Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως το έλεγαν εκείνον που κλαιγόταν οτι δεν μπορεί να βρει γκόμενα γιατί είναι άτιμες. Νομίζω ήταν ένα χρόνο πριν. Ας ψάξει κάποιος να βρει εκείνο το θρεντ

Δημοσ.

οι γκόμενες θέλουν αγριάδα και βαβατσίλα  
αμα δε τσι δώσεις αυτά δε κάθεται χελώνα στα παιδιά σου
θα ψάχνεται εδω και εκεί μέχρι να βρει τον κόκορα 

εγω δεν τα κάνω τα παραπάνω κ δε με κάθονται χελώνες/κλώσες
θα αγριέψω  :mellow:  

Δημοσ.

οι γκόμενες θέλουν αγριάδα και βαβατσίλα  

αμα δε τσι δώσεις αυτά δε κάθεται χελώνα στα παιδιά σου

θα ψάχνεται εδω και εκεί μέχρι να βρει τον κόκορα 

εγω δεν τα κάνω τα παραπάνω κ δε με κάθονται χελώνες/κλώσες

θα αγριέψω  :mellow:

Force yourself into her#φαση

Δημοσ.

Τελείως offtopic πήγε αλλά εντάξει! :P

Καλύτερα να μπαίνετε μόνο μετρό γιατί για το λεωφορείο δε θα το σχολιάσω καν τι συναντάς εκεί μέσα.. Εγώ όταν μπαίνω στο μετρό, αν έχω 2-3 στάσεις ψάχνω να βρω αν υπάρχει καμιά ωραία γκομενίτσα να τη χαζεύω, και αν είναι πολλές στάσεις, απλά κουράζομαι από το πολύ ψάξιμο.

Δημοσ.

Εγώ όταν μπαίνω στο μετρό, αν έχω 2-3 στάσεις ψάχνω να βρω αν υπάρχει καμιά ωραία γκομενίτσα να τη χαζεύω, και αν είναι πολλές στάσεις, απλά κουράζομαι από το πολύ ψάξιμο.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Άσε ρε φιλαράκο, δεν το 'χω ξανακούσει αυτό ρε. Τι είναι αυτό που είπες ρε; Ρε, ρε πάτε καλά ρε βραδιάτικα;

Δημοσ.

Ρεεε μην ψάχνετε για γυναίκες μέσα σε λεοφορεία και μετρο δυσκολα να γινει κατι με καποια... Γιατι πολυ απλα οι γυναικες θελουν καποιο που να εχει αυτοκινητο. Εκτος και ειναι τπτ πιτσιρικια μεχρι 17-18...

• Like 1
Δημοσ.

Το πως πήγαμε από τα ΜΜΜ στις αμπελοφιλοσοφίες για τις γκούμενες κανείς δεν ξέρει...

Οι γκομενες ειναι σαν την κοκα κολα πανε με ολα :P

Δημοσ.

Mια άλλη φορά βλέπω έναν που γύριζε όλο το βαγόνι και εστίαζε σε κάθε θηλυκό under 40 ο μπαγάσας.

GoDRiC εσύ? :P

• Like 1
Δημοσ.

Η φάση είναι να πετύχεις επιστροφή 'φιλάλθων' από γηπέδο. Εκεί θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί ανθρωπότητας. Εμάς στη μπλε γραμμή μας έκανε ζημιά ο Αλαφούζος που γύρισε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...