Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια εκανα και αλλα 2 ποστ πριν λιγες μερες αλλα οχι για καρτα γραφικων .Εχω κολλημα με τα παιχνιδια και θελω να τα παιζω οσο το δυνατον στα Foul tous γραφικα χωρις κολληματα . Διαθετω 350 ευρο θελω να μου προτεινετε ποια ειναι θηριο και δεν μασαει να σηκωσει σε φουλ γραφικα τα τελευταια παιχνιδια που εχουν βγει. 

Υποψην εχω AMD AMD FX-8350 !!!Ακουω γνωμες για το ποια να παρω ...Δεν μπορω να περιμενω για τις καινουργιες ΑMD (αλλα θελω να παιζω σχεδον φουλ το BF4)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν αγοράζεις σε αυτό το price range πιθανόν να βγεις ζημιωμένος αν πάρεις τώρα.Αν μπορείς να περιμένεις κανά 2 βδομάδες θα μπορείς να πάρεις δυνατότερες κάρτες με κάποια παραπάνω χρήματα ή καμμιά 280Χ στα 290-300+ ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Μοviemaker ειναι καλη αυτη που εστειλες? 

Δεν μπορω να περιμενω :/

Η κορυφαία λύση στα χρήματα που διαθέτεις.. + 3 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια εκανα και αλλα 2 ποστ πριν λιγες μερες αλλα οχι για καρτα γραφικων .Εχω κολλημα με τα παιχνιδια και θελω να τα παιζω οσο το δυνατον στα Foul tous γραφικα χωρις κολληματα . Διαθετω 350 ευρο θελω να μου προτεινετε ποια ειναι θηριο και δεν μασαει να σηκωσει σε φουλ γραφικα τα τελευταια παιχνιδια που εχουν βγει. 

Υποψην εχω AMD AMD FX-8350 !!!Ακουω γνωμες για το ποια να παρω ...Δεν μπορω να περιμενω για τις καινουργιες ΑMD (αλλα θελω να παιζω σχεδον φουλ το BF4)

Για μια συνθεση pc εχεις κανει 4 topic,και σου ειχαμε ηδη απαντησει τι μπορεις να αγορασεις στα λεφτα αυτα(και ποια καρτα γραφικων),γιατι δεν μενεις σε 1 topic και ανοιγεις και αλλα????

Το Battlefield 4 βγαινει σε 1 μηνα αρα ουτως ή αλλως και τωρα να παρεις το pc παλι θα περιμενεις μεχρι να βγει...

Δημοσ.

Αν αγοράζεις σε αυτό το price range πιθανόν να βγεις ζημιωμένος αν πάρεις τώρα.Αν μπορείς να περιμένεις κανά 2 βδομάδες θα μπορείς να πάρεις δυνατότερες κάρτες με κάποια παραπάνω χρήματα ή καμμιά 280Χ στα 290-300+ ευρώ.

Ότι λέει το παλικάρι.

Αυτή την στιγμή δεν αγοράζει κάποιος καινούργια κάρτα γραφικών, μόνο χαμένος θα βγει.

Περίμενε να βγουν στα μαγαζιά οι R9 από AMD (Ati)

• Like 2
Δημοσ.

Η σειρά 7xxx ειναι και επισήμως μια σειρα σε απόσυρση.αυτο σημαίνει οτι οποια απο αυτες αγοράσεις σήμερα στο πολυ μα πολύ κοντινό μελλον θα εχεις χάσει τα μισά σου χρήματα μιας κ η ιδια η AMD έχει ανακοινώσει μείωση στις τιμές.

Η κάρτα θα σε ικανοποιήσει αλλά δεν είναι μια αγορά η οποία ενδεικνύεται σήμερα.

Σήμερα λοιπόν πας στην 770 η περιμένεις ώστε να πέσουν οι τιμές στην σειρά 7xxx η να δεις την νεα σειρά της AMD.

• Like 1
Δημοσ.

Περίμενε για R9 280x amd ειναι θέμα εβδομάδων, battlefield 4 ειναι που ειναι σχεδιασμένο για amd γενικά ότι λέει frostbite 3.

H 280χ είπαν διαλύει 7970 και κανει 300 δολάρια λίγη υπομονή μέσα στο μήνα να βγει και να δούμε. Καλό μήνα κιόλας 

Δημοσ.

Περίμενε για R9 280x amd ειναι θέμα εβδομάδων, battlefield 4 ειναι που ειναι σχεδιασμένο για amd γενικά ότι λέει frostbite 3.

H 280χ είπαν διαλύει 7970 και κανει 300 δολάρια λίγη υπομονή μέσα στο μήνα να βγει και να δούμε. Καλό μήνα κιόλας 

Αν ειναι να βγει μεσα στον μηνα θα περιμενω ...Θα ειναι καλυτερη απο gtx770 λογικα...

Η τιμη της ξερουμε στο περιπου ποσο θα ειναι(R9 280x amd)? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...