Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός του ότι κοντεύω να τρελλαθώ,θα φανεί ότι κάνω και πλάκα :

Μόλις εκκίνησα τα mini xp από το cd,έκανε επανεκκινήσεις!Εν ολίγοις mini xp δεν έτρεξα.

Έτρεξα άλλα dos διαγνωστικά για το δίσκο και όλα βγήκαν χωρίς σφάλμα.

Στη συνέχεια τώρα;

Σκέφτομαι να αλλάξω το δίσκο με ένα που ξέρω ότι δουλεύει να δω τι θα κάνει,άλλη ιδέα δεν έχω.

Δημοσ.

Εφόσον έτρεξες διαγνωστικά για τον δίσκο και δεν βρήκαν σφάλμα, κατά 99% δεν φταίει ο δίσκος. Δοκιμάζεις τις μνήμες και αν είναι και αυτές οκ, καταλήγουμε στην μητρική.

Δημοσ.

Και μένα μου έκανα προ τριετίας τα ίδια.

Το πήγα ρε τεχνικό μου λέει μητρική. Μου ζήτησε πολλά να το φτιάξει. Αγοράζω μητρική αλλά ξανά τα ίδια. Και εκεί άρχισα να κάνω δομικές.

1)μνήμες δεν ήταν.

2) βγάζω τον σκληρό. και το είχα για μια μέσα με live CD linux. Ούτε μια φορά δεν έσβησε.

Οπότε μπορεί και σε σένα να είναι ο σκληρός και αρχίζει να παραδίδει πνεύμα. Τσέκαρε το.

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τροφοδοτικό είναι ΟΚ,όπως και οι μνήμες.

Ο σκληρός στο smart τεστ (αλλά και σε άλλα τεστ) ήταν ΟΚ. Θα ενημερώσω αύριο με τις δοκιμές με νέο σκληρό.

* Σε διακοπή ρεύματος ,τι είναι πιο πιθανό να τα φτύσει;Σκληρός ή μητρική; Μου λέει ότι μάλλον υπήρχε και διακοπή ρεύματος πριν ξεκινήσει τα προβλήματα.

* Ο σκληρός έχει αγοραστεί πρόσφατα μεταχειρισμένος,αλλά είχε ελεχθεί με το Sentinel και ήταν σε άριστη κατάσταση.

Δημοσ.

Να ξέρεις υπάρχεις και το ενδεχόμενο να βραχυκύκλωνει το κουμπί reset αποσύνδεσέτέ την μητρική. Και επίσης ξύλωσε τα όλα και σύνδεσε τα ρε ένα κομμάτι ξύλου (για ευνόητους λόγους).

Πολλές φορές μπορεί η μητρική να μην παρατεί καλα και να βραχυκύκλωνει.

Εξάντλησε κατά την γνώμη μου όλες τις πιθανότητες για να μην κάνεις καμία άσκοπη αγορά.

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Λοιπόν αποσύνδεσα το reset από τη μητρική και δοκίμασα με παλιό ,αλλά και καινούριο σκληρό:

Οι επανεκκινήσεις όντως σταμάτησαν,αλλά πλέον κάθε φορά που πήγαινε να συνεχίσει την εγκατάσταση windows από το σκληρό,πετούσε μπλε οθόνη με αναφορά για προβληματικό hardware.Αυτό κάθε φορά,όχι μία και δύο...

Επίσης στην πρώτη εγκατάσταση,μου εμφάνισε το σκληρό από 160gb να είναι 32gb (όλα τα κουλά σε μένα...)

Δεν ξέρω τι να υποθέσω πλέον,μάλλον θα συνεχίσω με την αγορά μητρικής .Έψαξα προσεκτικά,σα να φαίνεται ένας πυκνωτής να είναι ελαφρώς φουσκωμένος(σε σχέση με τους άλλους).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα ήταν η μητρική,έβαλα καινούρια και όλα καλά.

Επίσης κάτι που μπορεί να βοηθήσει άλλους που έπαθαν ή θα πάθουν κάτι ανάλογο:

Στη διάρκεια του προβλήματος ,ο σκληρός "συρρικνώθηκε" από 160 σε 32gb.Αυτό φαινόταν τουλάχιστον.

Δε βοήθησε κανένα εργαλείο για να επαναφέρω το μέγεθος (και δοκίμασα πολλά) παρά μόνο το Hdd Capacity Recover.

Με 2 κλικ επανέφερε το δίσκο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...