Aragon91 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εδω και λιγο καιρο αναζητω tablet. Το χρειαζομαι για την φορητητα του καθως το laptop (5 ετων-17αρι-3,5 κιλα ) δεν δυναται πλεον να βοηθησει. Θελω κατι εμπιστο, να κρατησει καποια χρονια σιγουρα. Για αυτο και κοιταω μονο Ελλαδα, για να υπαρχει καποια εγγυηση. Θα χρησιμοποιηθει για αναγνωση Pdf, word, καθως και ιντερνετ και ταινιες. (+να συνδεεται με tv). Ταβανι τα 350€. Τα 7αρια ειναι πολυ μικρα για αναγνωση και επεξεργασια αρχειων, και απο οτι καταλαβα οταν τα ειδα απο κοντα μαλλον θελω 10΄΄. ( και τα 8αρια ωστοσο δεν ειναι ασχημα) Με τις παραπανω προυποθεσεις κατεληξα στα 3 tablets του τιτλου ως τα κορυφαια.Θα σας ημουν ευγνωμων για οποιαδηποτε βοηθεια , τοσο σχετικα με αυτα οσο και για καποιο αλλο tablet.Προσανατολιζομαι στο nexus αλλα με προβληματιζει η ελλειψη καρτας μνημης και της μη καλης αποδοσης των android εφαρμογων στο συγκεκριμενο tablet ( απ' οτι εχω διαβασει δηλαδη). Ευχαριστω εκ των προτερων (συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο)
georsev Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω εχω το note 10.1 και μπορω να σου πω σε ταχυτητα σταθεροτητα και αυτονομια ειναι αψογο και τα ηχεια που τα εχειμπροστα για ταινια ειναι πολυ δυνατα και επισης το wifi του ειναι οτι πιο δυνατο και σταθερο που εχω συναντησει σε φορητη συσκευη.Ενα απο τα θετικα που ειναι πολυ σοβαρο ειναι το πενακι που δεν το εχει καμια απο τις παραπανω συσκευες.Το nexus που εχει καλητερι οθονη από ολα ας μιλησει καποιος αλλος.Παντος εγω που το πηρα δεν το εχω μετανιωσει καθολου... Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από georsev 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα