alimentas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 http://www.waltswardrobe.com 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris 100 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Συμπερασματικα Σαιζον: 1-2, 4-3, 5 Χαρακτηρες: Gus, saul , Mike, Walter, skyler Ηθοποιιες: Walter,skyler(5η σαιζον) Αγαπημενος: Skyler all the way μουσικη : απλα καλη Τελος:αναμενομενο, η σκηνη του ξεκαθαρισματος της συμμοριας εντυπωσιακη μεν, υπερβολικη δε. θα το θυμαμαι: για τις εκπληκτικες 2 πρωτες σαιζον series top 5(update): the wire , x-files, 6 feet under, deadwood, breaking bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 So that's what he was doing during the shut down 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ρε συ αυτά έχουν πολύ πλάκα Μ'αρέσει που στο logo έχουν διαλέξει το "Αs'ta". (na pane) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 το επιτευγμα τους ειναι οτι καταφεραν να βρουν RV περισσοτερο σκουπιδι απο την αυθεντικη εκδοση της σειρας...κατα τα αλλα μου φαινεται αδιαφορη, καλυτερα να δω avenida brazil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ενταξει 75 ειναι πλεον κ ΑΚΟΜΑ ειναι ικανος να σε κανει να παγωσεις.Αυτο που ασχοληθηκε φτανει για πολλες γενεες. Mιλαμε για ηθοποιο που εκανε την φιγουρα του Χανιμπαλ τον πιο αγαπητο "κακο" ολων των εποχων κ ειπε οτι η υποκριτικη του Κρανστον στον χαρακτηρα του Γουολτερ Γουαιτ ειναι οτι καλυτερο εχει δει.Οσο να ναι εχει αλλη βαρυτητα η γνωμη αυτου του ανθρωπου Τα πε ολα ο Κasrith επι του θεματος,δεν χρειαζεται να συμπληρωσω κατι αλλο Κοίτα να δεις φίλε μου. Αν δεν πάρει γράμμα o Cranston από τον Killik τον ίδιο, ότι και να γράψει αυτός ο πως τον είπαμε (Χόπκινς;. ) δεν έχει να λέει κάτι. Μετράει μόνο η γνώμη της πραγματικής αυθεντίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 http://clickingbad.nullism.com/ Δεν εχω παιξει αλλα πολλοι μιλανε για highly addictive. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 για οσους θελουν ναχουν μια ιδεα το ποσα παιρνουν οι ηρωες μισθο φαινεται στο imdb ο κεντρικος ήρωας walter επαιρνε 225.000$ ανα επεισοδειο * 62 επεισοδεια = 13.950.000$ ο Jesse Pinkman 150.000$ ανα επεισοδειο *62 = 9.300.000$ συνολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πφφ ψιλικαντιδικη δουλεια.Καλυτερα να συνεχισει με την μεθ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 http://clickingbad.nullism.com/ Δεν εχω παιξει αλλα πολλοι μιλανε για highly addictive. MΠΡΑΒΟ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πως τελειωνει; Θελω να φαω κατι αλλά δεν μπορώ να το αφησω, θα χασω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πως τελειωνει; Θελω να φαω κατι αλλά δεν μπορώ να το αφησω, θα χασω! Aστο να μαζευει ρε και πανε φαε. Πρωτάρηδες, γαμώτο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Aστο να μαζευει ρε και πανε φαε. Πρωτάρηδες, γαμώτο. Τωωωωωρα το βρήκα το κολπακι, η αρχή ειναι μονο λίγο δύσκολη. Πιστευω σε λίγες ώρες να το έχω τερματισει, η DEA δεν ειναι τιποτα αλλά η IRS μας εχει τσακισει να πουμε. Όλο στο ξέπλυμα ειμαι.. Σε 5' αγοράζω ενα crooked senator και πουλάω meth στη βουλή αμα θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα