Kasrith Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ο γουολτ εσκαψε μονος τον λακο του και απλα τραβηξε μεσα και ποσους αλλους (μην ξεχνας οτι τα ναρκωτικα που εφτιαχνε εμμεσα μπορει να ειναι υπευθηνα για 100δες αλλες καταστραμενες ζωες και θανατους). Ε ναι αλλα αυτοί οι 1000άδες (γιατί μάλλον χιλιάδες ήταν για να βγάζει τόσα λεφτά) ήταν 'τζάνκιδες' και 'πρεζόνια', who cares? Κακό του κεφαλιού τους... Five Ways Breaking Bad Could've Ended Οι δύο πιο ενδιαφέρουσες είναι η 4η (η Skyler αυτοκτονεί) Για την Skyler το περίμενα απο 5α (δεν θυμάμαι επεισόδιο) όπου έσφιγγε το οδοντόνυμα στο δαχτυλό της. Ελεγα σίγουρα foreshadowing σε αυτοκτονία, αλλα με κρέμασμα. Το bloody bathtub θα παραήταν Dexter φάση και δεν θα γούσταρα καθόλου. Για το κρέμασμα ήμουν τόσο σίγουρος πως θα γινόταν, αλλα στο 5β έπρεπε κάπως να χάσει τα παιδιά (η τουλάχιστον την Holly) για να πραγματοποιηθεί, κάτι που πλησίασαν με την σκηνή όπου επιτίθεται η Sky στον Walt με το μαχαίρι και πέφτουν στο σαλόνι, αλλα και με την εμφάνιση του Todd στο δωμάτιο της μικρής
nikosBruin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μάγκες, ο Ουώλτ δεν μετάνιωσε για τίποτα. Αν είχε μετανιώσει θα πήγαινε στην αστυνομία, θα παραδιδόταν και θα έδινε την συμμορία για να πάνε φυλακή, και την Λύδια και πιθανότατα και το διεθνές δίκτυο (γιατί η Λύδια θα μιλούσε). Με την μεταμέλεια αυτή θα μείωνε και τα προβλήματα για την οικογένειά του, και ειδικά για το γιο του. Ο Ουώλτ δεν μετάνιωσε. Άνθρωπος που μετανιώνει, δεν πάει να κάνει κι άλλους φόνους! Τέλειωσε δολοφόνος και σαν δολοφόνο θα τον θυμάται ο γιος του. Ο Ουώλτ πήγε να εκδικηθεί. Και μόνο να εκδικηθεί. Καμιά μετάνοια! Στη γυναίκα του λέει το αυτονόητο: ότι ευχαριστήθηκε με την όλη φάση και ότι ήταν πολύ ικανός σε αυτό που έκανε. Ούτε καν συγνώμη δεν της ζητάει. Και σαφώς θεωρούσε το πρεζόνι υπεύθυνο που στράβωσαν τα πράγματα! Γι αυτό ήθελε να τον σκοτώσει τον Τζέσι. Γι αυτό προσέλαβε την συμμορία. Γι αυτό στο προηγούμενο επεισόδιο τον κάρφωσε στη συμμορία όταν ήταν κρυμμένος κάτω από το αμάξι. Τον έφτυσε και τους ζήτησε να τον σκοτώσουν. Ήθελε να τον σκοτώσουν εκεί επιτόπου. Στο τέλος της σειράς, όταν μπήκε στο σπίτι της συμμορίας πήγε με σκοπό να σκοτώσει και τον Τζέσι μαζί με όλους τους άλλους! Γι αυτό τους έλεγε ότι δεν ντράπηκαν να γίνουν συνεταίροι με το καρφί! Μόνο όταν τον έφεραν δεμένο κατάλαβε ότι δεν ήταν συνέταιρος ο Τζέσι αλλά φυλακισμένος. Πότε λοιπόν τον συγχώρεσε; Όταν τον είδε δεμένο;;;; Μα αφού μέχρι εκεί τον ήθελε νεκρό!!! Γιατί να στεναχωρηθεί που τον είδε αιχμάλωτο;;; Να τον σκοτώσει ήθελε, όχι να τον σώσει. Δηλαδή ξαφνικά εκείνη τη στιγμή που τον είδε δεμένο πάλι κάτι έγινε μέσα του και του την χάρισε και πάλι, και τον αγκάλιασε και τον έριξε και κάτω, και τον πλάκωσε με τον σώμα του για να του σώσει τη ζωή!!! (Μόνο τα φιλιά του πόθου έλειπαν!) Ε, ναι, δεν μου κάθεται λογικό, τι να κάνουμε!... για τον τζεσι, το εχουμε πει χιλιες φορες, για τον γουολτ δεν ειναι απλα ενα πρεζακι ρε παιδια. Ειναι ενας απο τους λιγους δεσμους που εχει πισω στον παλιο του κοσμο. Απο τοτε που κανεις στην οικογενεια του δεν ηξερε οτι εχει μπλεξει με μεθ ντιλιγκ. Εσύ εδώ μιλάς για περασμένες σεζόν. Εγώ μιλάω για το τελευταίο επεισόδιο. Ο Ουώλτ είναι σε αποστολή αυτοκτονίας για να εκδικηθεί τη συμμορία και σκοπός του είναι να σκοτώσει και τον Τζέσι. Γι αυτό γύρισε. Αλλά μετά του την χαρίζει επειδή ... του θυμίζει τον παλιό κόσμο;;;
LOULATRANS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 αμαν εκανα για να βρω το σημειο με τις συντεταγμενες......κλαψ.....ενα κτηριο σε παρκο ειναι........... http://img62.imageshack.us/img62/9271/48ik.jpg
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πρόλαβε και έσκαψε άλλος (Στα ABQ Studios δείχνουν) εγω σκαβω αλλου Το bloody bathtub θα παραήταν Dexter φάση και δεν θα γούσταρα καθόλου.Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το άκουσα. Για μένα το ότι κατάφεραν να κρατήσουν τη Skyler στο 5b ως το τέλος, έστω και λίγο zombified/υπνωτισμένη μέχρι να ξυπνήσει στο Ozymandias είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το να την "αυτοκτονούσαν". Πάντως το συγκεκριμένο που αναφέρεις μου θύμισε ότι κάποτε ήθελα να συγκρίνω συγκεκριμένες εξελίξεις με αντίστοιχες (που έκαναν ή απέφυγαν) στο Dexter*. Κάπου πρέπει να έχω αποθηκεύσει και το κείμενο (νομίζω), αλλά είχε χοντρά spoilers και για τις δύο σειρές οπότε δεν ξέρω πού θα ταίριαζε να μπει, και κατα δεύτερον ήταν σε μια περίοδο που τα δύο show ήταν ακόμα συγκρίσιμα (οριακά) - πλέον το Dexter κατέληξε τόσο αντιδιαμετρικά χάλια που δεν έχει πολύ νόημα πια.
denthnpalevw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 για μενα ποτε το breaking bad δεν ηταν συκρισιμο με το dexter.... κλασης ανωτερο το BrBa 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://collider.com/wp-content/uploads/breaking-bad-olly-moss-walter-white.jpg Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από DeadOrganPlayer 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 για μενα ποτε το breaking bad δεν ηταν συκρισιμο με το dexter.... κλασης ανωτερο το BrBaΔεν αναφέρομαι γενικά. Χαίρω πολύ, γενικά κλάσεις ανώτερο. Υπάρχουν συγκεκριμένες πτυχές και επιλογές στο story telling και ανάπτυξη χαρακτήρων των δύο σειρών που είναι συγκρίσιμα.
denthnpalevw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ο μονος χαρακτηρας που αναπτυχθηκε στο dexter ηταν ο dexter και εκεινος οπως να ναι.... Οπως και να χει rewatch προγραμματιστηκε μαζι με την γυναικα απο το ΣΚ.... Καλη μας θεαση!!!!
tzinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 δεν θυμαμαι να εγραψα πουθενα μετανιωσε, αλλα αποδεχτηκε/παραδεχτηκε. Παραδεχεται τον εγωισμο του και τις ευθηνες του. Και μεσα σε αυτες ειναι και η καταντια του τζεσι αλλα και η διαλυση της οικογενειας του. Και μεσα σε αυτο ειναι οτι σταματα πλεον να κατηγορει αλλους για τα δικα του λαθη. Δεν συνενοουμαστε μου φαινετε.
Johnyman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Το τέλος μου άρεσε πάρα πολύ κυρίως επειδή είχε την αίσθηση του τέλος,πως κλείνει την ιστορία,και μπορείς να δεις την ιστορία ολοκληρωμένη.Είχα είναι η αλήθεια το φόβο μήπως στο τέλος η σειρά ξεπεράσει τα όρια και γίνει κάτι(για τα δικά μου δεδομένα) υπερβολικό,ή κάτι το εξαιρετικά αναπάντεχο που θα αποσκοπούσε στο να κλείσει η σειρά με wow factor.Κάτι τέτοιο δεν αποκλείω πως θα μου άρεσε,απλώς όπως νομίζω διάβασα και κάπου εδώ μέσα,αυτό το τέλος σεβάστηκε τον τηλεθεατή.Προβλέψιμο ή όχι και τόσο(γενικά δεν είμαι και πολύ καλός στις προβλέψεις) δεν θα άλλαζα κάτι κατά πάσα πιθανότητα επειδή αυτό που είδα με ευχαρίστησε και σαν εξέλιξη και σαν το αίσθημα που μου άφησε(ανήκω σε αυτούς που συγκινήθηκαν λίγο). Έτσι όπως έκλεινε ο Walt τις εκρεμμότητές του μου άφησε την εντύπωση πως αρχικός του σκοπός ήταν μετά το μακελειό των ναζί,να δώσει το όπλο στον Τζέσι να τον σκοτώσει και μετά να το σκάσει και αυτός.Η άρνηση του Τζέσι να τον σκοτώσει μου άρεσε,έγινε όμως απ'οτι κατάλαβα επειδή ο Τζέσι είδε πως ο Γουώλτ είχε ήδη τραυματιστεί..Θα ήθελα να δω τι θα γινόταν αν ο Γουώλτ δεν είχε τραυματιστεί(δεν μπορώ να φανταστώ ότι ήταν και αυτό μέρος του σχεδίου του).Θα ήθελα πάλι ο Τζέσι να αρνηθεί να τον σκοτώσει ως ένδειξη αποδεύσμεσης από τον Γουώλτ και όλων των εγκληματικών πράξεών του,αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε τότε ο Γουώλτ.Θα τον νευρίαζε παραπάνω για να πάρει αυτό που ζητούσε? θα αυτοκτονούσε? θα παραδινόταν? θα το έσκαγε κι αυτός? Ωστόσο ήρθε το φινάλε με το απίστευτα ταιριαστό τραγούδι που με ικανοποίησε τόσο ώστε να μη σκέφτομαι what if... Κάποιες δικές μου σκέψεις για το επεισόδιο τις οποίες δεν μπορώ να τις στηρίξω ιδιαίτερα είναι πως τα λεφτά από Γκρέτσεν και Έλιοτ η οικογένεια Γουάιτ δεν θα τα λάβουν ποτέ,είτε επειδή η αστυνομία θα παρακολουθεί τα εισοδήματά τους και θα τα κατασχέσει,είτε επειδή θα καταλάβει από που προέρχονται και δεν θα τα δεχθούν..δικιά μου θεωρία μόνο και μόνο για να πάει όλος ο ''κόπος'' του Γουώλτ χαμένος και να προσθέσει στοιχεία τραγικότητάς στην οικογένειά του. Επίσης η Σκάιλερ στη τελευταία σκηνή που τη βλέπουμε,όταν ο Γουώλτ αποχαιρετά τη Χόλυ,μου δίνει την εντύπωση πως έχει ένα παραπονεμένο βλέμμα το οποίο υποδηλώνει το πόσο ωραία θα ήταν να μην είχε κάνει τίποτα ο Γουώλτ και να είχαν ζήσει όσα χρόνια του είχαν απομείνει όλοι μαζί ευτυχισμένοι,επειδή βλέπει πόσο τρυφερός μπορεί να γίνει ο Γουώλτ(εντάξει,προφανές σαν σκέψη,απλώς η σκηνή μου το έβγαλε έντοντα). Για τον Τζέσι δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη,δεν ξέρω αν θα τον πιάσουν,δεν ξέρω αν ποτέ θα κάνει οικογένεια και θα προσπαθήσει να ξεχάσει το παρελθόν,χαίρομαι απλώς που τον αφήνει ζωντανό και με το μέλλον του αδιευκρίνιστο. Η σειρά θα μου μείνει για τους απίστευτους χαρακτήρες της και τις ερμηνείες των ηθοποιών της(μαζί με το six feet under οι σειρές που δεν έχω παράπονο από καμία ερμηνεία πρωταγωνιστή) και το πως αυτοί οι χαρακτήρες αντιδρούσαν με τον τρόπο του ο καθένας σε κάθε εξέλιξη του σεναρίου.Μέχρι την 4η σεζόν είχα την εντύπωση πως κάθε σεζόν ήταν καλύτερη από την προηγούμενη,και ο μόνος λόγος που άλλαξε αυτό είναι επειδή την 5η την έβλεπα σε εξέλιξη(προτιμώ με διαφορά να βλέπω τα επεισόδια μαζεμένα), αν και τελικά στο rewatch διαπίστωσα πως η 5η μια χαρά στα ίδια επίπεδα κρατήθηκε και είχε ορισμένες από τις πιο δυνατές σκηνές ολόκληρης της σειράς.Τελικά όμως αγαπημένες μου σεζόν παραμένουν οι 2 πρώτες στις οποίες έβλεπα κάτι το οποίο δεν είχα ξαναδεί σε καμία σειρά.Μάλιστα τώρα που τελείωσε η σειρά,μου έχει κολλήσει η ιδέα πως θα ήταν η σειρά αν τελείωνε στο σημείο που ήθελε ο Γουώλτ να πεθάνει(τη νύχτα που πέθανε η Τζέιν)..δεν έχω αποφασίσει ακόμα όμως πως θα ήταν.. 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει αν είναι κανονικό trailer ή παρωδία (για το Metastasis). Κλίνω προς το πρώτο... αλλά... http://www.filmjunk.com/2013/10/03/metastasis-trailer-breaking-bad-gets-a-spanish-language-remake/
Kasrith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Κανονικότατο http://www.uproxx.com/tv/2013/10/meet-walter-blanco-rest-cast-colombian-breaking-bad-remake-metastasis/
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ήξερα ότα θα έκαναν remake και καλά για ισπανόφωνους, που θα το έλεγαν Metastasis, αλλά αυτό το trailer μου έβγαλε μόνο γέλιο τουλάχιστον την πρώτη φορά που το είδα (προφανώς γιατί έστησαν τις ίδιες σκηνές με άλλους ηθοποιούς).
Kasrith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Η πλάκα είναι πως το είπα σε μια φίλη μου Κολομβιανή, η οποία είναι φαν του Breaking Bad περιμένοντας παρόμοια αντίδραση με την δικιά σας (και δικιά μου) αλλα μου λέει Omg that's the best news ever!! Colombian series are amazing and those are really good actors Χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα