Προς το περιεχόμενο

Format απο usb stick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mου εδωσαν ενα eeePC (netbook) για επανεγκατασταση ειναι τιγκα στους ιους.

Θελω να ρωτησω με ποιο προγραμμα θα μπορεσω απο στικακι να του βαλω WinXP?

δοκιμασα Rufus v13.4 kai se fat32 kai se ntfs και δεν το αναγνωριζει(to bios to ρυθμισα)

εσεις με ποιο το κανετε?

Δημοσ.

Αν δεν είναι από την μάνα του εκκινήσιμο το usb,το δοκίμασες σε άλλον Η/Υ;;; ,πρέπει να το κάνεις πρώτα εκκινήσιμο,μετά όποιο πρόγραμμα και να τρέξεις το ίδιο είναι.  

Έχω μια υποψία ότι το flashboot το κάνει μόνο του εκκινήσιμο αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αυτήν την στιγμή.

Δημοσ.

Το δοκιμασα πολλες φορες σε αλλα laptops και δουλεψε και σε Legacy & UEFI Bios Mode.

Aυτο το eeePC δεν λεει να ξεκινησει και εχει επιλογη για removable device στο bios tou.

Δοκιμασα και με WintoBoot τιποτα.

Κατεβασα και το FlashBoot και αυτο δεν δινει καν επιλογη για να παρω το .iso και να το ριξεισ το φλασακι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το Rufus. Έκανα την ίδια δουλειά με Ubuntu και ενώ σε έναν υπολογιστή το αναγνώριζε σε άλλον δεν το αναγνώριζε το stick. Η λύση ήταν να του κάνω format σε fat νομίζω τα Ubuntu το ονομάζουν fat16 και το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Δοκίμασε και το Yumi http://www.pendrivelinux.com/

Δημοσ.

Nαι εχει δικιο τερμακατω με αφησε να διαλεξω το δικο μου .iso δυστυχως ομως παλι το νετμπουκ δεν ξεκινησε.

Δημοσ.

δηλαδη πως γινε λιγο πιο συγκεκριμενος σε παρακαλω.

Η αληθεια ειναι το .iso ειναι ενα WinXP SP3 Lite 160ΜΒ

Αλλα το .iso σε τι να φταει στο boot?

Δημοσ.

Αντι να φτιάξεις Usb με Xp κατεβασε ενα Iso Linux και δοκίμασε. Μπορείς να διαλέξεις ένα από το Yumi. Να δεις εαν θα το καταφέρεις να κάνει Boot.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...