Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουμπώνει σωστά,τώρα με τα ρεύματα πάλι δεν το κατάλαβα,δηλαδή εννοείς να του δώσω κι άλλο ρεύμα από το bios?Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι τέτοιο και γενικώς δεν κλοκάρω γιατί το pc είναι περισσότερο για 3d editing και όχι για πειράματα

Δεν ειπα να δωσεις και αλλο ρευμα, ειπα να τσεκαρεις το καλωδιο ρευματος διπλα απο τον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Για κλείσε το turbo και δοκίμασε να δεις αν θα ανεβάσει τόσο.. Το φαν σου δουλεύει κανονικά ? Απo airflow πως τα πας ? Απο bios πιο φοράς ?

Δημοσ.

Για κλείσε το turbo και δοκίμασε να δεις αν θα ανεβάσει τόσο.. Το φαν σου δουλεύει κανονικά ? Απo airflow πως τα πας ? Απο bios πιο φοράς ?

Δώσε λίγο info από που κλείνει το turbo στο bios,τα φαν είναι οκ και το airflow

Δημοσ.

Δώσε λίγο info από που κλείνει το turbo στο bios,τα φαν είναι οκ και το airflow

αν εισαι rev 3 βγαλε τελειως το fan control(τωρα δε θυμαμαι πως ακριβως λεγεται) στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Με κλειστό το turbo ταβάνι 71 C,ανεκτό θα έλεγα,πάντως τελικά παίζει και στις 4 προηγούμενες φορές να μην κούμπωνε σωστά η ψύκτρα,το κουτί πλέον στο ίδιο σημείο που το ακουμπούσα(στην οροφή μπροστά) τώρα είναι φυσιολογικό ενώ τις προηγούμενες φορές έκαιγε εκεί,τώρα και σε idle παίζει κανονικά,35 με 41 με θερμοκρασία δωματίου 27 βαθμούς

Δημοσ.

71 ? Μιλάς για τα cores η το σοκετ ? Για σόκετ ανεκτά είναι για τα cores οχι όμως.. Με ανοικτό turbo εχω στα cores full load 45 c και 56 στο σόκετ.. Δεν νομίζω ότι η 212 δεν μπορεί να ψύξει κατάλληλα τον 8350. Κατι άλλο παίζει. Τι πάστα βάζεις ? 

Δημοσ.

Η πάστα θα σε γελάσω τι μάρκα είναι,στα cores έχω τόσο,στο σόκετ πήγε μαξιμουμ στα 62,δηλαδή έτσι και βάλω τη στοκ ψύκτρα θα σας καλέσω να σουβλίσουμε αρνί.Βέβαια αυτά είναι μόνο με το aida που τους πήγε στο 100%.Τώρα σε gaming δεν ξέρω πόσο θα πιάσει αλλά σίγουρα έχει καλύτερη συμπεριφορά από όλες τις προηγούμενες

Δημοσ.

Τσέκαρε μία και απο hwmonitor γιατί με το aida είχα και εγώ θεματάκια αν και δεν νομίζω να σου δείξει κάτι διαφορετικο.. Παντως ειναι περιεργο το σοκετ να είναι πιο χαμηλά απο τα cores

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...