Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι που πρόσεξα πριν λίγο, στο HOL ADSL Plus αν πατήσεις το ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ λέει οτι για φοιτητές είναι 17ευρώ το μήνα αλλά ΔΩΡΕΑΝ το τέλος ενεργοποίησης νέας γραμμής (δηλαδή 50 ευρώ).Βγαίνει το πιο οικονομικό πακέτο από όλους ως προς το συνολικό ετήσιο κόστος.

Δημοσ.

Κάτι που πρόσεξα πριν λίγο, στο HOL ADSL Plus αν πατήσεις το ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ λέει οτι για φοιτητές είναι 17ευρώ το μήνα αλλά ΔΩΡΕΑΝ το τέλος ενεργοποίησης νέας γραμμής (δηλαδή 50 ευρώ).Βγαίνει το πιο οικονομικό πακέτο από όλους ως προς το συνολικό ετήσιο κόστος.

Τέλος εγκατάστασης νέας τηλεφωνικής γραμμής δίνει δωρεάν. Το οποίο πιθανόν να είναι και δώρον άδωρον, αφού στα περισσότερα (ενοικιαζόμενα προς φοιτητές κυρίως αλλά και γενικά) σπίτια πιθανότατα θα έχει προϋπάρξει εγκατεστημένη τηλεφωνική γραμμή, οπότε δεν θα υπήρχε έτσι κι αλλιώς η ανάγκη εγκατάστασης. Τώρα αν μπαίνει ο άλλος σε κανούριο σπίτι (ή τέλος πάντων σε σπίτι που για κάποιο λόγο δεν έχει ξαναεγκατασταθεί τηλ. γραμμή), τότε οκ τον συμφέρει.

Το τέλος ενεργοποίησης το πληρώνει στην αρχή κανονικά (35,90 €).

Δημοσ.

μέχρι στιγμής το πιο φθηνό πακέτο είναι είναι της forthnet με 15 ευρώ προπληρωμή για ένα χρόνο http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=6694 για σταθερό και internet μαζί 

Δημοσ.

μέχρι στιγμής το πιο φθηνό πακέτο είναι είναι της forthnet με 15 ευρώ προπληρωμή για ένα χρόνο http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=6694 για σταθερό και internet μαζί
Αν εχει καποιος αυτη την εποχη 180ευρω μονο για τα παγια να τα σταξει συν τα τελη ενεγοποιησης,οκ.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Θέλω να βάλω ίντερνετ στο σπίτι μου, γιατί με το να κλέβω το γείτονα δεν γίνεται δουλειά για ευνόητους λόγους. :P

Το ίντερνετ λόγω της σχολής μου, και όχι μόνο, είναι απαραίτητο μέρος της ζωής μου πλέον. Το χρειάζομαι για καθημερινή χρήση browsing και κάνα κατέβασμα torrent, σπανιότερα. Συγκατοικώ, έχουμε laptop και οι δύο και αφιερώνουμε αρκετές ώρες την ημέρα στο ίντερνετ. Λογικά θα πάω για 4Mbps.

Από προσφορές είδα αυτές:

OTE ADSL για φοιτητές

Cytanet Internet Home2000/4000

Για το πρώτο τι παίζεται; Τόσο φθηνό; Μόνο 8€; Μήπως έχει κάποια "παγίδα"; Γιατί αν είναι έτσι έφυγα με κλειστά μάτια!

Για το δεύτερο πάλι, 25€ είναι αρκετά για 4Mbps. Τα 15€ είναι καλή τιμή, αλλά μόνο 2Mbps δεν είναι αρκετά.

Θέλω πληροφορίες για τα παραπάνω συμβόλαια ίντερνετ και αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλύτερο, ελεύθερα. Το συνολικό πληρωτέο ποσό δεν θέλω να ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ τα 20€ σε καμία περίπτωση!

Άστο φίλε πρώτος λογαριασμός 100 δεύτερος 70 τρίτος 45 περιμένω τον τέταρτο. Αν είσαι σε καλή περιοχή βάλε άλλη εταιρία, αν είσαι σε χάλια περιοχή βάλε ΟΤΕ μην το σκεφτείς για άλλες θα είναι χάλια.

Επεξ/σία από validcode
Δημοσ.

μέχρι στιγμής το πιο φθηνό πακέτο είναι είναι της forthnet με 15 ευρώ προπληρωμή για ένα χρόνο http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=6694 για σταθερό και internet μαζί 

αξίζει το 15ευρώ το μήνα στη forthnet πάντα    αν κάποιος έχει τα 180 ευρώ να τα δώσει  και για ένα χρόνο γλυτώνει αρκετά λεφτά . 

Δημοσ.

αξίζει το 15ευρώ το μήνα στη forthnet πάντα    αν κάποιος έχει τα 180 ευρώ να τα δώσει  και για ένα χρόνο γλυτώνει αρκετά λεφτά . 

Είναι 180 ευρώ συν 35 τέλη ενεργοποίησης ή 69.9 αν δεν υπάρχει γραμμή για forthnet.Στην περίπτωση που δεν υπάρχει γραμμή η HOL είναι πιο συμφέρουσα αν όμως υπάρχει ενεργή γραμμή τότε forthnet.Αν κ  αυτές τις εποχές δε νομίζω πολλοί ιδιοκτήτες να αφήνουν ενεργές γράμμες και να πληρώνουν πάγια...

Δημοσ.

Για φοιτητική σύνδεση αξίζει η forthnet που μπορείς να έχεις margin 6 και χαμηλά pings ώστε να παίζεις παιχνίδια και η σύνδεση να πάει γρήγορα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...