Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Η Forthnet ανακοίνωσε πριν λίγο μια νέα προσφορά για νέες συνδέσεις ADSL, εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.Με την ονομασία Forthnet ADSL 24, το νέο πακέτο που προσφέρει η Forthnet προσφέρει Internet με ταχύτητα έως 24Mbps καθώς και τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων με χρονοχρέωση και με κόστος 15€ το μήνα. Η τιμή αυτή παρέχεται μόνο σε όσους προπληρώσουν το κόστος 12 μηνών ενώ όσοι επιλέξουν τη μηνιαία συνδρομή, η υπηρεσία θα διατίθεται με κόστος €17.90 το μήνα.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται δωρεάν Wi-Fi Router, δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στα Forthnet Hotspots αλλά και δυνατότητα αναβάμισης σε VDSL για ταχύτητες έως 50Mbps. Όπως αναφέρει η Forthnet στο δελτίο τύπου, η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Link.png Site: Forthnet

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ φοβαμαι οτι η Forthnet ψαχνει σαν τρελη να πουληθει. Δεν ειναι μακρια το παρελθον που σκαγαν οι εναλλακτικοι παροχοι και αφηναν φεσια στον παροχο του δικτυου, τον ΟΤΕ. Η Forthnet απο την πρωτοχρονια κανει πολυ επιθετικη τιμολογιση και ενω αυξανει πελατες βουλιαζει ολο και πιο πολυ στα χρεη.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

και το 25€/μήνα για VDSL50 δεν είναι κακό...

αρκεί να τα πιάνεις, μιας κι η Forthnet δεν δίνει ακόμα VDSL μέσω KV του ΟΤΕ...

Δημοσ.

Εγώ είχα ΟΤΕ (24αρα,κλειδωνε ~17) για 3 χρόνια.Σταθερός αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό αρκετά ακριβος.
Το τελευταίο 6μηνο πήγα στην CYTA (24αρα,κλειδώνει στα ~17)και είχα ακριβώς την ίδια σταθερότητα,καλή εξυπηρέτηση και χαμηλότερη τιμή..

• Like 1
Δημοσ.

εγω ΟΤΕ-ConnX ειχα, 24αρα και κατεβαζα με 7..

και τους παιρνω τηλεφωνο και τους το λεω και μου λενε "ναι εκει που μενετε τοσο δινουμε αρα ειστε ενταξει"!!!!!

εκλεισα δηλαδη συμβολαιο για κατι που εκ των προτερων ηξεραν οτι δεν θα μου το δωσουν.

πραγματικα η ειλικρινεια του τηλεφωνηματος αυτου μου θυμισε την ταινια The Invention Of Lying.

νά'ναι καλά να παιρνει λεφτα..

τωρα ψαχνομαι αν και για Forthnet μονο καλα δεν εχω ακουσει.

Δημοσ.

Χωρίς προπληρωμή, η wind κοστίζει 15 ευρώ και η hol 16 ευρώ(και αν πληρώσεις ηλεκτρονικά είναι -1 ευρώ).Το vdsl το δίνουν με +10 ευρώ/τον μήνα.Και ερωτώ:

1. Που είναι η προσφορά;

2.Γιατί να προπληρώσεις για να έχεις σχεδόν ίδιες τιμές με τους άλλους;

Δημοσ.

Ειναι προσφορα λεμε....καταρχην δεν χαλας λεφτα για βενζινη να πας να πληρωσεις.σε βγαζουν απο την δυσκολη θεση.θα ανοιγει μια φορα το χρονο θα πληρωνουμε και θα κλεινει μετα...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...