Cpkdemian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω στα πλαγια ενα μικρο ανεμιστηρακι 80 '. εκανε αρκετο θορυβο και αγορασα ενα καινουριο 3 ευρω ειχε. ειναι στα 15 db και που και που το πιανει κριση κανει τετοιο θορυβο "σα να κοβεις κατι". δεν ακουγετε πολυ δυνατα αλλα οταν το βραδυ εχει ησυχια το σπιτι και δεν ακογετε τιποτα ειναι ενοχλητικο. οταν το πιεζω με το δαχτυλο μου σταματαει οταν το αφηνω παλι τα ιδια. το εχω σφιξει τερμα δεν βιδωνει αλλο. τι αλλο μπορω να κανω για να σταματησω αυτον τον σατανα κοψηματος
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος οτι ο θορυβος οφείλεται στον ανεμιστήρα; Εννοώ ότι μπορεί να προκαλείται από κάποιο κραδασμό στο πλαϊνό καπάκι. Αν ο ίδιος ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο νομίζω πως θα μπορούσες να τον επιστρέψεις.
άδικος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Βγάλτον από το πλάι, είναι άχρηστος εκεί έτσι κι αλλιώς.
MARiOS91 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος οτι ο θορυβος οφείλεται στον ανεμιστήρα; Εννοώ ότι μπορεί να προκαλείται από κάποιο κραδασμό στο πλαϊνό καπάκι. Αν ο ίδιος ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο νομίζω πως θα μπορούσες να τον επιστρέψεις. Δοκίμασε να δουλέψεις το μηχανάκι χωρίς να τον έχεις βιδώσει κάπου να δούμε αν είναι από κραδασμούς, αν και δεν νομίζω δα να γίνετε όπως το περιέγραψες τόσο σπαστικό.. θα πρέπει να χοροπηδάει.. Τσέκαρε το και ξαναπέρνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα