timoboll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Πολύ νωρίς είναι για αυτό. Από όσο ξέρω, έχει μερικές εβδομάδες που εγκρίθηκε ως ιδέα για να βγάλουν κάποιο pilot. Οπότε υποθέτω ότι βρίσκεται σε pre-production στάδιο. Τέλειο. Αυτή η απόλυτα χαιρέκακη έκφραση εκδίκησης που παίρνει ο γερο-Salamanca (Mark Margolis) πριν το murder-suicide του είναι καταπληκτική. Σίγουρα στα highlights εκείνου του επεισοδίου. πω τι επικη πλοκη ειχαν κανει κι εκει ΒΒ ΜΟΝΟ ΡΕΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 μούφα ολκής το φινάλε.μου τα χατε κάνει 5 κιλά για τέτοιο φινάλε? ο 3χρονος γιός μου πιο καλό τέλος γράφει 0.3/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 μούφα ολκής το φινάλε.μου τα χατε κάνει 5 κιλά για τέτοιο φινάλε? ο 3χρονος γιός μου πιο καλό τέλος γράφει 0.3/10 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 μούφα ολκής το φινάλε.μου τα χατε κάνει 5 κιλά για τέτοιο φινάλε? ο 3χρονος γιός μου πιο καλό τέλος γράφει 0.3/10 Are you serious?????????????? :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Για όσους δεν το είδαν στο τόπικ με τις εικόνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Παίζει να είναι (και) sequel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Breaking Bad Theme Remix 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Breaking Bad Theme Remix Ξεκινάει με το tune που έπαιζε στο τέλος του προτελευταίου όταν έφυγε απ'το μπαρ. Ανατριχιαστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 I think I broke it:Και δεν είμαι καν στο τέλος! 12/17 έχω σε παραγωγή και διανομή με 43/57 upgrades. Απλά μόλις είδα ότι DEA και IRS «κλείδωσαν» κοντά στο -50% το άφησα ανοιχτό όλο το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=0F92ve2C8Tw&feature=c4-overview&list=UUhIpQ_elguZKcn2j-5bR3Vg ο ήχος είναι πολύ δυνατά... ξέρω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το βάλαμε? http://youtu.be/9kZivVxB3vU Bonus!! http://youtu.be/38c-7UDtbJs 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το βάλαμε? http://youtu.be/9kZivVxB3vU χαχαχ! Ποιος το γύρισε αυτό; Το AMC; Από τη στατική εικόνα του βίντεο περίμενα να είναι κάποιο μοντάζ copy-paste από Malcolm in the Middle και Breaking Bad... δεν περίμενα original content Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 χαχαχ! Ποιος το γύρισε αυτό; Το AMC; Από τη στατική εικόνα του βίντεο περίμενα να είναι κάποιο μοντάζ copy-paste από Malcolm in the Middle και Breaking Bad... δεν περίμενα original content Και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή, αλλα τελικά μέτρησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα