VagelisDer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα μου ακουγετε εμενα η προσφορα παντως. Πληρωνεις 180 ευρω και τελος για ενα χρονο. 1
apeiro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι μόνο για φοιτητές. Αν και η προπληρωμή είναι ξέγνιασμα για αυτούς, αφού πολύ συχνά θα ξεχάσουν να πληρώσουν τον λογαριασμό και εκεί που σαπίζουν στο παιχνιδάκι Παρασκευή απόγευμα θα κοπεί το ίντερνετ, ένα μήνα μετά το τηλέφωνο, αλλά συμβαίνει μην ξεγελιέστε, όσοι έχουν κάνει φοιτητές ξέρουν.. Το plus είναι το fastpath σε 6αρι προφίλ που δίνει. Είναι ταργκεταρισμένη προσφορά για όσους ασχολούνται με gaming τα θετικά είναι αρκετά στην forthnet. Το ξέρω ότι η ταχύτητα δεν είναι απόλυτα εξαρτημένη από την εταιρία, αλλά το 6αρι προφίλ σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς στο μαξ την γραμμή σου. Για να μην το αναλύω, όποιος ενδιαφέρεται υπάρχουν αρκετά threads για το θέμα.
stefanakos8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς προπληρωμή, η wind κοστίζει 15 ευρώ και η hol 16 ευρώ(και αν πληρώσεις ηλεκτρονικά είναι -1 ευρώ).Το vdsl το δίνουν με +10 ευρώ/τον μήνα.Και ερωτώ:1. Που είναι η προσφορά;2.Γιατί να προπληρώσεις για να έχεις σχεδόν ίδιες τιμές με τους άλλους; Φιλε μπορεις να βαλεις το λινκ με την προσφορα της wind γιατι δεν μπορω να βρω αυτην την προσφορα και ψηνομαι να αλλαξω την hol?
st1979 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι δεν βγαζουν και μια προσφορα με ονομασια πακετου " FORTHNET FANTASTIC ADSL " μιας και τα router που δινουν ουτε καν σου παρεχουν τα σωστα mbps..ποσο μαλλον οτι ειναι και καλα "ασυρματα" και αν το pc σου ειναι 2 μετρα μακρια εχεις ειδη χασει παραπανω απο την μιση σου ταχυτητα...οποτε βγαζοντας αυτο το πακετο θα λεγανε και την αληθεια οτι δινουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ταχυτητες!!!
pekorin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Στο site της wind λέει 17 online offer για νέους συνδρομητές από ό,τι καταλαβαίνω. Έχετε υπόψιν σας ότι με 2 ευρώ μπορείτε να έχετε αστική χρέωση στις κλήσεις για κινητά, στο προπληρωμένο. Δεν το λέει το άρθρο, αλλά σου δίνουν την δυνατότητα. Προφανώς για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό εκεί που τους πονάει, αφού η διαφορά των χρεώσεων στα κινητά είναι πολύ μεγάλη. 3λεπτά η forthnet και περίπου 15 hol, wind και cyta, ο οτε είναι στα 6 νομίζω, αλλά είναι πολύ ακριβός στα πάγια επομένως ποτέ δεν τον λαμβάνω υπόψιν όταν υπολογίζω τα κόστη. Κερδίζεις δηλαδή 12 λεπτά το λεπτό, που σημαίνει ότι στα 100 λεπτά γλυτώνεις 12 ευρώ.
rosmodelo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Η hol αυτήν την στιγμή σε 24Mbps έχει την καλύτερη , 16 ευρώ τον μήνα , 3€ επιπλέον έκπτωση για συνδρομητές Vodafone ... + αν πληρώσεις ηλεκτρονικά είναι -1 ευρώ = 12€ TON MHNA! ***Έβαλε k fastpath που δεν είχε.. 1
sta2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ο οτε το εχει 23 το 24αρι και ξενοιαζεις. +30 το σταθερο μην ξεχνιομαστε αλλα ναι ξενοιαζεις και εγω πανω απο 5 χρονια σταθερα οτε!ΑΛΛΑ οτι πληρωνεις...
divounia Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ηδη μας ειδοποιουνε απο το control οτι χιλιαδες αγοραστες καταφθανουν στα κατατοπους καταστηματα Forthnet με 180 € ευρω στο χερι εκαστος . Αλλοι κρατανε 360 για δυο χρονια συνδρομη. Αλλοι δεν κρατανε τιποτα ,μαλλον θα ειναι κανονικοι πελατες και οχι προνομοιουχοι της προσφορας η οποια δεν ξερουμε και ποτε ληγει.Παρακαλω ψυχραιμια,control με ακουει? ΤΙ ?? ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ CONTROL ΓΙΑ FORTHNET? TI ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΙΟΝ 10 % ? Κυριοι συγνωμη εχω μια δουλεια ...διακοπτω την δακτυλογραφηση για λιγο... 7
Regulus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή έφαγα αρκετή ταλαιπωρία στο παρελθόν από την Forthnet έχω μια απλή ερώτηση. Προπληρώνεις την 24άρα και μετά από λίγο καιρό αρχίζουν τα προβλήματα (αποσυνδέσεις, μείωση ταχύτητας κλπ). Πού και πώς θα βρεις το δίκιο σου;
ocelotgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή έφαγα αρκετή ταλαιπωρία στο παρελθόν από την Forthnet έχω μια απλή ερώτηση. Προπληρώνεις την 24άρα και μετά από λίγο καιρό αρχίζουν τα προβλήματα (αποσυνδέσεις, μείωση ταχύτητας κλπ). Πού και πώς θα βρεις το δίκιο σου; Οπου/οπως βρισκεις το δικιο σου κ σε αλλους παροχους, κ εκει 12μηνη συμβαση (κ ποινη) παιζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Οπου/οπως βρισκεις το δικιο σου κ σε αλλους παροχους, κ εκει 12μηνη συμβαση (κ ποινη) παιζει. ναι αλλά εδώ μιλάμε για προπληρωμένο πακέτο, ποιος άλλος πάροχος έχει αυτή τη στιγμή αντίστοιχο?
leonidas_fs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά για να μην λέγονται ανακρίβιες, η Forthnet αυτη την στιγμή παίζει να είναι ο καλύτερος και πλουσιότερος πάροχος στην Ελλάδα!! Η τεχνολογία τους είναι φοβερή, το support υπέροχο και η μετοχή της ανεβαίνει σταδιακά τους τελευταίους 6 μήνες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 εναλλακτικός πάροχος θες να πεις τώρα βέβαια το τι χρέη πάιζουν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... 2
21century Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αρκεί να επεκτείνει περισσότερο το δίκτυο της...
The_Colonel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς προπληρωμή, η wind κοστίζει 15 ευρώ και η hol 16 ευρώ(και αν πληρώσεις ηλεκτρονικά είναι -1 ευρώ).Το vdsl το δίνουν με +10 ευρώ/τον μήνα.Και ερωτώ: 1. Που είναι η προσφορά; 2.Γιατί να προπληρώσεις για να έχεις σχεδόν ίδιες τιμές με τους άλλους; Εγώ έμεινα απογοητευμένος από την wind... είμαι ~250 από τον κεντρικό κόμβο.. έχω 3 attenuation και πολύ καλο margin συγχρονίζω στα 23000 Kbps αλλα ΠΟΤΕ δεν έφτασα πραγματική ταχύτητα (με οποιο τρόπο μπορεί κανεις να φανταστεί) πάνω από 1.5 MB/s και αυτά ποτε σταθερά συνηθος ειναι γυρο στο 1ΜΒ/s(1.5MB/s = 12Mbps) και βρίσκομαι σε πόλη άσε που κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας (και ενώ είχαμε συμβόλαιο) έτσι και καθυστερούσα λίγο να πληρώσω το πάγιο μπαμ κόβανε και το internet και το τηλέφωνο την επομενη μέρα... λες και θα τα γλίτωνα ποτε τα λεφτά η έχουν λειτουργικά έξοδα αν μου αφήσουν έστω το internet... και ενώ άλλοι πάροχοι μου προσφέρουν VDSL αυτοί αδιάφορα μου λένε ότι δεν μου παρέχουν και ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να δούνε τι γίνετε (λόγω χαρακτηριστικών γραμμής και του γεγονότος ότι άλλοι μου παρέχουν vdsl) με το που τελειώσει το συμβόλαιο (τώρα κοντά δηλαδή) θα την αποχαιρετήσω για τα καλά..... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις