PhonEee Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια. κατι γνωστα μου ατομα θελουν να κανουν καινουργια συνδεση γιατι περασαν φοιτητες σε αλλη πολη και θελουν το ποιο οικονομικο πακετο για ιντερνετ+τηλεφωνια ποιο εχετε να μου προτηνετε εγω πιστευω το το ποιο οικονομικο ειναι cyta αλλα λενε πολα αρνητικα αρα θελω να μου προτηνετε και εσεις ποιο ξερετε την ποιο οικονομικη συνδεση για ιντερνετ+τηλεφωνια σταθερα και αμα υπαρχει καποιο φοιτιτικο πακετο ! για ιντερνετ ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από PhonEee
amalis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιο φτηνό αυτή την στιγμή είναι το προπληρωμένο της forthnet, που βγαίνει 15 ευρώ τον μήνα. Αν κάνεις κλήσεις από κινητό μπορείς να δώσεις συν 2 ευρώ ανά μήνα και να έχεις αστική χρέωση προς κινητά (0,03 cents/ λεπτό). Το φοιτητικό του οτε που έχει στο site, δεν περιλαμβάνει τα πάγια και βγαίνει πιο ακριβά η τελική τιμή του. Πρόσεξε το.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 αρκει να υπαρχει ιδιοκτητο εκει.στις μεγαλες πολεις συνηθως υπαρχει εκτος αν μενουν καπου πιο εξω.
PhonEee Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 δλδ καταληγω forthnet η forthnet ειναι καλη εταιρια? γιατι λενε μερικοι οταν εχει αερα.... πεφτει η συνδεση και ετσι .ισχυει οσο για τηλεφωνια πρως σταθερα τι παιζει δωρεαν? Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 δλδ καταληγω forthnet η forthnet ειναι καλη εταιρια? γιατι λενε μερικοι οταν εχει αερα.... πεφτει η συνδεση και ετσι .ισχυει οσο για τηλεφωνια πρως σταθερα τι παιζει δωρεαν? Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App απορω ποιος τα σκεφτετε αυτα.μαλλον το ιδιο ατομο που ειχε γραψει καποτε οτι οταν η forthnet εξαγορασε την Nova επεφτε η συνδεση του και αλλαζε η Ip συνεχεια.εγω λεω οτι μπορει να φταιει και ο αναδρομος αρης σε συνδυασμο με την ακτινοβολια του ηλιου,αν το βαλεις με ποσους συνδρομητες εχει μαλλον βρισκεται σε καλη θεση 1
Makaros1994 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Θέλω να βάλω ίντερνετ στο σπίτι μου, γιατί με το να κλέβω το γείτονα δεν γίνεται δουλειά για ευνόητους λόγους. Το ίντερνετ λόγω της σχολής μου, και όχι μόνο, είναι απαραίτητο μέρος της ζωής μου πλέον. Το χρειάζομαι για καθημερινή χρήση browsing και κάνα κατέβασμα torrent, σπανιότερα. Συγκατοικώ, έχουμε laptop και οι δύο και αφιερώνουμε αρκετές ώρες την ημέρα στο ίντερνετ. Λογικά θα πάω για 4Mbps. Από προσφορές είδα αυτές:OTE ADSL για φοιτητές Cytanet Internet Home2000/4000 Για το πρώτο τι παίζεται; Τόσο φθηνό; Μόνο 8€; Μήπως έχει κάποια "παγίδα"; Γιατί αν είναι έτσι έφυγα με κλειστά μάτια!Για το δεύτερο πάλι, 25€ είναι αρκετά για 4Mbps. Τα 15€ είναι καλή τιμή, αλλά μόνο 2Mbps δεν είναι αρκετά. Θέλω πληροφορίες για τα παραπάνω συμβόλαια ίντερνετ και αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλύτερο, ελεύθερα. Το συνολικό πληρωτέο ποσό δεν θέλω να ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ τα 20€ σε καμία περίπτωση!
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 του οτε ειναι 8 ευρω + παγιο γραμμης κτλ.8 ευρω εννοει μονο για το κομματι του ιντερνετ.υπαρχει και προπληρωμενο forthnet Με 15 ευρω το μηνα και χωρις να ειναι προπληρωμενο ειναι 19,90 νομιζω.
Makaros1994 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν το κατάλαβα αυτό με το πάγιο γραμμής(δεν ξέρω τι είναι). Εννοείς ότι πρέπει να έχω και κάποια τηλεφωνική σύνδεση γι'αυτό; Αν είναι έτσι, ούτε καν.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ναι προυποθετει οτι εχεις τηλεφωνο απο τον οτε οσο ξερω.οποτε +παγιο γραμμης.αμα ηταν 8 ευρω θα ειμαστε ολοι ευτυχιισμενοι .επισης και σε αλλους παροχους που δινουν απο διοδος νομιζω και η hol μεσα προυποθετει παλι τηλεφωνο στον οτε.ενω σε καποιους αλλους δινουν φοιτητικο τελειως απο το ιδιοκτητο σαν να μην ηταν φοιτητικο απλα το δινουν σε καλυτερη τιμη
Makaros1994 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η Forthet είναι χωρίς πάγιο γραμμής, έτσι; Δεν είδα κάτι στη σελίδα τους. Αν είναι 24Mbps με 15€ (έστω με προπληρωμή), αυτή θα διαλέξω λογικά. Δεν είδα κάτι καλύτερο σ'αυτές τις τιμές.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 στα 15 ευρω ειναι ολα μεσα.δεν πληρωνεις κατι εξτρα.υπηρχε και στην πρωτη σελιδα σαν ειδηση αμα θες να το δεις.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Επίσης σ' αυτά τα επίπεδα τιμών είναι και το HOL Adsl Plus (και χωρίς να είναι φοιτητικό, αφορά όλο τον κόσμο). 16 ευρώ/μήνα χωρίς προπληρωμή. Και παίρνει κι άλλη μείωση. Αν έχεις σύνδεση vodafone έχεις μείωση 3 ευρώ (και 10% μείωση στο μηνιαίο λογαριασμό του κινητού), δλδ 13 ευρώ/μήνα. Κι επίσης γενικά στη HOL αν πληρώνεις online είναι -1 ευρώ στο λογαριασμό. Δλδ στην καλύτερη μπορείς να φτάσεις στα 12 ευρώ/μήνα.
Makaros1994 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Στη σπίτι γονιών μου έχουμε HOL. Άρα θα ισχύει αυτό με τις μειώσεις, έτσι;
gridinio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Στη σπίτι γονιών μου έχουμε HOL. Άρα θα ισχύει αυτό με τις μειώσεις, έτσι; Με hol θα έχεις margin 11 (δηλαδή χαμηλές ταχύτητες) και 5-6 αποσυνδέσεις τη μέρα χωρίς λόγο και στη forthnet θα έχεις margin 6(υψηλές ταχύτητες) και καλό δίκτυο .
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Με hol θα έχεις margin 11 (δηλαδή χαμηλές ταχύτητες) και 5-6 αποσυνδέσεις τη μέρα χωρίς λόγο και στη forthnet θα έχεις margin 6(υψηλές ταχύτητες) και καλό δίκτυο . Το snr πέφτει στο 9 με ένα απλό τηλ στην υποστήριξη της HOL και ακόμα παραπάνω με dmt. Όσον αφορά τις αποσυνδέσεις, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αποσυνδέσεις μπορεί να έχει καποιος σε οποιοαδήποτε εταιρία και για διάφορους λόγους. Δεν υπάρχει ο τέλειος πάροχος αλλά ούτε κι "ο πάροχος που έχει αποσυνδέσεις κάθε μέρα". (Χαρακτηριστικά να σου πω ότι εδώ και 7 μήνες που είμαι στη HOL, δεν έχει πέσει η ποτέ γραμμή, ούτε μια φορά. Παρά μόνο όταν πειράζω εγώ πράγματα στο router βεβαίως. Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τη γραμμή του τηλεφώνου.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα