Giannhcr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου όταν το ανοίγω μου βγάζει αυτές τις δυο επιλογές να πατήσωΜε την πρώτη επιλογή δεν βγάζω άκρη γιατί δεν ξέρω τι να κάνω μετά αλλα όταν πατάω το "Start Windows Normally" πάει να ανοίξει και μου πετάει blue screen.παίδες πως μπορώ να το φτιάξω εκτος από format ;
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δείξε το blue screen μιας και έχει πληροφορίες για το τι πρόβλημα μπορεί να έχει.
Giannhcr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό εδώ όταν πάει 100 κάνει επανακίνηση και πάλι τα ίδια.
Destro.Malhunt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία. Αν δεν ξέρεις πως, διάβασε τις οδηγίες από εδώ. Πες μας αν έχεις πρόσβαση στην Επιφάνεια εργασίας από την ασφαλή λειτουργία.
Giannhcr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 όταν πατάω F8 μπαίνει στις επιλογές πατάω ασφαλή λειτουργία (safe mode) γεμίζει και με πετάει πάλι blue screen
Destro.Malhunt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Με τον ίδιο κωδικό σφάλματος που έχει στην παραπάνω εικόνα που ανέβασες; Δοκίμασε σε παρακαλώ να μπεις στην ασφαλή λειτουργία ξανά, αλλά με γραμμή εντολών. Αφού σου ανοίξει η γραμμή εντολών πληκτρολόγησε explorer.exe και πάτα enter. Έπειτα πήγαινε στον φάκελο C:\Windows\Minidump, συμπίεσε όλα τα αρχεία που θα βρεις εκεί και ανέβασε τα κάπου για να τους ρίξω μια ματιά. Αν δεν τα καταφέρεις και πάλι με την ασφαλή λειτουργία, θα πρέπει να συνδέσεις τον δίσκο του laptop σε άλλον υπολογιστή για να πάρεις τα αρχεία από τον φάκελο και να αρχίσεις τον έλεγχο hardware. Αλλά ας τα δούμε ένα ένα.
Giannhcr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό μου βγάζει τώρα.. φιλε format θα μπορέσω να το κάνω τουλάχιστον ?
Destro.Malhunt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αν αυτό είναι που επιθυμείς να κάνεις, ναι μπορείς. Το σφάλμα που σου βγάζει είναι το CRITICAL_OBJECT_TERMINATION και από την περιγραφή του μας λέει ότι κάποιο process των Windows έχει τερματιστεί απότομα > 0xF4 (0x3) Την τελευταία εικόνα την έβγαλε όταν δοκίμασες να μπεις σε ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών;
Giannhcr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ναι τότε την έβγαλα... τελικά format θα κάνω ;p σε ευχάριστο φιλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα