Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα το τραγικό λάθος να πάρω λεωφορείο..Βρωμερό,κολλημένο στην κίνηση,χωρίς a/c και νερά να στάζουν από πάνω.Αργός θάνατος το τιμημένο.Σε τέτοια λεωφορεία δεν πρέπει να πληρώνεις αλλά να σε πληρώνουν για να μπεις. Ποτέ ξανά.

• Like 1
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχισα να παίρνω το μετρό γιατι το περιμένω λιγότερη ώρα απο το bus και κυρίως γλυτώνω τα τραντάγματα απο τις λακούβες. Οταν βαριέμαι εκει μέσα, απλώς κλείνω λίγο τα μάτια μου.

Δημοσ.

Έκανα το τραγικό λάθος να πάρω λεωφορείο..Βρωμερό,κολλημένο στην κίνηση,χωρίς a/c και νερά να στάζουν από πάνω.Αργός θάνατος το τιμημένο.Σε τέτοια λεωφορεία δεν πρέπει να πληρώνεις αλλά να σε πληρώνουν για να μπεις. Ποτέ ξανά.

Άντε μπράβο άσε εμάς το prole να είμαστε πιο άνετα μέσα :P

Δημοσ.

χμμμ τωρα θυμήθηκα κάτι φίλες μου που πριν 10 χρόνια που κυκλοφορούσαν με τα παλιά λεωφορεία, που έτρεμαν συνέχεια αν θυμάστε (γουργουριζαν!). Μου έλεγαν πως κάθε διαδρομή για τις γυναίκες που κάθονταν στα εκείνα ξύλινα καθίσματα, έρχονταν σε οργασμό. Ήταν κοινό μυστικό στις κοπέλες.

Τα λεωφορεία ήταν στον Πειραιά, στην Αθήνα είχαν αλλαχθεί χρόνια πριν ;)

Οπότε νομίζω πως κάθε διαδρομή ακόμα κ σήμερα είναι μια ευχάριστη εμπειρία...αρκεί να βλέπεις αυτά που δεν φαίνονται!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις μου έφερες στο μυαλό τις εκατοντάδες γριές που ειδα να κάθονται σε λεωφορεία αντίκες τα τελευταία χρονια 

1234931504682.jpg

γιαυτό σκοτωνόντουσαν να προλάβουν θέση ?
γιαυτό οι γριές άρχιζαν το τροπάρι για τη νεολαία μέχρι να τις βαρεθεί κάποιος να σηκωθούν να κάτσουν ?
τοσα άλλα μόλις εξηγήθηκαν 

3okonh.jpg

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 4
Δημοσ.

χμμμ τωρα θυμήθηκα κάτι φίλες μου που πριν 10 χρόνια που κυκλοφορούσαν με τα παλιά λεωφορεία, που έτρεμαν συνέχεια αν θυμάστε (γουργουριζαν!). Μου έλεγαν πως κάθε διαδρομή για τις γυναίκες που κάθονταν στα εκείνα ξύλινα καθίσματα, έρχονταν σε οργασμό. Ήταν κοινό μυστικό στις κοπέλες.

Τα λεωφορεία ήταν στον Πειραιά, στην Αθήνα είχαν αλλαχθεί χρόνια πριν ;)

Οπότε νομίζω πως κάθε διαδρομή ακόμα κ σήμερα είναι μια ευχάριστη εμπειρία...αρκεί να βλέπεις αυτά που δεν φαίνονται!!!!

Mου θυμησες μια κοπελα στα παλαια λεωφορια που πιπιλαγε το δακτυλο της συνεχως! Η ατιμη αν και μετρια εμφανισιακως με ειχε "αγριεψει" ασχημα! Μωρε λες να ισχυει αυτο που λες? Να επιστρεψουν τα παλαια λεωφορεια παραυτα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Επι 3,5 χρονια ημουν μεσα στο μετρό 1 ωρα ημερησίως.

Εαν δεν εισαι υπερβολικα καλα ή ασχημα ντυμενος, βολευεσαι στη γωνια σου και δεν σε ενοχλει κανεις. Τερματισα καμποσες κασετες gameboy/ds στο κινητο με emulator που τις ειχα αχτι απο μικρος :P

• Like 1
Δημοσ.

Εαν δεν εισαι υπερβολικα καλα ή ασχημα ντυμενος, βολευεσαι στη γωνια σου και δεν σε ενοχλει κανεις. Τερματισα καμποσες κασετες gameboy/ds στο κινητο με emulator που τις ειχα αχτι απο μικρος :P

Αυτο το εκανα στο τρενο το οποιο ειναι αγαπημενο μεσο για ταξιδι

Δημοσ.

Γιατί να σε ενοχλήσει κανείς για την ενδυμάσια σου;

Δημοσ.

δεν έχει σχέση το ρούχο αλλα αυτός που το φοράει , η φάτσα και κυρίως η σωματική διάπλαση 
ευκολότερη φέρμα σε ανθωπάκι παρά σε ντούκι , ουτε καν, το ίδιο και για πηράγματα (holy shit back to school)
προσωπικά δεν με ενοχλεί κανένας και για τίποτα
σπάνια θα τύχει καμια γριά η καμια καρακάξα που ξέρουν οτι ειναι σε safe zone
όπως και δεν ενοχλώ κόσμο, ακόμα και αν ειναι οπως ειναι ο άλλος δεν παίζει φάση
δικαίωμα του και μαγκιά του , το δρόμο μου, δεν είμαστε πιτσιρίκια ..

αυτό που ενοχλεί στα ΜΜΜ περισότερο απο μπόχες ειναι η βαβούρα
δε μπορώ να ακούω να πλακώνονται ούτε να μιλάνε φωναχτά
φάση να φοράς ακουστικά να έχεις τέρμα ηχο και να τους ακούς μες τα αφτιά σου
όσες φορές μπήκα σε λεωφορείο και είχε ησυχία ηταν σαν παράδεισος 

Δημοσ.

Mου θυμησες μια κοπελα στα παλαια λεωφορια που πιπιλαγε το δακτυλο της συνεχως! Η ατιμη αν και μετρια εμφανισιακως με ειχε "αγριεψει" ασχημα! Μωρε λες να ισχυει αυτο που λες? Να επιστρεψουν τα παλαια λεωφορεια παραυτα.

Ισχύει και είναι απόλυτα εξακριβωμένο. Δεν είναι η φήμη που άκουσα απο κάποιον τυχαίο ;)

Δημοσ.

Άντε μπράβο άσε εμάς το prole να είμαστε πιο άνετα μέσα :P

Χάρισμά σας το 608 (τουλάχιστον). :P

Ισχύει και είναι απόλυτα εξακριβωμένο. Δεν είναι η φήμη που άκουσα απο κάποιον τυχαίο ;)

Ρε τι μαθαίνει κανείς στο insomnia..  Πάντως και το 608 τρεμάμενο μου φάνηκε (μην πω κατεδαφιστέο)...  Δε μπορεί αυτό να είναι λεωφορείο δεκαετίας μάλλον για εκατονταετίας μου κάνει.. Γι' αυτό είχε αρκετές κοπέλες μέσα? :shock:

Δημοσ.

Χαρισμά σας το 608 (τουλάχιστον). :P

Ρε τι μαθαίνει κανείς στο insomnia..  Πάντως και το 608 τρεμάμενο μου φάνηκε (μην πω κατεδαφιστέο)...  Δε μπορεί αυτό να είναι λεωφορείο δεκαετίας μάλλον για εκατονταετίας μου κάνει.. Γι' αυτό είχε αρκετές κοπέλες μέσα? :shock:

o6LnZ.jpg

που να δεις Πάτρα τι σκάνε μύτη ώρες ώρες 

μια μέρα μπήκα σε ενα με την "ξύλινη κάσα" μπροστά στον οδηγό

το θυμήθηκα που δεν πήγαινα ακόμα σχολείο 

η μάνα μου ειχε χαράξει το όνομα της σε ενα κάθισμα απ όταν ηταν μαθήτρια 

και υπάρχει ακόμα  :ph34r: 

• Like 2
Δημοσ.

o6LnZ.jpg

που να δεις Πάτρα τι σκάνε μύτη ώρες ώρες 

μια μέρα μπήκα σε ενα με την "ξύλινη κάσα" μπροστά στον οδηγό

το θυμήθηκα που δεν πήγαινα ακόμα σχολείο 

η μάνα μου ειχε χαράξει το όνομα της σε ενα κάθισμα απ όταν ηταν μαθήτρια 

και υπάρχει ακόμα  :ph34r:

Ωραια φωτο! Παω να ψαξω για παλια ξυλινα λεωφορεια αυριο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...