Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !

θα ήθελα μερικές προτάσεις για μητρική(AM3 , AM3+ ) , μνήμες (DDR34gb-max),ένα ποιοτικό τροφοδοτικό ( XFX αν γίνεται ).

Αυτή τη στιγμή εχω φορεμέμενη μια AMD phenom II x4 955 BE στη μητρική Asus M3A32-MVP DELUXE

και έχουν καεί τα 3/4 slots της RAM με αποτέλεσμα να είμαι με 1gb και να υποφέρω.

Φυσικά όσο πιο οικονομικά και ποιοτικά γίνεται , να μην υπερτερεί τα 150 ευρώ.

Δεν θέλω να επενδύσω σε καλα πράγματα γιατι ειναι προσωρινό .

Ευχαριστώ πολυ !

ΠΣ . Φοράω και nvidia GTS 450 1GB

Δημοσ.

Αφού θα είναι προσωρινό γιατί δεν παίρνεις απλά ένα στικάκι μνήμης 2 ή 4gb;;; Να είσαι κομπλέ μέχρι όποτε κάνεις την κανονική αναβάθμιση;

Γιατί αν δώσεις 20€ για 2gb και καμιά 55€ για μητρική με αυτά που περισσεύουν θα πάρεις ποιο μικρό επεξεργαστή από αυτόν που έχεις τώρα.

Δημοσ.

Δεν έχω ακουστά τα στικακια μνήμης. Εχουν καει τα 3/4 σλοτσ και φοραει μονο 1 μνήμη.

Θέλω και καινοθριο PSU γιατι νομίζω οτι το μουφα τροφοδοτικο μου εκαψαν τις μνήμες + τα σλοτς !

Αυτή λέει τίποτα ? http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28968&cat=3&sub=374&pmanuf=195&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

Δεν έχω ακουστά τα στικακια μνήμης. Εχουν καει τα 3/4 σλοτσ και φοραει μονο 1 μνήμη.

Ε αυτήν την μια μνήμη τέλος πάντων μπορείς να την αλλάξεις με μεγαλύτερη... δεν χρειάζεται να αλλάξεις όλο τον Η/Υ σου.

Δημοσ.

Ε,με 150€ πάντως δεν παίρνεις μνήμη επεξ. μητρική και τροφοδ. ότι και να πάρεις θα είσαι καλύτερα όπως είσαι τώρα με μόνο 1gb.

Δημοσ.
Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω να πας στα παρακάτω.

Resize_75x75_white_90_0_0.jpgMod SoAM3+ ASUS M5A97 R2.0 (970/ATX)( 90-MIBJK0-G0EAY0MZ ) 77,60€

Resize_75x75_white_90_0_0.jpgThermaltake Hamburg 530W 80Plus( W0392RE ) 50,63€

Resize_75x75_white_90_0_0.jpgSimm DDR3 PC1600 4GB CL9 Kingston Hyp( KHX16C9X3/4 ) 38,61€

Γενικό Σύνολο: 166,84€

Αργότερα μπορείς να βάλεις και δυνατή κάρτα γραφικών και να προσθέσεις και άλλη μία ίδια ram για να πας στα 8gb και μπορείς να βάλεις και ένα πιο δυνατό επεξεργαστή όπως τον fx 6300/8320

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...