Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,τυχερος ειμαι που εχω ιντερνετ και γραφω αυτο το τοπικ(και δεν εχει πεσει ακομα).εχω το ρουτερ thomson tg585 v7 και συνδεση απο την φορ8νετ,τις τελευταιες 2 μερες αντιμετοπιζω προβληματα.κα8ε 5 λεπτα πεφτει το ιντερνετ και το λαμπακι μενει κοκκινο.μετα απο κανα τεταρτο 3αναναβει.το ρουτερ ειναι σε ψιλοαθλια κατασταση αλλα παλευεται!τουλαχιστον για 3 μηνες που ειναι ετσι.τελος παντων,ευχαριστω προκαταβολικα.μπορει να αργω στις απαντησεις μου αν το ιντερνετ κανει τα δικα του.ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Δεν ξερω αν χρησημοποιεις spilter ,αν ναι κοιταξε αυτο μηπως ειναι βραχυκλωμενο και σου κανει τετοια κολπα το ιδιο θεμα ειχα κι εγω κ διορθωθηκε με την αλλαγη του spliter...

• Super Moderators
Δημοσ.

βγάλε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στις τηλεφωνικές πρίζες κι άσε μόνο το router με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο στην πρώτη/κεντρική πρίζα του σπιτιού απευθείας χωρίς splitter/filter ανάμεσα...

αν συνεχιστούν τα προβλήματα δήλωσε βλάβη στη Forthnet...

• Like 1
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω φίλε.

Και εγω Thomson έχω και forthnet, πρόσφατα πήγαμε σε ένα κατάστημα forthnet και τους είπαμε να μας δώσουν άλλο router μας απάντησαν πως είναι δύσκολο για τι δεν έχουν τους είπαμε θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε εταιρία και μας είπαν απο βδομάδα να πάμε να το πάρουμε :3

Τα Thomson δεν είναι και πολύ καλά..

Δημοσ.

πφφ τωρα ειμαι λιιγο καλυτερα.οχι δεν εχω καποιο σπλιτερ ι φιλτρο στο ιντερνετ(καλωδιο).εγω ρε συ δεν 8α μπορεσω να παρω αλλο ρουτερ διοτι αμα το δουν ετσι οπως ειναι 8α μας την πουν και με το δικιο τους :3.Δοκιμασα αυτα που μου πατε μα συνεχιζει.Με την πρωτη ευκαιρια,οταν πε8ανει αυτο 8α παω να παρω αλλο.τι εταιριες προτεινεται?8ελω αποσπομενη κεραια και δυνατο ασυρματο.αν σας ειναι ευκολο πειτε και μια τιμη.ευχαριστω πολυυ :-)

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω φίλε.

Και εγω Thomson έχω και forthnet, πρόσφατα πήγαμε σε ένα κατάστημα forthnet και τους είπαμε να μας δώσουν άλλο router μας απάντησαν πως είναι δύσκολο για τι δεν έχουν τους είπαμε θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε εταιρία και μας είπαν απο βδομάδα να πάμε να το πάρουμε :3

Τα Thomson δεν είναι και πολύ καλά..    ??????????????????????????????????

πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα? 

πφφ τωρα ειμαι λιιγο καλυτερα.οχι δεν εχω καποιο σπλιτερ ι φιλτρο στο ιντερνετ(καλωδιο).εγω ρε συ δεν 8α μπορεσω να παρω αλλο ρουτερ διοτι αμα το δουν ετσι οπως ειναι 8α μας την πουν και με το δικιο τους :3.Δοκιμασα αυτα που μου πατε μα συνεχιζει.Με την πρωτη ευκαιρια,οταν πε8ανει αυτο 8α παω να παρω αλλο.τι εταιριες προτεινεται?8ελω αποσπομενη κεραια και δυνατο ασυρματο.αν σας ειναι ευκολο πειτε και μια τιμη.ευχαριστω πολυυ :-)

πως ειναι δλδ?? τι εννοεις?  

η ολη συνδεσμολογια ειναι σωστη? σε πριζες-μοντεμ-τηλ. συσκευες....?

Δημοσ.

χαρακτηριστικα γραμμης? το κανα hard reset και set up.μαντεψα βεβαια τον κοδικο γτ δν τον 8υμομουν αλλα ντα3ει αυτος ηταν.δεν εχω προβλματα παντως

Δημοσ.

Προβλημα της Forthnet ειναι...το παθαινω εδω και δυο βδομαδες συνεχομενα...εχω επικοινωνησει μαζι τους 3 φορες και ειπαν οτι εφτιαξαν την γραμμη. Σημερα εγινε το αποκορυφωμα με την γραμμη να πεφτει καθε 2λεπτα και να κολλαει παρα πολυ. Τους εστειλε ξανα email για τελευταια φορα. 

Περιμενω να επικοινωνησουν μαζι μου και αν δεν φτιαχτει το προβλημα θα παω σε αλλο παροχο...Ποιον μου προτεινετε σε αυτη την περιπτωση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...