Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΡ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΡ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Ή ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ;

Δημοσ.

@thmv

Μην γράφεις κεφαλαία.

Αν εχεις ρυθμίσει στον υπολογιστή σου να παίρνει αυτόματα ip από τον router (dhcp) τότε ίσως κόλλησε προσωρινά ο dhcp server ή κάτι στον υπολογιστή σου και βγηκε λάθος μήνυμα οτι υπάρχει ίδια ip. Η βέλτιστη λύση ειναι να μπεις στις ρυθμίσεις του router και να δεις τους συνδεμένους υπολογιστές και τις mac addresses τους. Εκει θα δεις αν εχει μπει κάποιος γείτονας. 

Ένα σχόλιο: Μου εχει τυχει αρκετές φορές να μου λένε πρώτα το πιο απίθανο σενάριο(π.χ. κολλάει το Internet μου/διπλή ip άρα φταίει ο γείτονας) και μετά να ψάχνουμε τι μπορει να φταίει. Δεν είναι λίγο οξύμωρο;

Δημοσ.

ναι windows 7 εχω. Μπηκα στις ρυθμισεις του router και δεν ειδα καποιον αλλον συνδεδεμενο στο δικτυο μου....οποτε μαλλον restart το router θα ηθελε.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...