Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς η λέξη Δωρεάν δεν λέει τίποτα σε μερικούς.

Το Gmail είναι μία δωρεάν υπηρεσία, λογικό είναι να υπάρχουν διαφημίσεις. Δηλαδή το HotMail που στις προηγούμενες εκλογές ήταν Full στην ΝΔ & Πασοκ ήταν καλύτερο.

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απλά δεν κάνεις εγκατάσταση στην νέα έκδοση! Κρατάς και το apk και είσαι άρχοντας!

Με το update του application τί γίνεται; Γιατί σ' εμένα γίνεται αυτόματα, οπότε λογικά θα είναι αναπόφευκτες οι διαφημίσεις αργά ή γρήγορα.

Δημοσ.

Ευτυχώς στα WP απλα βαζεις τον Google λογαριασμό σου και μπαίνεις Gmail χωρίς εφαρμογή. Οποτε και να θέλουν εκεί no ads.

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ το gmail application καθόλου,
και το gmail account που έχω μόνο για ψώνια από το googleplay και κάποια δευτερεύοντα πράγματα. Όχι για προσωπικές και επαγγελματικές επικοινωνίες..

Ότι λογαριασμό βάλετε να περνάει μέσα από το gmail app το παρσάρει και μαζεύει στοιχεία , mail accounts και ένα σωρό άλλα δεδομένα.
Το γράφει και στο user license agreement.

Πληρώστε ένα mail service για τις πιο σοβαρές επικοινωνίες σας.. υπάρχουν φοβερές επιλογές με 1-2 ευρώ το μήνα..

εδώ η microsoft δίνει exchange online 365 (2010) mailbox με 25 giga storage ,
με 3 και κάτι ευρώ το μήνα, με activesync - spamfilters - antivirus - webmail με πλήρη διαχείριση και τα όλα..

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα αξιολύπητοι. Σε λιγο το android θα έχει στην start screen διαφημίσεις και θα πρέπει να περιμένεις 5 δευτερόλεπτα για να κάνεις skip και να μπεις στο menu.

Start screen έχουνε μόνο τα windows 8/phone?

Δημοσ.

@didakos "Start screen έχουνε μόνο τα windows 8/phone??

Έτσι λέγεται στα WP, τωρα στα αντροιτ δεν θυμάμαι, αλλα κατάλαβες τι εννοώ :P

Δημοσ.

έτσι δε κανάνε και με το youtube και τελικά τους πήγε αίμα δακρυα και ιδρώτα!

Τι εννοείς;

Το youtube θεωρώ ότι έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του με τις διαφημίσεις...

Δημοσ.

To κινητό μου ειναι rooted οπότε...

Sent from my MT11i using Insomnia

Σε λίγο που δε θα μπορείς να παρακάμψεις τους εσωτερικούς μετρητές της συσκευής σου, θα το δεις το root και τα φλασαρίσματα από την καλή και από την ανάποδη.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς;

Το youtube θεωρώ ότι έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του με τις διαφημίσεις...

οχι διαφημισεις .οχι youtube. απλα τα πραγματα!

Πως γινεται να το λετε ΑΚΟΜΑ αυτο; θεε μου!

Δημοσ.

Χαχαχαχα αξιολύπητοι. Σε λιγο το android θα έχει στην start screen διαφημίσεις και θα πρέπει να περιμένεις 5 δευτερόλεπτα για να κάνεις skip και να μπεις στο menu.

Σαν το skype(με τις ακρως ενοχλητικες διαφημισεις του) στο desktop ενα πραγμα;;;

Ευτυχώς στα WP απλα βαζεις τον Google λογαριασμό σου και μπαίνεις Gmail χωρίς εφαρμογή. Οποτε και να θέλουν εκεί no ads.

Ακριβως το ιδιο μπορεις να κανεις και στο android.

Aπλα τα WP δεν ξερω αν θα εχεις push, οπως εχεις στο android.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι υπερ των διακριτικων διαφημισεων,γιατ βοηθουν και τις δυο πλευρες,καταναλοτες και developers,να κερδιζουν αυτο που θελου,αλλα νομιζω οτι η google το εχει παρακανει ολιγον!

Διαφημησεις στο youtube ειναι ok,αλλα στο app του gmail ειναι λιγο τραβηγμενο!

Θα φτασουμε στο σημειο που αντις να χρησιμοποιουμε antivirus για τους ιους,θα χρησιμοποιουμε τα adbloks για τις διαφημισεις της google!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό μπορεί να γίνει παντού. WP Android iOS. Απλά το βάζεις σαν exchange email.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...