Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Θέλω τα φώτα σας! Χρειάζομαι ενα netbook επειγόντως γιατί δεν μπορώ να σέρνω το λαπτοπ μου απο δω κι απο κει και η αλήθεια είναι ταξιδεύω αρκετά. Το θέλω για να τσεκαρω mails, να σερφάρω γενικώς για ειδήσεις κλπ απλά πράματα, να μπορώ να χρησιμοποιώ word και pdf κατά βάση. Θέλω να δώσω το πολύ μέχρι 300Euros. Ισως να μην ακούγονται πολλά αλλά νομίζω ότι γι αυτό που το θέλω είναι καλά δεδομένου ότι το θέλω για διακριτή χρήση από το λαπτοπ μου. Απο παλιότερα ποστ διαπίστωσα ότι πρέπει να προσέξω επεξεργαστη και λογισμικο. Κατι αλλο? Τι επεξεργαστής χρειάζεται για κάτι τετοιο?

Επειδή τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο μένω εξωτερικό χωρίς σταθερή βάση ωστόσο, αναρωτιεμαι αν μπορώ να τον πάρω απο έξω φθηνότερα κια ποια είναι τα τυχόν μειονεκτήματα. Απο γνωστούς εχω ακουσει για την εγγύηση, οτι πχ αμα ειμαι ελλαδα ειναι δύσκολο να το στέλνω έξω για επισκευή κλπ. Εγώ απορώ αν μπορώ να βάλω ελληνική γραμματοσειρά, αυτό με προβληματίζει βασικα! Ποια sites ενδείκνυνται για τέτοιες αγορές (μου παν amazon ebay)? Προς το παρόν είμαι κάτοικος Βρυξελλών και για τον επόμενο μισό χρόνο, αν κάποιος ξέρει και προτείνει και κάποιο κατάστημα εδω θα του μουν ευγνώμων. 

Πολλές ερωτήσεις ε?  :unsure:

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και για κάθε συνδρομή στο ζήτημα μου!

Δημοσ.

Γιατι δεν παιρνεις ενα ταμπετακι 150€;

Εκτος κι αν λιωνεις στο γραψιμο και το εικονικο πληκτρολογιο σε κουραζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...