Kasrith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 http://fuckyeahdementia.com/post/63248345940 5
gavros10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Και παραλιγο να μην το βλεπαμε καν αν επαιζε ο cusack ή ο καπτεν σαινης οπως ηθελαν
NoisePollution Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 http://www.mcsweeneys.net/articles/walter-whites-i-am-the-one-who-knocks-speech-as-written-by-other-authors
Kasrith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ήξερα ότα θα έκαναν remake και καλά για ισπανόφωνους, που θα το έλεγαν Metastasis, αλλά αυτό το trailer μου έβγαλε μόνο γέλιο τουλάχιστον την πρώτη φορά που το είδα (προφανώς γιατί έστησαν τις ίδιες σκηνές με άλλους ηθοποιούς). I am the Juan who knocks. 6
nikosBruin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Say my FULL name!!! Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso ------------------------- Και ναι ... είναι αληθινό!!!
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Το τελειωσα και εγω πριν λιγες μερες ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω δει στη ζωη μου θα ελεγα, αν μπορουν να συγκριθουν,ειναι καλυτερο και απο το νονο.Ο Walter ειχε μερικα ατομα που τα εβαζε πανω απο ολα και τους συνχωρουσε σχεδον τα παντα πχ η Skyler ενω του φεροταν σκατα τον κερατωνε ,τον εβριζε,τον εδιωξε απο το σπιτι 2 φορες, εδωσε τα λεφτα στον Ted, αυτος την υποστηριξε μεχρι τελους και εκανε τα παντα γιαυτην,για μενα μια απο τις καλυτερες σκηνες στην 5η σεζον ηταν εκει που εδειχε το ρολοι στην Skyler και την ειπε ''αυτο μου το εδωσε καποιος που πριν λιγο καιρο ηθελε να με σκοτωσει αλλα αλλαξε γνωμη για μενα και καποτε ισως αλλαξεις και εσυ''.Γενικα τα ιδια εγιναν και με τον hank και τον Jesse ποτε δεν τους πουλησε ο Walt και εκανε τα παντα γιαυτους.Δεν πιστευω οτι ο Walt μισουσε τον jesse ουτε ηθελε να τον εγκδικηθει στο τελος απλα ο jesse σε μερικα σημεια δεν του εδινε αλλη επιλογη.
ultrobyr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 εχω δει το τελευταιο επεισοδιο 4 φορες,σημερα ηταν η 4η,τι αριστουργημα ολοκληρη η σειρα... εκει που ανατριχιαζω ειναι οταν παιρνει την ρικινη απο το εγκαταλελειμμένο πλεον σπιτι του και προχωροντας προς το σαλονι βλεπει ολη την οικογενεια καθισμενη στα γενεθλια του να βαζουν την tv να δουν το κυκλωμα μεθ που εξαρθρωσε ο χανκ... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εγώ προσωπικά την "βγάζω" με wallking dead" αρκετά καλό θα έλεγα τραβιέται μια χαρά μετα το BB...
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Εγώ προσωπικά την "βγάζω" με wallking dead" αρκετά καλό θα έλεγα τραβιέται μια χαρά μετα το BB... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα