iznodur Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ευτυχώς έχω το Wind M και είμαι μια χαρά !
Elena16 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Έχω cyta και δεν την αλλάζω με τιποτα! Το Ίντερνετ τρέχει! 16ε και μετα απο ενα χρόνο μου έκαναν και δώρο απεριόριστα σταθερά cyta! Sent from my iPhone using Insomnia
king2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μακρια απο forthnet.Εδω και 2 μηνες ειμαι με 3play start pack εχουν κανει ενα σωρο λαθη στη μηχανογραφηση στους λογαριασμους ενα μπαχαλο.Μην μιλησω για την ταχυτητα που απο τα 23mb σταθερα του οτε πηγα στα 3-4mb και αυτα μονο 3-4 ωρες το βραδυ ενω για να δεις ενα βιντεο στο youtube σου βγαινει η πιστη και ολη μερα δεν παλευετε.Τους εχω κανει 100 τηλεφωνα και δεν βλεπω να κανουν απολυτως τιποτα.Το κατεβασμα το εχω ξεχασει ενω πριν γεμιζαν οι σκληροι σε λιγους μηνες με τα 2.3mb.Μολις τελειωσει το συμβολαιο γυρναω οτε μιας και μπορει να ειναι λιγο ακριβοτερος αλλα η αξιοπιστια του ειναι η καλυτερη.Ας πουληθει αυτη η ρημαδοεταιρια(ο θεος να την κανει) μπας και αλλαξει τιποτα.Μακρια οσο μπορειτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 καλά με το YT δεν βγάζει κάποιος συμπέρασμα, κάποια videos είναι σε servers που σέρνονται... δεν γίνεται να streamάρω 4Κ video με 46mbps σε χρόνο dt κι άλλο σε 480p να κάνει 300 χρόνια.. 1
king2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 καλά με το YT δεν βγάζει κάποιος συμπέρασμα, κάποια videos είναι σε servers που σέρνονται... δεν γίνεται να streamάρω 4Κ video με 46mbps σε χρόνο dt κι άλλο σε 480p να κάνει 300 χρόνια.. Βρε οτι και να βαλω να παιξει η να κατεβασω η απλα να ανοιξω μια σελιδα κανει αιωνες.Με 1-2mb βαρια βαρια να πηγαινει τις 20 ωρες τη μερα.Με οτε ολη μερα ημουν στα 23mb σταθερα και πουθενα κολλημα.Αφου δεν ντρεπονται εκει στη forthnet.Και το θεμα ειναι οτι αν ρωτησεις τους υπαλληλους σε καταστημα της forthnet θα σε πουν θα πιανεις οτι επιανες με οτε.Τα 5 ευρο παραπανω που ζηταει ο οτε για την αξιοπιστια του αξιζουν απειρως παραπανω απο τη σαπιλα της forthnet.Παλι καλα που μερικα φιλαρακια εμειναν με οτε και κατεβαζουμε αξιοπρεπως.
lousifer2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδιά αφού και η Hol το έχει αυτό το πακέτο. δεν καταλαβαίνω την προσφορά πως την είδαν σαν προσφορά και δεύτερον δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δημοσιεύτηκε εδώ αφού δεν είναι καν προσφορά. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ????? 1
giodoul Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιδια κακα τα ψεματα μετα τον ΟΤΕ ειναι ο καλυτερος παροχος!Παντου υπαρχουν παραδειγματα που υπήρχαν προβλήματα,ακομα και στον ΟΤΕ!Εγω την χρησιμοποιω απο το 2007 και σε τρεις διαφορετικες περιοχες που εκανα συμβολαιο (Αθηνα-Ροδο-Λάρισα) μονο στη Ροδο ειχα προβλημα ταχυτητας,αλλα ετσι και αλλιως εκει και ο ΟΤΕ μονο 8ΜBits εδινε!Αθηνα κλειδωνε στα 19,6 και Λάρισα στα 18,3.
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιδια ειχα στην ακρη κατι euro και λεω αυτα θα τα δοσω internet και εβαλα τι πακεταρα της Forthnet οπου μου παρεχει τα εξης:Καλο Wireless εχουν οι διπλα εγω τιποτα24αρα πιανει ο απεναντι εγω καπου 3-4μtorrent καργα..κατεβαζω mpegs γενικα μια χαρα ψητειτε και σεις μετραει
oldnew Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδιά αφού και η Hol το έχει αυτό το πακέτο. δεν καταλαβαίνω την προσφορά πως την είδαν σαν προσφορά και δεύτερον δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δημοσιεύτηκε εδώ αφού δεν είναι καν προσφορά. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ????? Δεν καταλαβαίνεις όντως εσυ.. Αυτο που ειδες είναι μόνο ιντερνέτ.Δεν έχει και τηλεφωνο.. Το αντίστοιχο που έχει και τηλέφωνο βλέπω το έχει 24€ εκεί..
oldnew Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το τέλος ενεργοποίησης που γραφεί στον τιμοκατάλογο, συμπεριλαμβανεται μέσα στην τιμή, ή πληρωνεις +34€? Είμαι σε hol.
johnbond Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το τέλος ενεργοποίησης που γραφεί στον τιμοκατάλογο, συμπεριλαμβανεται μέσα στην τιμή, ή πληρωνεις +34€? Είμαι σε hol. Δεν το γράφει ξεκάθαρα αλλά κατα πασα πιθανοτητα πληρωνεις έξτρα 35€!!
nimorio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μακράν η καλύτερη σε θέμα online gaming, από τους εναλακτικούς, καθώς και σε θέμα ταχυτήτων, λόγω του χαμηλού snr. Από ό,τι διαβάζω και βλέπω κι οτε είναι στα ίδια καλά επίπεδα, αλλά με τις τιμές που έχει δεν το συζητάς καν. Δύο λογαριασμοί του βγάζουν όλο τον χρόνο στην forthnet με αυτή την προσφορά, όπως διάβασα και όντως ο πατέρας μου που είναι κολλημένος με τον οτε δίνει 80 ευρώ το δίμηνο. Αλλά είναι και καλοπερασάκιας, θέλει και αναγνώριση κλήσεων και ανεβαίνει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιδια κακα τα ψεματα μετα τον ΟΤΕ ειναι ο καλυτερος παροχος!Παντου υπαρχουν παραδειγματα που υπήρχαν προβλήματα,ακομα και στον ΟΤΕ!Εγω την χρησιμοποιω απο το 2007 και σε τρεις διαφορετικες περιοχες που εκανα συμβολαιο (Αθηνα-Ροδο-Λάρισα) μονο στη Ροδο ειχα προβλημα ταχυτητας,αλλα ετσι και αλλιως εκει και ο ΟΤΕ μονο 8ΜBits εδινε!Αθηνα κλειδωνε στα 19,6 και Λάρισα στα 18,3. ο βασικός λόγος για το κλείδωμα είναι η απόσταση κι η ποιότητα του χαλκού, όχι η Forthnet... κοινώς αν τα σπίτια σου ήταν μακρυά από τα dslam, θα είχες σκατά κλείδωμα και θα έκραζες την Forthnet...
Jastonas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Με πείσατε. Μάλλον θα αλλάξω την Wind και θα πάω σε Forthnet έτσι για αλλαγή. Ελπίζω να μην με αφήσουν χωρίς ίντερνετ για πολλές μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις