BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Εγω μόλις πριν μια βδομάδα το ανακάλυψα το Breaking Bad και μέσα σε 7 μέρες είδα όλες τις seasons. Σήμερα είδα το τελευταίο επεισόδιο. Σαν να μου λείπει και μένα κάτι τώρα.Σαν να πέθανε ο πατέρας μου αισθάνομαι(Walter White). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 http://www.skai.gr/news/weird/article/288564/to-breaking-bad-dinei-ebneusi-se-upallilo-ton-taco-bell-/?utm_source=feedburner&utm_campaign=Feed%3A+skai%2FUulu+%28%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%AA+-+%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%29&utm_medium=feed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 http://www.skai.gr/news/weird/article/288564/to-breaking-bad-dinei-ebneusi-se-upallilo-ton-taco-bell-/?utm_source=feedburner&utm_campaign=Feed%3A+skai%2FUulu+%28%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%AA+-+%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%29&utm_medium=feed χαχαχαχ. Μισές δουλειές έκανε . Άκου εκεί σε χώρο στο πίσω μέρος του εστιατορίου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 έλα σου χω κι άλλο http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/epixeirhsan-na-ksefortwthoun-to-ptwma-me-methodo-breaking-bad.3609015.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν και επιχειραματίες με φαντασία : http://www.hurriyetdailynews.com/breaking-bad-themed-caf-in-istanbul-cooks-something-special.aspx?pageID=238&nid=86236 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ωραία σειρά.Κάθε φορά βλέπω 3-5 επεισοδια.Τώρα είμαι στο season 5. Εμπνεύστηκα και σκέφτομαι να ανοίξω πλυντήριο ρούχων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αν θες βοήθεια στο... ξέπλυμα πες μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitogiro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Και σε 4k! Breaking Bad pilot becomes first 4K content pirated from Netflix 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Hackers manage to steal an Ultra HD version of Breaking Bad from Netflix 17.73 GB το μαλλι απ οτι βλεπω. Για το 1ο επεισοδιο that is Με αλλα λογια οι σκληροι μου μολις χαρακτηρηστικαν απαρχαιωμενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρωτο πραγμα που εκανα οταν το διαβασα ηταν να ρωτησω τον θειο...Και ηταν ηδη διαθεσιμο. Θα το τιμησω μονο και μονο διοτι ενας γνωστος παιρνει μια 4κ τηλεοραση αυτες τις μερες και θελω να δω πως φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρωτο πραγμα που εκανα οταν το διαβασα ηταν να ρωτησω τον θειο...Και ηταν ηδη διαθεσιμο. Θα το τιμησω μονο και μονο διοτι ενας γνωστος παιρνει μια 4κ τηλεοραση αυτες τις μερες και θελω να δω πως φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το τέλειωσα κι εγώ χτες. Σε γενικές γραμμές ήταν μια πάρα πολύ καλή σειρά. Δε με χάλασε που το τέλος δεν είχε κάτι Wow, δε με "έπιασε" όμως και απόλυτα. Ίσως το 9.8 του IMDB (στο επεισόδιο) είναι υπερβολικό όπως υπερβολικό είναι κατά τη γνώμη μου και το 9.9 στο 14 της τελευταίας σεζόν. Εκτός από το όλο συναίσθημα που θα μου μείνει από τη σειρά, νομίζω ότι καλύτερο επεισόδιο ήταν αυτό με τον θάνατο του Gus, ο οποίος ήταν λατρεμένος και ως χαρακτήρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 βαλε και κανα spoiler tag ρε ψηλε edit: full spoilers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Βρετανός σχεδίαζε μαζικούς φόνους αλά «Breaking Bad» http://www.sport-fm.gr/article/bretanos-sxediaze-mazikous-fonous-ala-Breaking-Bad/3109433 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το κατεβαζω τωρα για να το δω. Ειδα πως υπαρχουν σε καποιες season και minisodes. Να τα κατεβασω και αυτα ή δεν χρειαζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα