kwsths09 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Here we go again.......... Και άλλο ένα πρόβλημα Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος έχω έναν SSD και έναν HDD.Όπως με συμβούλεψαν έχω κατεβάσει τα windows στον SSD. O SSD όμως δεν έχει και πολύ χώρο διαθέσιμο ακόμη για αυτό θέλω να μεταφέρω τα αρχεία εφαρμογών στον HDD ή τέλος πάντων να κατεβάζει τα καινούργια αρχεία στον HDD και θέλω να μου πείτε αν γίνεται και αν ναι, πώς?? Έχω Windows 8 Περιμένω τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!
MauMaus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 A. οταν κατεβαζεις καινουργια αρχεια (απο mozzila utorrend κτλ φανταζομαι) μπες στις ρυθμισεις τους κ ορισε να πηγαινουν σε φακελους που θα εχεις φτιαξει στον μηχανικο δισκο ! Β. οταν κανεις εγκατασταση τις εφαρμογες που λες η οτι αλλο δε θελεις να ειναι στον ssd οταν φτασεις εκει που σε ρωταει που θελεις να γινει εγκατασταση , στειλτα σε εναν φακελο στον μηχανικο που θα εχεις φτιαξει!
kwsths09 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πως μπορείς να ρυθμίσεις που πηγαίνουν οι λήψεις στο Google Chrome? Edit: Οκ το βρήκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα