tasostasos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Καλή σας μέρα. Είμαι (δυστυχώς) κάτοχος ενός κινητού τηλ. sharp-gx10 από την Vodafone....φυσικά με lock την θύρα υπερύθρων ( δουλεύει μόνο σαν modem ). Βρήκα κάποιο unlock software αλλά δυστυχώς..τίποτα. Έκανα ασφαλώς εγγράφως παράπονα στην Vodafone Ελλάδας, γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ότι το κινητό αυτό είναι κλειδωμένο παρά μόνο προφορικά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...( έχω στείλει mail και στην sharp )!! Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή ??? Ευχαριστώ πολύ
dim_b Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Θα σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς το κινητό δεν είναι κλειδωμένο. Απλά δεν έχει τη δυνατότητα μεταφοράς αρχείων μέσω καλωδίου ή IR. Την ίδια απορία είχε και ο αδελφός μου (από το Vodafone shop που το είχε αγοράσει το είχαν πει ότι με καλώδιο μεταφέρονται οι φωτογραφίες) και τελικά μιά επίσκεψη στο 9volto τον έπεισε να το πουλήσει όσο-όσο.
ATG Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Mono to GX10i echi tin dinatotita metaforas meso kalodiu (Nomizo diladi)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.