Petert Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 δεν κανει να φυσας υπολογιστη με οποιοδηποτε μεσο που χρησιμοποιει ρευμα επειδη μεταφερεται ταση στο συστημα(και δεν πρεπει να κινουνται τα fans...(φουρφουρια)....γι'αυτο καλυτερα κονφλερ... Διαβασε το ποστ μου παραπανω, λεω ΡΟΥΦΑ με ενα σκουπακι.
Evoliasmenos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβασε το ποστ μου παραπανω, λεω ΡΟΥΦΑ με ενα σκουπακι. δεν εχει σημασια το φυσα/ρουφα η συσκευη το ιδιο κανει(δεν ειπα οτι θα το παθει 100%)απλα αν το πας κοντα γυρναει αντιστροφα το fan και εχεις προβλημα....φιλικα παντα δεν πηγα να σε ''μειωσω''
Petert Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχει σημασια το φυσα/ρουφα η συσκευη το ιδιο κανει(δεν ειπα οτι θα το παθει 100%)απλα αν το πας κοντα γυρναει αντιστροφα το fan και εχεις προβλημα....φιλικα παντα δεν πηγα να σε ''μειωσω'' Πας καλα ?
Evoliasmenos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πας καλα ? ηλεκτριζονται μεσα στο πισι τα εξαρτηματα...αυτο προσπαθω να εξηγησω...τι πας καλα αμεσως
Petert Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ηλεκτριζονται μεσα στο πισι τα εξαρτηματα...αυτο προσπαθω να εξηγησω...τι πας καλα αμεσως Εχεις ενα ηλεκτρικο σκουπακι, θα καθαρισεις τα σλοτς των ram, ρουφωντας την σκονη, και θα γυρισουν τα fan ? Δεν πας καλα νομιζω... Κατι αλλο δεν παει καλα. Μην τρολαρεις... Θα σε παρακαλεσω να σταματησουν οι χαρακτηρισμοι προς οποιοδηποτε μελος. Διαβασε τι γραφει, τρολαρει... Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από Petert
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πας καλα ? Δεν πας καλα νομιζω...Κατι αλλο δεν παει καλα. Μην τρολαρεις...Θα σε παρακαλεσω να σταματησουν οι χαρακτηρισμοι προς οποιοδηποτε μελος. /back on topic 4
karmen1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ε αξίζει ένα ποστ και ας το σβήσεις μετά!!!!! ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ και να πηγαίνεις καλά 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβασε τι γραφει, τρολαρει...Σε παρακαλεσα, επελεξες να μην μ ακουσεις. Οπως βλεπεις εχεις ηδη μια προειδοποιηση στο λογαριασμο σου.Για τελευταια φορα σε παρακαλω να μην συνεχισεις. Εαν θελεις να απαντησεις σε καποιον, καντο με επιχειρηματα, οχι με χαρακτηρισμους. Ε αξίζει ένα ποστ και ας το σβήσεις μετά!!!!! ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ και να πηγαίνεις καλά Να σαι καλα miss
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Miss Modder 2013??? Αστηνα ρε,μην της μιλας.μπαινει μια στο τοσο για να δωσει και like.δεν σε θελουμε Κυρια μου......
karmen1983 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 να έχετε χάρη και οι δύο που σέβομαι τον απο πάνω και δε θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Επι του θέματος λεπόν αφού δοκιμάστηκαν όλα γυρνάμε στο ποστ του isay που κάτι είπε για μητρική ε;
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη κοπελια τι υποννοεις?οτι εμεις δεν τον σεβομαστε????τσ τσ τσ τσ.οκ οκ, Επι του θεματος λοιπον και εμεις,περιμενουμε να ρουφηξει-φυσηξει τα slots του και βλεπουμε.ας τραβηξει και ενα καθαρισμα τις χρυσες επαφες απο τις μνημες του με καθαρο οινοπνευμα.
kostakis05 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιδια τα εχω δοκιμασει ολα και με την μπαταρια στην μητρικη το θεμα ειναι οτι δουλευει η μια θυρα απο της αλλες 3 ξαφνικα παλια οταν ειχα βγαλει τις ραμ για να καθαρισω για σκονες και τις ξανα εβαλα ο υπολογιστης δν δουλευε με τις ραμ εκανε το σπεακερ μπιππππ δουλευει μονο η μια θυρα ραμ στην οποια εχω 2 gb και δεν παει πουθενα.(Αυτο που ειπε ενα μελος παραπανω οτι οταν φυσας τον υπολογιστη μεσα και κουνιουντε τα ανεμιστηρια μεταφερεται η ταση μεσα ισχυει.... 1
karmen1983 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αφού έχεις κάνει όλα τα παραπάνω και δε λέει να νιώσει κάνε και ένα bios update ΜΠΑΣ και που δε παίζει και απλά είναι καιρός για να πάρεις άλλη μητρική. Για τη τελευταία σου πρόταση, επειδή κυκλοφορεί ένας φόβος και τρόμος για το hardware. Πιο μεγάλη πιθανότητα έχεις να χαλάσεις ανεμιστήρα με το φύσημα -αν δεν έχεις κρατήσει ακίνητη τη φτερωτή- παρά να κάψεις μητρική κλπ.
kostakis05 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 εχω παραγγειλει απο εχτες μια απλη μητρικη ddr2-ddr3 αλλα θελω να δω τι επαθε αυτη η μητρικη απο περιεργια και τελιως ξαφνικα...... Οταν φυσας τα ανεμιστηρια πρεπει να τα κρατας να μην γυρνας...ΣΠΑΝΙΑ να καψει τιποτα αλλο απο το ιδιο το ανεμηστιρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα