο που όπως είπα αυτός κλειδώνει στα 22 και εγώ στα 8 μάστορα..
orck Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μακράν η καλύτερη σε θέμα online gaming, από τους εναλακτικούς, καθώς και σε θέμα ταχυτήτων, λόγω του χαμηλού snr. Από ό,τι διαβάζω και βλέπω κι οτε είναι στα ίδια καλά επίπεδα, αλλά με τις τιμές που έχει δεν το συζητάς καν. Δύο λογαριασμοί του βγάζουν όλο τον χρόνο στην forthnet με αυτή την προσφορά, όπως διάβασα και όντως ο πατέρας μου που είναι κολλημένος με τον οτε δίνει 80 ευρώ το δίμηνο. Αλλά είναι και καλοπερασάκιας, θέλει και αναγνώριση κλήσεων και ανεβαίνει.. Καλο θα ηταν αυτα που γραφουμε να εχουν επαφη με την πραγματικοτητα. Εαν εχεις καταλαβει μας λες οτι στον ΟΤΕ θα πληρωνες τους δυο μηνες 180+35 η ενεργοποιηση=215€. Δινεις τοσα σε δυο μηνες στον ΟΤΕ; Η μηπως θα δωσεις τοσα για ολο τον χρονο για internet; Το βαζουν χωρις τηλεφωνο;
nimorio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μακράν η καλύτερη σε θέμα online gaming, από τους εναλακτικούς, καθώς και σε θέμα ταχυτήτων, λόγω του χαμηλού snr. Από ό,τι διαβάζω και βλέπω κι οτε είναι στα ίδια καλά επίπεδα, αλλά με τις τιμές που έχει δεν το συζητάς καν. Δύο λογαριασμοί του βγάζουν όλο τον χρόνο στην forthnet με αυτή την προσφορά, όπως διάβασα και όντως ο πατέρας μου που είναι κολλημένος με τον οτε δίνει 80 ευρώ το δίμηνο. Αλλά είναι και καλοπερασάκιας, θέλει και αναγνώριση κλήσεων και ανεβαίνει.. Καλο θα ηταν αυτα που γραφουμε να εχουν επαφη με την πραγματικοτητα. Εαν εχεις καταλαβει μας λες οτι στον ΟΤΕ θα πληρωνες τους δυο μηνες 180+35 η ενεργοποιηση=215€. Δινεις τοσα σε δυο μηνες στον ΟΤΕ; Η μηπως θα δωσεις τοσα για ολο τον χρονο για internet; Το βαζουν χωρις τηλεφωνο; Αυτά που γράφω έχουν επαφή με την πραγματικότητα, αρκεί να τα διαβάσεις προσεκτικά, ίσως χρειάζεται να τα γράφω κι εγώ πιο αναλυτικά. Ο λογαριασμός έρχεται ανά δίμηνο στον πατέρα μου και είναι 80 ευρώ. Όταν λέω τα ίδια λεφτά σε δύο λογαριασμούς εννοώ 4 μήνες λοιπόν. Το τέλος ενεργοποίησης το δίνει αν δεν είσαι από πριν forthnet. Η προσφορά είναι και για συνδρομητές forthnet. Δεν το έλαβα υπόψιν μου. Για να μην είναι λοιπόν παρεξηγήσιμα αυτά που έγραψα, μιας και είπα τα 160 ευρώ ίσα με 180, βάζοντας και το τέλος ενεργοποίησης, για όσους τους πιάνει. Τα ίδια λεφτά στον οτε τα δίνεις σε 5,5 μήνες. Δηλαδή είναι λιγότερα από τα μισά. Sorry για την παρεξήγηση και την απλούστευση του προηγούμενου μηνύματος..
Hopi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Και τσάμπα να το έδιναν, πάλι δε θα το ψώνιζα. Έχω αμέτρητες αναφορές φίλων που εγκαταλείπουν τη Forthnet και αυτή στέλνει λογαριασμούς με δήθεν χρωστούμενα. Wind και πάλι Wind.
Screamer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Συμφορουμίτες Να Ξέρετε...Είμαι Κέντρο Αθήνας & Εγώ Είμαι "Πληγέντας" Από Την Forthnet (Χάλια Σύνδεση...Χάλια Εξυπηρέτηση) Οπότε Πληρώνω & Εγώ Παραπάνω Τον π-ΟΤΕ !!! Τεσπά.... Γράφω Για Να Πω Ότι Ο Αδελφός Μου Που Είναι Στη HOL & Είναι Ευχαριστημένος Ήθελε Να Φύγει Για Forthnet Μια & Τελείωσε Το Συμβολαιό Του & Για Πιο Φτηνά ! Άρχισα Να Του Λέω Τα "Καλά" Της Forthnet & Τη Τράβηξα Έγω... Έτσι Πήρε Τηλέφωνο Στην HOL Τους Είπε Ότι Θα Φύγει & Μετά Από Ένα Παζάρι Από Μέρους Της HOL Για Κανένα 20αλεπτο Του Έκαναν Προσφορά Για 17 Euro/Μήνα (24αρι Ιnet Απεριόριστικα Αστικά & Αν Δεν Κάνω Λάθος & Κάποια Λεπτά Κινητά) !!! Φυσικά Έμεινε Στην HOL Μιας & Είναι Ευχαριστημένος !! (Tο Κόστος Το Υπολόγισαν Με Την Προσφορά Της Forthnet & Tης Wind & Σηνυπολόγισαν & Το Κόστος Ενεργοποίησης Που Θα Πλήρωνε Έφαπαξ Αν Έφευγε & Προέκυψε 17Euro/Μηνα). Τώρα Αν Ετοιμάζει & Η HOL Κάποια Προσφορά Για Να Ακολουθήσει Δεν Το Ξέρω !!!
speedman_26 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Απορία τα 17€ ειναι τα μόνα που πληρώνεις κάθε μήνα η πληρώνεις και πάγιο γραμμής ξεχωριστά ;
amalis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Απορία τα 17€ ειναι τα μόνα που πληρώνεις κάθε μήνα η πληρώνεις και πάγιο γραμμής ξεχωριστά ; 15 ευρώ το μήνα πληρώνεις συνολικά . Δες εδώ και πιο αναλυτικά http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=6694
Προτεινόμενες αναρτήσεις