MARiOS91 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παίδες, έχω ένα pc όχι πολύ παλιό αρκετά νέο μπορώ να πω.. Λοιπόν έχω το εξής θέμα δεν ανάβει καθόλου η οθόνη.. Του έχω αλλάξει κάρτα γραφικών (γτ δεν έχει ενσωματωμένη η mother), του έχω αλλάξει και τροφοδοτικό μα πάλι τπτ. Τι άλλο μπορεί να φταίει κι δεν ανοίγει καν η οθόνη έχετε καμιά ιδέα μπας και το φτιάξουμε; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από MARiOS91
MARiOS91 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα παίδες, έχω ένα pc όχι πολύ παλιό αρκετά νέο μπορώ να πω.. Λοιπόν έχω το εξής θέμα δεν ανάβει καθόλου η οθόνη.. Του έχω αλλάξει κάρτα γραφικών (γτ δεν έχει ενσωματωμένη η mother), του έχω αλλάξει και τροφοδοτικό μα πάλι τπτ. Τι άλλο μπορεί να φταίει κι δεν ανοίγει καν η οθόνη έχετε καμιά ιδέα μπας και το φτιάξουμε; Aνανέωση!!!
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μας αναλυτικά το σύστημά σου. Πριν χαλάσει του έκανες τίποτα? Άλλαξε και θέση στις ram ή αν μπορείς δοκίμασε κάποια άλλη.
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχεις δοκιμάσει αλλο τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών και ειναι κομπλέ απο εκει και με δεδομένο οτι ειναι παλιό το pc το πιθανότερο ειναι μητρική , κανε και εναν έλεγχο της μνήμες σου οπως ειπε και ο φίλος απο πανω 1
MARiOS91 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέσω αυτής γράφω τώρα Πες μας αναλυτικά το σύστημά σου. Πριν χαλάσει του έκανες τίποτα? Άλλαξε και θέση στις ram ή αν μπορείς δοκίμασε κάποια άλλη. Αν εχεις δοκιμάσει αλλο τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών και ειναι κομπλέ απο εκει και με δεδομένο οτι ειναι παλιό το pc το πιθανότερο ειναι μητρική , κανε και εναν έλεγχο της μνήμες σου οπως ειπε και ο φίλος απο πανω Θα κάνω ένα τεστ στις Ram αύριο το πρωί και θα σας απαντήσω πάλι παίδες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα