Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με την μιτρικη μου που δουλευει η μια θυρα ραμ απο της 4 που εχει.Ειχα 5 gb πιο παλια και τις ειχα βγαλει και απο τοτε δεν δουλευουν οι θυρες και καμια φορα κανει κατι περιεργα και αυτη που δουλευει τι μπορει να φταιει ειμαι με 2gb mono kai dn mporw na kanw tipota...

Δημοσ.

Μηπως δεν ειναι θεμα των θυρών αλλα των ιδιων των μνημων? 

Τις δικιμασες καπου αλλου? Η απλα ολες παιζουν κανονικα στην μια θυρα και στις υπολοιπες δεν παιζουν? 

Δημοσ.

παιδια δεν φταινε η ραμ ειναι δοκιμασμενες και αλλου και λειτουργουν κανονικα το μονο που δεν εχω κανει ποτε παιδια ειναι update το bios υπαρχει περιπτωση να ειναι απο αυτο? ειναι 4 θυρες και δουλευει η 1 μονο

Δημοσ.

Πες ποια μητρικη εχεις

Για να ξεκινησει η μητρικη πρεπει εστω μια ram να μπει σε σωστο σλοτ στην μητρικη, αν βαλεις αλλη μια σε ιδιο χρωμα σλοτ (dual channel), πρεπει να μπορουν οι 2 ram να συνεργαστουν, διαφορετικα δεν ανοιγει το pc ή δεν βλεπει την μια ram. Αν βαλεις 2 ram σε διαφορετικα χρωματα (single channel), δεν επηρεαζει η μια την αλλη. Αν διαβασεις το φυλαδιο της μητρικης, σου λεει ποια σλοτ να χρησιμοποιησεις για 2/4 ram. Αναλογα την μητρικη οταν μπουν 2 οι αλλες 2 πρεπει να ειναι sigle sided (ss) (σε συγκεκριμενα slot).

Δεν δουλευουν σωστα ολες οι ram του εμποριου σε μια μητρικη, δηλαδη μπορει να τις δοκιμασεις σε αλλη μητρικη και να δουλευουν αλλα οχι στην δικη σου (ειναι σαν τις γκομενες :P).

Δημοσ.

ναι το θεμα ειναι φιλε μου οταν ειχα 5gb δουλευαν μια χαρα και τις ειχα βγαλει για να καθαρισω το pc απο τυχον σκονες και δεν ξαναδουλεψαν..... τωρα εχω 667 2 μνημες 4gb οι θυρες στην μητρικη ειναι 2 κιτρινες και 2 κοκκινες

ειναι αυτη εδω

https://www.google.gr/search?q=GA-MA770-UD3%20e-shop&newwindow=1&hl=el&biw=1472&bih=696&dpr=1.3&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=R3ZIUvP0H-P17Aa_l4CQBA#facrc=_&imgdii=_&imgrc=-0ZKGm-ouyhk3M%3A%3BSeNf_R5QYqtr5M%3Bhttp%253A%252F%252Fmicrodream.co.uk%252Fmedia%252Fcatalog%252Fproduct%252Fcache%252F1%252Fimage%252F500x500%252F9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95%252Fi%252Fm%252Fimg_1411_2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fmicrodream.co.uk%252Fpc-components%252Fdesktop-pc-computer-motherboards%252Fgigabyte-ga-ma770-ud3-rev-2-0-socket-am2-pci-express-motherboard.html%3B500%3B500

αλλα διαφερει λιγο απο την δικια μου σε καποιες θεσεις sata ειναι αλλου

Δημοσ.

Βαλε cpu-z και δες ποια μητρικη εχεις.

Εχεις 2 x 2 gb ram ? Ειναι ακριβως ιδιες οι ram ? (μαρκα, χρονολογια κατασκευης κτλ)

Βρες σε ποιο slot (s) ξεκιναει η μητρικη, και βαλε τις 2 ram την μια διπλα στην αλλη σε διαφορετικα χρωματα και δες οταν κανει ποστ ποση ram λεει.

Δημοσ.

φιλε μου οι μνημες ειναι ιδιες Kingston 667 2x2 η μια ειναι ιδη πανω την αλλη δεν την παιρνει.. κανει μπιπππ το speaker η μητρικη μου ειναι αυτη εδω

gigabyte technology

model M720-US3

Chipset nforce 720a

nvidia nforce 720a MCP

ITE    IT8720

REV: A2

BIOS F2

DATE: 01/08/09

Δημοσ.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3006#dl

επελεξε το ειδος του driver που θες π.χ bios κτλ και απο διπλα το λειτουργικο που τρεχει το ''πισι''....

εδω ειναι τα updates απο τα bios της μητρικης σου

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3006#bios

Δημοσ.

Βγαλε το pc απο την μπριζα, βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη για 5-6 λεπτα, πατα μερικες φορες το κουμπι που παιρνει μπροστα το pc, για να κανει αποφορτιση, βαλε παλι την μπαταρια, το pc στην μπριζα και δοκιμασε παλι τις ram.

Δοκιμασε την καθε μια ram ξεχωριστα, να δεις αν ξεκιναει το pc (να δεις μηπως ειναι καμια καμμενη), και μετα και τις 2 μαζι σε διαφορετικους συνδιασμους ανα σλοτ.

Αφου κανει μπιπ η μητρικη οταν βαζεις την δευτερη, δεν εχουν προβλημα τα σλοτ, δουλευουν "κανονικα".

Βγαλε το pc απο την μπριζα και με ενα ηλεκρικο σκουπακι ρουφα την σκονη απο τα σλοτς.

Δημοσ.

Βγαλε το pc απο την μπριζα, βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη για 5-6 λεπτα, πατα μερικες φορες το κουμπι που παιρνει μπροστα το pc, για να κανει αποφορτιση, βαλε παλι την μπαταρια, το pc στην μπριζα και δοκιμασε παλι τις ram.

Δοκιμασε την καθε μια ram ξεχωριστα, να δεις αν ξεκιναει το pc (να δεις μηπως ειναι καμια καμμενη), και μετα και τις 2 μαζι σε διαφορετικους συνδιασμους ανα σλοτ.

Αφου κανει μπιπ η μητρικη οταν βαζεις την δευτερη, δεν εχουν προβλημα τα σλοτ, δουλευουν "κανονικα".

Βγαλε το pc απο την μπριζα και με ενα ηλεκρικο σκουπακι ρουφα την σκονη απο τα σλοτς.

καλυτερα βενζιναδικο και κονφλερ οχι σκουπακι που λειτουργει με ρευμα

Δημοσ.

Τι θα παθει με το σκουπακι ?

δεν κανει να φυσας υπολογιστη με οποιοδηποτε μεσο που χρησιμοποιει ρευμα επειδη μεταφερεται ταση στο συστημα(και δεν πρεπει να κινουνται τα fans...(φουρφουρια)....γι'αυτο καλυτερα κονφλερ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...