Kasrith Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=iZw_LySNNzM 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τι στο διάβολο; χαχαχαχαχαχ Kickstarter campaign για το "Anastasia a Sequel to Breaking Bad" με τον Val Kilmer και τον Slash από Lawrence Shepherd Άριστο το promo video. Δεν υπάρχουν λόγια Δεν ξέρω για πόσο θα είναι up αυτή η σελίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Χαχαχα έλεος. Είναι και πολύ σοβαρός παναθεμά τον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2014 από Hal9000 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω αλλά το παραπάνω video του gavros10 το δείχνει με πρόβλημα σε μένα (black box) Αλλά από παράθεση το link οδηγεί στο "Barely Legal Pawn, feat. Bryan Cranston, Aaron Paul and Julia Louis-Dreyfus" youtube video που είναι αρκετά πετυχημένο. 25 αυγούστου είναι τα emmy, ε; Νομίζω ότι και αυτή τη φορά (και για τελευταία φορά) θα έχουν κάποιες υποψηφιότητες και από Breaking Bad (αν και θα έχει καλό ανταγωνισμό από True Detective). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Κορυφαίο το σκετσάκι Να και το σωστό link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω αλλά το παραπάνω video του gavros10 το δείχνει με πρόβλημα σε μένα (black box) Αλλά από παράθεση το link οδηγεί στο "Barely Legal Pawn, feat. Bryan Cranston, Aaron Paul and Julia Louis-Dreyfus" youtube video που είναι αρκετά πετυχημένο. 25 αυγούστου είναι τα emmy, ε; Νομίζω ότι και αυτή τη φορά (και για τελευταία φορά) θα έχουν κάποιες υποψηφιότητες και από Breaking Bad (αν και θα έχει καλό ανταγωνισμό από True Detective). Problem solved. Btw Δεν ηταν δικο μου λαθος αλλα του insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Paul + Gunn τα supporting actor/actress in a Drama Cranston, bitch! Και το outstanding drama. Σάρωσαν. Κρίμα που δεν πήγε κάτι και στο House of Cards 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Απο του χρονου πιθανοτατα, κατι θα παει προς μερια House of Cards. Ολοι ξεραμε που πηγαιναν φετος και με το δικιο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Χα, χαχαχ. Από ό,τι φαίνεται θα υπάρξει remake της σειράς στα ισπανικά με τίτλο "Metastasis" (από Univision, και από ό,τι φαίνεται με τις "ευλογίες" της Sony) M' αρέσει που κράτησαν τα... χρώματα στα ονόματα Δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα αξίζει τον κόπο Παρεμπιπτόντως αυτό τελείωσε χθες, καλύπτοντας όλες τις season του Breaking Bad (δεν ξέρω αν είχε ακριβώς ίδιο αριθμό επεισοδίων, αλλά κάποια δείγματα που έχουν ανεβάσει φαίνεται να το ανέγραψαν σχεδόν πλάνο προς πλάνο). Παιζόταν καθημερινά. Αναμενόμενα πιο low budget και γενικότερα μέτρια πράγματα από σκηνοθεσία, φωτογραφία, μοντάζ, εφέ (ίσως στις ερμηνείες να τα πήγαν και καλά, δεν μπορώ να κρίνω από τις σκηνές που είδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 1 χρόνος χωρίς Breaking Bad 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 RIP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Χθες άκουσα μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη. Δεν ξέρω αν έχει ξανά ειπωθεί κάτι τέτοιο καθώς δεν διάβαζα ποτέ σε forums κτλ για την σειρά. Είχα συζήτηση με ένα φίλο και μου είπε ότι η γυναίκα του Heisenberg τον ζήλευε. Λοιπόν τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα άποψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα