Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Το σύστημά μου το βλέπετε στην υπογραφή

1) Θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών κατ' αρχήν γιατί κλείνω 3ετία σχεδόν με την Asus HD 5770

(να σημειώσω πως έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την καρτούλα, ότι έχω παίξει δεν είχα θέματα)

Μου είπε φίλος να περιμένω γιατί τώρα βγαίνουν οι νέες σειρές με κάρτες γραφικών. Αξίζει να πάρω κάρτα τώρα ή όχι? και αν ναι τι μου προτείνετε? 

2) Έχω την δυνατότητα να αλλάξω την CPU μου (ι5 3470) με μία ι5 3570Κ , Θα δώ καμία διαφορά σε επιδόσεις ή σε gaming ή να μην μπώ καν στον κόπο? 

*Να σημειώσω πως χρησιμοποιώ το pc για gaming, browsing δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο. 

Δημοσ.

1)ποσα λεφτα διαθετεις γενικα για καρτα γραφικων?(ακομα και για τις νεες amd)

2)Διαφορα θα δεις καπως αν κανεις καποιο καλο Oc στον 3570κ αλλα για Oc θα χρειαστεις και μια ψυκτρα.τι εννοεις εχεις την δυνατοτητα αλλαγης??

Δημοσ.

1)ποσα λεφτα διαθετεις γενικα για καρτα γραφικων?(ακομα και για τις νεες amd)

2)Διαφορα θα δεις καπως αν κανεις καποιο καλο Oc στον 3570κ αλλα για Oc θα χρειαστεις και μια ψυκτρα.τι εννοεις εχεις την δυνατοτητα αλλαγης??

Έχεις δίκαιο παρέλειψα να πώ τιμή. Κοίτα θα ήθελα κάτι σαν την 5770...να μου βγάλει δηλαδή 3 χρονάκια..τώρα ποσό γύρω στα 250Ε

CPU μου δίνει ένας φίλος την δική του αλλά για ψύκτρα που λες έχω την  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806752

Δημοσ.

Εαν εχεις ψυκτρα τοτε οκ.Για καρτα γραφικων οπως αναφερθηκε ή πας σε 760 απο Nvidia(ή αν πετυχεις καμια προσφορα 670 στα λεφτα αυτα)ή περιμενεις τις νεες amd καρτες(που ακομα δεν ξερουμε ποτε θα βγουν αλλοι λενε Οκτωβριο αλλοι Νοεμβριο)

Δημοσ.

Η 670 είναι καλύτερη απο τη 760? ορρυ παίδες αλλα δεν τα ξερω καλά για αυτό και ρωτάω. Εγω είχα παρει την HD5770 πριν κανα 3αρι χρόνια και έπαιξα τα πάντα μέχρι τωρα...δεν με νοιάζει να είναι η καλύτερη κάρτα που υπάρχει...αρκεί να μου βγάλει άλλο τόσο.

Οσο για την CPU αξιζει η τράμπα?

Δημοσ.

Κοιτα να δεις για oc δεν μπορεις να ασχοληθεις με τον 3570κ γιατι δεν εχεις Z77 μητρικη.Αρα αν σε ενδιαφερει το oc θα πρεπει να κοιταξεις και για μητρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...