dollyyy19 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 τα μινι δεν αξιζουν......ενα μονιμο μπιρι μπιρι ειναι....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnyman Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ας το αφήσω ωπ τώρα είδα πως υπάρχει στο θέμα με τα βίντεο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Και γω αυτό ήρθα να ποστάρω Τρελή καμμενιά, ειδικά στο τέλος α λά Φώσκολος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Bryan Cranston hints 'Breaking Bad' may not be over(όποιος δεν έχει τελειώσει τη σειρά μην ανοίξει το link)http://edition.cnn.com/2014/05/30/showbiz/tv/bryan-cranston-breaking-bad/Θα θέλατε να συνεχιστεί; Εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Bryan Cranston hints 'Breaking Bad' may not be over (όποιος δεν έχει τελειώσει τη σειρά μην ανοίξει το link) http://edition.cnn.com/2014/05/30/showbiz/tv/bryan-cranston-breaking-bad/ Θα θέλατε να συνεχιστεί; Εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα ενταξει ειναι και τα 80 εκ στη μεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Bryan Cranston hints 'Breaking Bad' may not be over Θα θέλατε να συνεχιστεί; Εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα Εγώ νομίζω πολύ κακό για το τίποτα πάντως. Δεν είπε και κάτι ο άνθρωπος για να δημιουργηθεί όλο αυτό το hype τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 την ειδα πολυ ευχαριστα μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο στο οποιο ξενερωσα,δεν θα μπω σε λεπτομερειες για να μην την χαάσω σε οποιον δεν την εχει δει αλλα εφαγα τοσες σεζον στην μαπα για να ξενερωσω μ αυτο το χαζο φιναλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 την ειδα πολυ ευχαριστα μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο στο οποιο ξενερωσα,δεν θα μπω σε λεπτομερειες για να μην την χαάσω σε οποιον δεν την εχει δει αλλα εφαγα τοσες σεζον στην μαπα για να ξενερωσω μ αυτο το χαζο φιναλε Τι σε χάλασε τόσο πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τι σε χάλασε τόσο πολύ; Με χαλασε το τοσο απλο και προβλεψιμο τελος χωρις καμια ιδιαιτεροτητα,καμια ανατροπη,χωρις κατι να εχεις να θυμασαι απο το φιναλε,γιατι ειναι σημαντικο το πως κλεινει μια σειρα η μια ταινια,αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που θυμασαι,το ιδιο ειχα παθει και με το Lost. Αλλα για να μην παραιξηγηθω αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη και επειδη τα γουστα ειναι κατι το πολυ υποκειμενικο μην επηρεαστει κανενας απο τα λεγομενα μου και δεν την δει,κατι που σε καποιον φανταζει χαζο για αλλον ειναι αριστουργημα. Παντως περα απ το φιναλε η σειρα ηταν πολυ ωραια και μολις ξαναβρω δουλεια θα την αγορασω ανετα,αξιζει να την εχω στην συλλογη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 @bazinga13 Ε δεν τους έμεινε και καμιά τρελή ανατροπή να δείξουν για το τελευταίο επεισόδιο, όλα τα χοντρά έγιναν στα προηγούμενα... Δε νομίζω ότι θα μπορούσαν να τελειώσουν και κάπως αλλιώς τη σειρά. Π.χ. θα ήταν λίγο μλκια αν ας πούμε την είχε σκαπουλάρει πάλι κάπως ο Walter. Ντακς αν ήταν πιο κάφροι θα μπορούσαν να πέθαιναν τον Jesse ή να τον μάζευαν οι μπάτσοι αλλά κι αυτό ψιλοτραβηγμένο θα ήταν. Τέσπα τα χοντρά σκηνικά ήταν στα προηγούμενα, γι' αυτό και το τέλος για πολλούς ήταν πριν το τελευταίο επεισόδιο. Βασικά ήταν λίγο σαν ένα... διαρκές τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 @bazinga13 Ε δεν τους έμεινε και καμιά τρελή ανατροπή να δείξουν για το τελευταίο επεισόδιο, όλα τα χοντρά έγιναν στα προηγούμενα... Δε νομίζω ότι θα μπορούσαν να τελειώσουν και κάπως αλλιώς τη σειρά. Π.χ. θα ήταν λίγο μλκια αν ας πούμε την είχε σκαπουλάρει πάλι κάπως ο Walter. Ντακς αν ήταν πιο κάφροι θα μπορούσαν να πέθαιναν τον Jesse ή να τον μάζευαν οι μπάτσοι αλλά κι αυτό ψιλοτραβηγμένο θα ήταν. Τέσπα τα χοντρά σκηνικά ήταν στα προηγούμενα, γι' αυτό και το τέλος για πολλούς ήταν πριν το τελευταίο επεισόδιο. Βασικά ήταν λίγο σαν ένα... διαρκές τέλος. ναι αλλα ειπαμε ειναι και τα 80 εκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Απλά η κορυφαία σειρά που έχει παιχτεί ποτέ στη τηλεόραση και το φινάλε ήταν επικό. Απλά αριστούργημα. EDIT: Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί ο Jesse δεν ήθελε με τίποτα να μείνει εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=swcoseNn2Gs Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2014 από ZAKKWYLDE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 To ειδα τυχαια οσο χαζευα στο youtube. Αρκετα καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Έχουν αρχίσει να βγαίνουν και κάποια νέα στοιχεία για το "prequel"/spinoff Better Call Saul, που περιμένουμε για το 2015. Πιθανότατα σε κάποια φάση θα φτιαχτεί ξεχωριστό thread. Από τα νέα, αυτό που κρατάω είναι ότι στοχεύουν σε ύφος "dramatic, woven through with dark humor" Η σύνθεση του cast έχει mild spoilers (αλλά δεν ξέρω πως θα τα αποφύγει κανείς μέχρι την πρεμιέρα). 10 επεισόδια στην πρώτη season, 13 στη δεύτερη. Πηγές (minor spoilers ahoy!): http://blogs.amctv.com/better-call-saul/2014/07/amc-releases-line-up-of-series-regulars-and-new-photos-for-better-call-saul/#more-906222570 http://insidetv.ew.com/2014/07/11/better-call-saul-photos/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα