aekoriginal21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Η καλύτερη σειρά ever, μακράν και χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση απο μένα σε σχέση με τον 2ο που είναι χιλιόμετρα πίσω. Αυτό που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, αν και το περίμενα πως θα γίνει έτσι, ήταν ότι καλύτερο. O White έπαιξε τα ρέστα του στο επεισόδιο. Τι ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Διπολική τριπολική το θέμα είναι ότι έγινε σιγά σιγά και γι'αυτό μπορείς να κάνεις και κάποιο relate στον χαρακτήρα. Μια ιδιοφυία που κακόπεσε . Του χρώσταγε ο κόσμος που λένε. Όλη την καταπίεση της ζωής του και το καμπανάκι του καρκίνου τα έβγαλε σε rage. Δηλαδή ok, βγήκα από την εταιρεία και κατέληξα να διδάσκω σε γυμνάσιο και να ζω σα ζόμπι αλλά και καρκίνος; Δε μας χέζεις ρε κόσμε; Όντως ωραίο το φινάλε, μας χρώσταγε μια geek-ια ακόμα το BB και μας την έδωσε. PS.Κι εμένα μου άρεσε πολύ που επιτέλους τον ακούσαμε να λέει την αλήθεια στην Skyler χωρίς μαλακίες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takiss!! Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Η διπολική διαταραχή (γνωστή και ως μανιοκατάθλιψη) είναι μια ψυχιατρική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από δύο συναισθηματικές διαταραχές, τη μανία και την κατάθλιψη. Αυτές οι διαταραχές μπορούν να συμβούν σε ένα φάσμα που διακυμαίνεται από εξαντλητική κατάθλιψη μέχρι και αδιάκοπη μανία. Άτομα που υποφέρουν από διπολική διαταραχή συνήθως βιώνουν καταστάσεις μανίας ή υπομανίας ή μια μικτή κατάσταση μανίας και κατάθλιψης. πηγή wikipedia http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AE Δεν το είχα πιάσει οτι ο Mr. White ήταν διπολικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πλεον και τυπικα το Breaking Bad παιρνει μια θεση στο πανθεον των τηλεοπτικων σειρων.Ισαξιο του "The Wire"... Μακραν στον πανθεον των καλυτερων σειρων. Την επομενη φορα πριν γραψω κατι να διαβαζω τα ποστ σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν το χωραει το κεφαλι μου παντως... Η Μαρι σε ολη την σειρα φοραει μωζ κυρίως σκούρα και τωρα που χήρεψε έβαλε απρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Να μαστε καλα να το θυμόμαστε (και να κάνουμε rewatch ανα των χρόνων ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως σαν επεισόδιο το φινάλε (χωρίς rewatch ακόμα) ήταν απόλυτα ταιριαστό στο γενικότερο ύφος της σειράς (τίποτα out of character, λάου λάου μέχρι το μεγάλο μπαμ, λίγο χιουμορ διάσπαρτο). Και μου άρεσε που δεν κινήθηκε στον εντελώς καταθλιπτικό/αλύπητο δρόμο των δύο προηγούμενων (αν και αυτό βλέπω να το αναφέρουν και σαν αρνητικό), και ωστόσο έδωσε πολύ δυνατές σκηνές (με Elliot και Gretchen, με Skyler (και Holly) και την τελική σκηνή στο lab). Μου άρεσε και το "yes, science!" κομμάτι με το αυτόματο στο πορτ μπαγκαζ, ως έκπληξη/εύρημα περισσοτερο, αλλά το "ω, ναι" επιφώνημα ήταν για τις προαναφερθείσες σκηνές (και για το στραγγάλισμα του Todd από χέρι Jesse). Χαίρομαι για την τύχη του Jesse, το ότι τα κατάφερε να γλιτώσει αν και με μόνιμες πληγές/σημάδια και ταυτόχρονα απαλλάχθηκε από τον Heisenberg. Και το ανοιχτό τέλος με full speed ahead ήταν ό,τι πρέπει για τον χαρακτήρα του. Random σχόλιο. O Walt μου θύμισε λίγο από Joker (από Batman) σε πολλές σκηνές του. Νομίζω ειδικά στη φάση που αγκαλιάζει Gretchen και Elliott, και στο αλα-Crawl Space φινάλε (που παρεμπιπτόντως ήταν μάλλον και νεύμα προς όλους όσους σχολίαζαν μετά το "Crawl space" επεισόδιο, ότι η σειρά μπορούσε να τελειώσει εκεί). Θα επανέλθω με άλλα σχόλια πιθανότατα αργότερα, αν και ήδη βλέπω πολύ καλές αναλύσεις. Αλλά θα πω και εγώ ένα farewell αντίο στη σειρά, στους χαρακτήρες της και σε συντελεστές και ηθοποιούς που ελπίζω να τους ξαναδώ σε εξίσου καλές δουλειές. (εγώ ξύπνησα νωρίς και έφτιαχνα pop-corn άγρια χαράματα. Κάποιος στην πολυκατοικία θα βλαστήμαγε ) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, λίγο πολύ τα είπατε όλα. To finale ήταν τέλειο. Να επισημάνω ότι κανείς δεν ήταν άξιος να σκοτώσει τον Walt αφού σκοτώθηκε από δική του σφαίρα, χωρίς όμως να αυτοκτονεί. (WTF) Επίσης είδαμε τον θείο Jack στη θέση του Hank με τη διαφορά ότι ο ένας παρακαλούσε για τη ζωή του ενώ ο άλλος έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι ο Walt χέστηκε για τα υπόλοιπα λεφτά. Ευχαριστώ τον Vince και την παρέα του γιατί αυτό που μας έδωσαν δεν ήταν απλά μια σειρά αλλά κάτι πολύ περισσότερο που δεν μπορώ να εξηγήσω. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μου άρεσε και το "yes, science!" κομμάτι με το αυτόματο στο πορτ μπαγκαζ, ως έκπληξη/εύρημα περισσοτερο, αλλά το "ω, ναι" επιφώνημα ήταν για τις προαναφερθείσες σκηνές (και για το στραγγάλισμα του Todd από χέρι Jesse). Random σχόλιο. O Walt μου θύμισε λίγο από Joker (από Batman) σε πολλές σκηνές του. Νομίζω ειδικά στη φάση που αγκαλιάζει Gretchen και Elliott, και στο αλα-Crawl Space φινάλε (που παρεμπιπτόντως ήταν μάλλον και νεύμα προς όλους όσους σχολίαζαν μετά το "Crawl space" επεισόδιο, ότι η σειρά μπορούσε να τελειώσει εκεί). Χαχα το "yeah, science" το είπα και εγώ δυνατά όταν ηρέμησε η σκηνή και είχαμε ευκαιρία να στανιάρουμε (με παρέα το δα). Όσο για το Batman/Joker, είδες το Talking Bad? Και ο Kimmel αναφέρθηκε σαυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 μιας και τα λεμε εδω στα ανοιχτα ( η πλακα ειναι οτι 2 σελιδες τωρα, μονο 2-3 μυνηματα εχουν σποιλερς!)........ Εχω γραψει μεγαλη αναλυση στο αλλο τοπικ, δεν τα ξαναγραφω ολα. Απλα να πω οτι καταλαβαινω λιγο τον gauros, το επεισοδειο και μενα δεν μου εβγαλε πολλες συγκινησεις. Ισως λογο του ψυχρου και στεγνου τροπου της εκτελεσης στην τελειοτητα σε οτι κανει ο γουολτ. το οτι ολα ειναι in character και αναμενομενα και οτι ειχαμε και μερικες σεναριακες ευκολιες. Το οτι ο τζεσι εχει πει 5 ατακες ολες και ολες στην μιση σεζον. Το οτι ο χανκ μας αποχαιρετησε νωριτερα. Εχουν γινει τοσα σε προηγουμενα επεισοδεια,(πχ ειπαμε οτι ενα αριστο κλεισιμο της σειρας θα μπορουσε να ηταν και πριν 2 επεισοδεια), που πλεον επρεπε να γινουν τα απιστευτα για να ταρακουνηθεις. Λιγο πολυ αυτα περιμεναμε, να ξεκληρισει την ναζοφαμιλυ, να φαει την λυντια η καποιον αλλο με το rycin,μια τελευταια συγκρουση με τζεσι και ο γουολτ να πεθανει. Αυτα λοιπον εγιναν και με μικρες πινελιες που δεν περιμεναμε και δωσανε αλλο ενδιαφερον. Δεν λεω οτι απογοητευτηκα, ισα ισα που χαρηκα οτι ηταν ενα καλογυρισμενο επεισοδειο που ηταν ενα φιναλε λογικο. Κατι που δεν ξεραμε ηταν αν ο τζεσι θα σκοτωσει τον γουολτ η το αναποδο. Εδω η εκπληξη ηταν ευχαριστη, βρισκομαστε σε αυτη την σκηνη που περιμεναμε και το παιζουν εξυπνα. Ο τζεσι αναγκαζει τον γουολτ να πει τι απαιτει απο αυτον να κανει και μολις το λεει του δηλωνει οτι σταματαει πλεον να κανει οτι του ζηταει. Ετσι πλεον αποδεσμευεται απο τον γουολτ και ο γουολτ πεθαινει ποιο ηρεμα και με μια δοση ικανοποιησης μεσα στον χωρο με τα μηχανηματα του, γνωριζοντας οτι ισως αφησε κατι στην οικογενεια και ο τζεσι εχει μια ελπιδα για νεα ζωη. Μετα μια αλλη εκπληξη παλι ηταν με τους πρωην συνεταιρους του. Ολοι φανταζομασταν με τι τροπο θα τους ξεσκισει, αλλα αυτος τους αντιμετωπιζει λιγο αδιαφορα και βρισκει ενα τεχνασμα για να τους κανει να ζουν στον φοβο. Το ολο σεναριο με τα λεφτα και την δωρεα και το τοσο μεγαλο ποσο δεν μου αρεσε και δεν νομιζω οτι μπορει να υλοποιηθει χωρις υποψιες. Αλλα το σκηνικο με μπατζερ και σκινυ πιτ, ηταν γαματο, διοτι και τους αποχαιρετουμε μια τελευταια φορα και περνουν μερικα φραγκα και ειναι και χαζοι για να καταλαβουν τι επαιξε στο σπιτι (αλλοι χιτμαν, απλα θα τους τρωγανε ολους και θα περνανε τα 9 μιλια). Η μεγαλυτερη ενταση ηταν στην σκηνη στην κουζινα. Η αποδοχη του γουολτ ηταν ολα τα λεφτα και οτι αποχαιρετα σκαιλερ και παιδια. Εκει συγκινηθηκα. Παντος η ποιο μεγαλη συγκινηση ειναι στο talking bad με ολο το καστ και τις αποψεις τους. Και οτι συνηδητοποιουμε οτι απλα εφτασε στο τελος ενα ομορφο στορυ, ισως η καλυτερη σειρα της εποχης μας. Ειναι σπανιο φαινομενο να κρατιετε τετοιο επιπεδο μεχρι τελους και να υπαρχει και σωστο φιναλε. Shield, wire, BB και ελαχιστες αλλες μονο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχα το "yeah, science" το είπα και εγώ δυνατά όταν ηρέμησε η σκηνή και είχαμε ευκαιρία να στανιάρουμε (με παρέα το δα). Όσο για το Batman/Joker, είδες το Talking Bad? Και ο Kimmel αναφέρθηκε σαυτό. Μόλις "κατέφθασε" το Talking Bad (δεν έχω δει τα υπόλοιπα, αλλά αυτό κατ' εξαίρεση θα το δω). λολ ίδιες εντυπώσεις με τον Kimmel είχα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 καταπληκτικο επεισοδιο... Τωρα αραγε τι θα βλεπουμε? Το Better call saul ξερουμε τι χαρακτηρα θα εχει? (μου κανει προς κωμωδια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 lol, πώς πηγαίνεις από 6.6 εκ σε 10.3 εκ viewers; (Η διαφορά είναι αυτοί που έβλεπαν Dexter μέχρι την περασμένη εβδομάδα)? Το Better call saul ξερουμε τι χαρακτηρα θα εχει? (μου κανει προς κωμωδια)Είπαν prequel. Το ύφος θα είναι μάλλον πιο ανάλαφρο λόγω Saul, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Ακόμα σε φάση βασικού concept είναι. Edit: Τι τρέχει με τα quotes στο insomnia, μόνο εγώ τα βλέπω όλα flat; Edit2: έχει αναφερθεί ως bug βλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Υπεργαμάτο, επικό και τα πάντα όλα (χωρίς ειρωνεία), αλλά να ρωτήσω δύο πράγματα? Πως o Walt τρώει σφαίρα στο στομάχι ενώ είναι μπρούμυτα πάνω στον Jesse? Πως/που/πότε ρίχνει τη ricin στη stevia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το ricin το ρίχνει πριν πάει ακόμα εκείνη στην cafeteria - αλλάζει το φακελάκι με ένα άλλο...Όπως είπε και ο ίδιος όταν τον ρώτησε που τους βρήκε και αυτός της ειπε οτι "και εμεις εδω πέρα συναντιόμασταν" και προφανώς θυμότανε ο walter τι πίνει και πως. Τώρα για την σφαίρα δεν είμαι ούτε εγώ σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα