TeZaS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και χάλασε το HTC Desire HD που είχα για χρόνια σκέφτομαι να πάρω νέο. Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Θέλω να διαθέσω περι τα 350€ και έχω ζαχαρώσει HTC ONE X, Samsung S3 και μου αρέσει πολύ στο note 2. Το θέμα είναι οτι εγώ νοέμβρη μπαίνω φαντάρος. Αξίζει να πάρω νέο κινητό και να το έχω μαζί, να βλέπω καμια σειρούλα καμια ταινία και ίντερνετ? Αν πάρω απο κανα amazon θα είμαι κομπλέ με την εγγύηση αν χρειαστεί? ΑΝ έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ευχαριστως!
kataramenos32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εδω με μια μικρη υπερβαση και εισαι κομπλε http://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html
Chris_85 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβως στην ιδια φαση με σενα, lg optimus g. Αν κ προσπαθω να πεισω τον εαυτο μ να το αλλαξω για το g2, ειναι τοσο ομορφο το ατιμο ομως και δουλευει τοσο ποιοτικα και απροβληματιστα, που δυσκολευομαι..
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα μιας και θα μπεις στρατο τον Νοεμβριο,μπορεις να αναβαλεις την αγορα κινητου για μετα το στρατο(οπου πλεον στην τιμη αυτη θα παιζει το Note 3).
TeZaS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλα θέλω να έχω κάτι να μπαίνω ιντερνετ και να βλέπω και καμια ταινιούλα-σειρά.
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι δεν ξερω αν θα υπαρξει προβλημα στον στρατο ομως .
Calexako Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θες να πάρεις για σειρές και βιντεο προφανώς θα πάρεις ένα κινητο που να βγαίνει η μπαταρία του ώστε είτε να μπορείς να βάλεις καινουργια ή να του βάλεις μια μεγαλύτερη. Άρα HTC One X και nexus 4 θα πρότεινα να μην τα προτιμήσεις. Καλύτερες επιλογές s3 και Note 2 με το 2ο να έχει πλεονεκτημα λόγω μεγαλύτερης οθόνης.
kataramenos32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Προβλημα θα εχεις αν εχεις μονο στο κεντρο. Μετα ολα επιτρεπονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα