Προς το περιεχόμενο

"windows error recovery"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.
έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου όταν το ανοίγω μου βγάζει αυτές τις δυο επιλογές να πατήσω
Screen+Shot+2013-05-07+at+1.36.42+AM.png

Με την πρώτη επιλογή δεν βγάζω άκρη γιατί δεν ξέρω τι να κάνω μετά αλλα όταν πατάω το "Start Windows Normally" πάει να ανοίξει και μου πετάει blue screen.

παίδες πως μπορώ να το φτιάξω εκτος από format ;

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία. Αν δεν ξέρεις πως, διάβασε τις οδηγίες από εδώ. Πες μας αν έχεις πρόσβαση στην Επιφάνεια εργασίας από την ασφαλή λειτουργία. 

Δημοσ.

Με τον ίδιο κωδικό σφάλματος που έχει στην παραπάνω εικόνα που ανέβασες; 

Δοκίμασε σε παρακαλώ να μπεις στην ασφαλή λειτουργία ξανά, αλλά με γραμμή εντολών. Αφού σου ανοίξει η γραμμή εντολών πληκτρολόγησε explorer.exe και πάτα enter. 

Έπειτα πήγαινε στον φάκελο C:\Windows\Minidump, συμπίεσε όλα τα αρχεία που θα βρεις εκεί και ανέβασε τα κάπου για να τους ρίξω μια ματιά. 

Αν δεν τα καταφέρεις και πάλι με την ασφαλή λειτουργία, θα πρέπει να συνδέσεις τον δίσκο του laptop σε άλλον υπολογιστή για να πάρεις τα αρχεία από τον φάκελο και να αρχίσεις τον έλεγχο hardware. Αλλά ας τα δούμε ένα ένα. :)

Δημοσ.

Αν αυτό είναι που επιθυμείς να κάνεις, ναι μπορείς. Το σφάλμα που σου βγάζει είναι το CRITICAL_OBJECT_TERMINATION και από την περιγραφή του μας λέει ότι κάποιο process των Windows  έχει τερματιστεί απότομα > 0xF4 (0x3)

Την τελευταία εικόνα την έβγαλε όταν δοκίμασες να μπεις σε ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...