Rn. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα.χρειαζομαι επειγων βοηθεια για το προβλημα μου.εχει ως εξης φτανει η ωρα για την καθιερωμενη συντηρηση του πισι μου,καθαρισμος,φορματ κτλπ. πριν ομως απο εκεινη την ωρα εδω και καμια βδομαδα ειχα θεματα με το ιντερνετ,οπως ενω ειχα ιντερνετ (στο κινητο και σε αλλους υπολογιστες μεσω wifi) ο συγκεκριμενος μου εβγαζε οτι δεν εχει καταλληλες ρυθμισεις ιπ κτλπ (χωρις να πειραξω τιποτα) αλλα λεω λογικα κατι απο την εταιρια ειναι.δεν εδωσα σημασια προχτες και ενω η υπολογιστης ηταν κομπλε τον κλεινω,μετα τον ξανανοιγω και δεν δουλευε το πληκτρολογιο,το αλλαξα δουλεψε και εβαλα να παιξω ενα παιχνιδι.ενω επρεπε να πατησω ορισμενα κουμπια(πχ το φ1 και κατι αλλα δεν πατιοντουσαν,λεω χαλασμενο και αυτο βαζω 3ο παλι τα ιδια) και φτανουμε σημερα να λυνω τον υπολογιστη (πραγμα που εχω κανει αμετρητες φορες,χωρις ρευματα,καθαρισμος με οινοπνευμα και φυσιμα κτλπ) και ενω τον ξανασυνδεω μου βγαζει η μητρικη (msi 790fx-gd70) ff code.τεσπα μετα απο cmos και κατι αλλα δουλευει και βαζω το cd των win8(made by theios) να τα εγκαταστησω (TO CD ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΠΙΣΙ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) και μου βγαζει οθονουλα και γραμμη εντολων που γραφει X:\windows\system32> .λεω προβλημα το σιντι.βαζω των win7 (made by theios) δοκιμασμενο στον ιδιο υπολογιστη και σε αλλους 10+ και δουλευε μια χαρα το ιδιο. μιλαω για αυτο ακριβως το πραγμα.http://i.stack.imgur.com/iaWw2.jpg τι εχω κανει ως τωρα. format με gparted στους 2 σκληρους να εχω μονο τα βασικα psu,cpu,1x4gb stick ram,vga,1hdd, εγκατεστησα τα ubuntu με επιτυχια (!!!?) και μπηκα απο το cd twn win7 σε safe mode with command prompt και μου βγαζει το ιδιο.μια βοηθεια ρε παιδια :'(
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν πατούσες εσύ τυχαία πλήκτρα πριν πάρεις την εικόνα τότε έκανες κάτι και πατιούνται μόνα τους, ίσως απλά να μην μπήκε καλά το βύσμα του πληκτρολογίου.
Rn. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν δεν πατούσες εσύ τυχαία πλήκτρα πριν πάρεις την εικόνα τότε έκανες κάτι και πατιούνται μόνα τους, ίσως απλά να μην μπήκε καλά το βύσμα του πληκτρολογίου. για ποιο πραγμα μιλας? * η εικονα που εβαλα ειναι απο το ιντερνετ απλα για σας δειξω τι υπαρχει στην οθονη μου edit ακομακαι χωρις δισκους πανω μου το βγαζει τι αλλο να κανω ρε παιδια? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από Rn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα