Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν κανει να φυσας υπολογιστη με οποιοδηποτε μεσο που χρησιμοποιει ρευμα επειδη μεταφερεται ταση στο συστημα(και δεν πρεπει να κινουνται τα fans...(φουρφουρια)....γι'αυτο καλυτερα κονφλερ...

Διαβασε το ποστ μου παραπανω, λεω ΡΟΥΦΑ με ενα σκουπακι.

Δημοσ.

Διαβασε το ποστ μου παραπανω, λεω ΡΟΥΦΑ με ενα σκουπακι.

δεν εχει σημασια το φυσα/ρουφα η συσκευη το ιδιο κανει(δεν ειπα οτι θα το παθει 100%)απλα αν το πας κοντα γυρναει αντιστροφα το fan και εχεις προβλημα....φιλικα παντα δεν πηγα να σε ''μειωσω''

Δημοσ.

δεν εχει σημασια το φυσα/ρουφα η συσκευη το ιδιο κανει(δεν ειπα οτι θα το παθει 100%)απλα αν το πας κοντα γυρναει αντιστροφα το fan και εχεις προβλημα....φιλικα παντα δεν πηγα να σε ''μειωσω''

Πας καλα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηλεκτριζονται μεσα στο πισι τα εξαρτηματα...αυτο προσπαθω να εξηγησω...τι πας καλα αμεσως

Εχεις ενα ηλεκτρικο σκουπακι, θα καθαρισεις τα σλοτς των ram, ρουφωντας την σκονη, και θα γυρισουν τα fan ? Δεν πας καλα νομιζω...

Κατι αλλο δεν παει καλα.

Μην τρολαρεις...

Θα σε παρακαλεσω να σταματησουν οι χαρακτηρισμοι προς οποιοδηποτε μελος.

Διαβασε τι γραφει, τρολαρει...

Επεξ/σία από Petert
  • Moderators
Δημοσ.

Πας καλα ?

Δεν πας καλα νομιζω...

Κατι αλλο δεν παει καλα.

Μην τρολαρεις...

Θα σε παρακαλεσω να σταματησουν οι χαρακτηρισμοι προς οποιοδηποτε μελος.

/back on topic

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Διαβασε τι γραφει, τρολαρει...

Σε παρακαλεσα, επελεξες να μην μ ακουσεις. Οπως βλεπεις εχεις ηδη μια προειδοποιηση στο λογαριασμο σου.

Για τελευταια φορα σε παρακαλω να μην συνεχισεις.

Εαν θελεις να απαντησεις σε καποιον, καντο με επιχειρηματα, οχι με χαρακτηρισμους.

Ε αξίζει ένα ποστ και ας το σβήσεις μετά!!!!!

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ και να πηγαίνεις καλά :D

Να σαι καλα miss :-)

Δημοσ.

να έχετε χάρη και οι δύο που σέβομαι τον απο πάνω και δε θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση. :P

Επι του θέματος λεπόν αφού δοκιμάστηκαν όλα γυρνάμε στο ποστ του isay που κάτι είπε για μητρική ε;

Δημοσ.

Δηλαδη κοπελια τι υποννοεις?οτι εμεις δεν τον σεβομαστε????τσ τσ τσ τσ.οκ οκ,

Επι του θεματος λοιπον και εμεις,περιμενουμε να ρουφηξει-φυσηξει τα slots του και βλεπουμε.ας τραβηξει και ενα καθαρισμα τις χρυσες επαφες απο τις μνημες του με καθαρο οινοπνευμα.

Δημοσ.

Παιδια τα εχω δοκιμασει ολα και με την μπαταρια στην μητρικη το θεμα ειναι οτι δουλευει η μια θυρα απο της αλλες 3 ξαφνικα παλια οταν ειχα βγαλει τις ραμ για να καθαρισω για σκονες και τις ξανα εβαλα ο υπολογιστης δν δουλευε με τις ραμ εκανε το σπεακερ μπιππππ δουλευει μονο η μια θυρα ραμ στην οποια εχω 2 gb και δεν παει πουθενα.(Αυτο που ειπε ενα μελος παραπανω οτι οταν φυσας τον υπολογιστη μεσα και κουνιουντε τα ανεμιστηρια μεταφερεται η ταση μεσα ισχυει....

• Like 1
Δημοσ.

Αφού έχεις κάνει όλα τα παραπάνω και δε λέει να νιώσει κάνε και ένα bios update ΜΠΑΣ και που δε παίζει και απλά είναι καιρός για να πάρεις άλλη μητρική.

Για τη τελευταία σου πρόταση, επειδή κυκλοφορεί ένας φόβος και τρόμος για το hardware. Πιο μεγάλη πιθανότητα έχεις να χαλάσεις ανεμιστήρα με το φύσημα -αν δεν έχεις κρατήσει ακίνητη τη φτερωτή- παρά να κάψεις μητρική κλπ.

Δημοσ.

εχω παραγγειλει απο εχτες μια απλη μητρικη ddr2-ddr3 αλλα θελω να δω τι επαθε αυτη η μητρικη απο περιεργια και τελιως ξαφνικα......

Οταν φυσας τα ανεμιστηρια πρεπει να τα κρατας να μην γυρνας...ΣΠΑΝΙΑ να καψει τιποτα αλλο απο το ιδιο το ανεμηστιρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...