noob Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έκανα το τραγικό λάθος να πάρω λεωφορείο..Βρωμερό,κολλημένο στην κίνηση,χωρίς a/c και νερά να στάζουν από πάνω.Αργός θάνατος το τιμημένο.Σε τέτοια λεωφορεία δεν πρέπει να πληρώνεις αλλά να σε πληρώνουν για να μπεις. Ποτέ ξανά. 1
alan2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αρχισα να παίρνω το μετρό γιατι το περιμένω λιγότερη ώρα απο το bus και κυρίως γλυτώνω τα τραντάγματα απο τις λακούβες. Οταν βαριέμαι εκει μέσα, απλώς κλείνω λίγο τα μάτια μου.
michael92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έκανα το τραγικό λάθος να πάρω λεωφορείο..Βρωμερό,κολλημένο στην κίνηση,χωρίς a/c και νερά να στάζουν από πάνω.Αργός θάνατος το τιμημένο.Σε τέτοια λεωφορεία δεν πρέπει να πληρώνεις αλλά να σε πληρώνουν για να μπεις. Ποτέ ξανά. Άντε μπράβο άσε εμάς το prole να είμαστε πιο άνετα μέσα
sphinxgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 χμμμ τωρα θυμήθηκα κάτι φίλες μου που πριν 10 χρόνια που κυκλοφορούσαν με τα παλιά λεωφορεία, που έτρεμαν συνέχεια αν θυμάστε (γουργουριζαν!). Μου έλεγαν πως κάθε διαδρομή για τις γυναίκες που κάθονταν στα εκείνα ξύλινα καθίσματα, έρχονταν σε οργασμό. Ήταν κοινό μυστικό στις κοπέλες. Τα λεωφορεία ήταν στον Πειραιά, στην Αθήνα είχαν αλλαχθεί χρόνια πριν Οπότε νομίζω πως κάθε διαδρομή ακόμα κ σήμερα είναι μια ευχάριστη εμπειρία...αρκεί να βλέπεις αυτά που δεν φαίνονται!!!! 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μόλις μου έφερες στο μυαλό τις εκατοντάδες γριές που ειδα να κάθονται σε λεωφορεία αντίκες τα τελευταία χρονια γιαυτό σκοτωνόντουσαν να προλάβουν θέση ?γιαυτό οι γριές άρχιζαν το τροπάρι για τη νεολαία μέχρι να τις βαρεθεί κάποιος να σηκωθούν να κάτσουν ?τοσα άλλα μόλις εξηγήθηκαν Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από nicoc89 4
Asmodeus21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 χμμμ τωρα θυμήθηκα κάτι φίλες μου που πριν 10 χρόνια που κυκλοφορούσαν με τα παλιά λεωφορεία, που έτρεμαν συνέχεια αν θυμάστε (γουργουριζαν!). Μου έλεγαν πως κάθε διαδρομή για τις γυναίκες που κάθονταν στα εκείνα ξύλινα καθίσματα, έρχονταν σε οργασμό. Ήταν κοινό μυστικό στις κοπέλες. Τα λεωφορεία ήταν στον Πειραιά, στην Αθήνα είχαν αλλαχθεί χρόνια πριν Οπότε νομίζω πως κάθε διαδρομή ακόμα κ σήμερα είναι μια ευχάριστη εμπειρία...αρκεί να βλέπεις αυτά που δεν φαίνονται!!!! Mου θυμησες μια κοπελα στα παλαια λεωφορια που πιπιλαγε το δακτυλο της συνεχως! Η ατιμη αν και μετρια εμφανισιακως με ειχε "αγριεψει" ασχημα! Μωρε λες να ισχυει αυτο που λες? Να επιστρεψουν τα παλαια λεωφορεια παραυτα. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Επι 3,5 χρονια ημουν μεσα στο μετρό 1 ωρα ημερησίως. Εαν δεν εισαι υπερβολικα καλα ή ασχημα ντυμενος, βολευεσαι στη γωνια σου και δεν σε ενοχλει κανεις. Τερματισα καμποσες κασετες gameboy/ds στο κινητο με emulator που τις ειχα αχτι απο μικρος 1
REDODIN7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Επι 3,5 χρονια ημουν μεσα στο μετρό 1 ωρα ημερησίως. Εαν δεν εισαι υπερβολικα καλα ή ασχημα ντυμενος, βολευεσαι στη γωνια σου και δεν σε ενοχλει κανεις. Τερματισα καμποσες κασετες gameboy/ds στο κινητο με emulator που τις ειχα αχτι απο μικρος Αυτο το εκανα στο τρενο το οποιο ειναι αγαπημενο μεσο για ταξιδι
Miracle Worker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Επι 3,5 χρονια ημουν μεσα στο μετρό 1 ωρα ημερησίως. Εαν δεν εισαι υπερβολικα καλα ή ασχημα ντυμενος, βολευεσαι στη γωνια σου και δεν σε ενοχλει κανεις. Τερματισα καμποσες κασετες gameboy/ds στο κινητο με emulator που τις ειχα αχτι απο μικρος Γιατί να σε ενοχλήσει κανείς για την ενδυμάσια σου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 fashion police κι έτσι? 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 δεν έχει σχέση το ρούχο αλλα αυτός που το φοράει , η φάτσα και κυρίως η σωματική διάπλαση ευκολότερη φέρμα σε ανθωπάκι παρά σε ντούκι , ουτε καν, το ίδιο και για πηράγματα (holy shit back to school)προσωπικά δεν με ενοχλεί κανένας και για τίποτασπάνια θα τύχει καμια γριά η καμια καρακάξα που ξέρουν οτι ειναι σε safe zoneόπως και δεν ενοχλώ κόσμο, ακόμα και αν ειναι οπως ειναι ο άλλος δεν παίζει φάσηδικαίωμα του και μαγκιά του , το δρόμο μου, δεν είμαστε πιτσιρίκια ..αυτό που ενοχλεί στα ΜΜΜ περισότερο απο μπόχες ειναι η βαβούραδε μπορώ να ακούω να πλακώνονται ούτε να μιλάνε φωναχτάφάση να φοράς ακουστικά να έχεις τέρμα ηχο και να τους ακούς μες τα αφτιά σουόσες φορές μπήκα σε λεωφορείο και είχε ησυχία ηταν σαν παράδεισος
sphinxgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Mου θυμησες μια κοπελα στα παλαια λεωφορια που πιπιλαγε το δακτυλο της συνεχως! Η ατιμη αν και μετρια εμφανισιακως με ειχε "αγριεψει" ασχημα! Μωρε λες να ισχυει αυτο που λες? Να επιστρεψουν τα παλαια λεωφορεια παραυτα. Ισχύει και είναι απόλυτα εξακριβωμένο. Δεν είναι η φήμη που άκουσα απο κάποιον τυχαίο
noob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Άντε μπράβο άσε εμάς το prole να είμαστε πιο άνετα μέσα Χάρισμά σας το 608 (τουλάχιστον). Ισχύει και είναι απόλυτα εξακριβωμένο. Δεν είναι η φήμη που άκουσα απο κάποιον τυχαίο Ρε τι μαθαίνει κανείς στο insomnia.. Πάντως και το 608 τρεμάμενο μου φάνηκε (μην πω κατεδαφιστέο)... Δε μπορεί αυτό να είναι λεωφορείο δεκαετίας μάλλον για εκατονταετίας μου κάνει.. Γι' αυτό είχε αρκετές κοπέλες μέσα?
nicoc89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Χαρισμά σας το 608 (τουλάχιστον). Ρε τι μαθαίνει κανείς στο insomnia.. Πάντως και το 608 τρεμάμενο μου φάνηκε (μην πω κατεδαφιστέο)... Δε μπορεί αυτό να είναι λεωφορείο δεκαετίας μάλλον για εκατονταετίας μου κάνει.. Γι' αυτό είχε αρκετές κοπέλες μέσα? που να δεις Πάτρα τι σκάνε μύτη ώρες ώρες μια μέρα μπήκα σε ενα με την "ξύλινη κάσα" μπροστά στον οδηγό το θυμήθηκα που δεν πήγαινα ακόμα σχολείο η μάνα μου ειχε χαράξει το όνομα της σε ενα κάθισμα απ όταν ηταν μαθήτρια και υπάρχει ακόμα 2
Asmodeus21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 που να δεις Πάτρα τι σκάνε μύτη ώρες ώρες μια μέρα μπήκα σε ενα με την "ξύλινη κάσα" μπροστά στον οδηγό το θυμήθηκα που δεν πήγαινα ακόμα σχολείο η μάνα μου ειχε χαράξει το όνομα της σε ενα κάθισμα απ όταν ηταν μαθήτρια και υπάρχει ακόμα Ωραια φωτο! Παω να ψαξω για παλια ξυλινα λεωφορεια αυριο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα