Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Κάπως έτσι http://www.youtube.com/watch?v=8UacBF_D_KA
g_alkis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πως το έλεγαν εκείνον που κλαιγόταν οτι δεν μπορεί να βρει γκόμενα γιατί είναι άτιμες. Νομίζω ήταν ένα χρόνο πριν. Ας ψάξει κάποιος να βρει εκείνο το θρεντ
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πως το έλεγαν εκείνον που κλαιγόταν οτι δεν μπορεί να βρει γκόμενα γιατί είναι άτιμες. Ποιο απ' όλα;
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 οι γκόμενες θέλουν αγριάδα και βαβατσίλα αμα δε τσι δώσεις αυτά δε κάθεται χελώνα στα παιδιά σουθα ψάχνεται εδω και εκεί μέχρι να βρει τον κόκορα εγω δεν τα κάνω τα παραπάνω κ δε με κάθονται χελώνες/κλώσεςθα αγριέψω
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 οι γκόμενες θέλουν αγριάδα και βαβατσίλα αμα δε τσι δώσεις αυτά δε κάθεται χελώνα στα παιδιά σου θα ψάχνεται εδω και εκεί μέχρι να βρει τον κόκορα εγω δεν τα κάνω τα παραπάνω κ δε με κάθονται χελώνες/κλώσες θα αγριέψω Force yourself into her#φαση
GoDRiC- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τελείως offtopic πήγε αλλά εντάξει! Καλύτερα να μπαίνετε μόνο μετρό γιατί για το λεωφορείο δε θα το σχολιάσω καν τι συναντάς εκεί μέσα.. Εγώ όταν μπαίνω στο μετρό, αν έχω 2-3 στάσεις ψάχνω να βρω αν υπάρχει καμιά ωραία γκομενίτσα να τη χαζεύω, και αν είναι πολλές στάσεις, απλά κουράζομαι από το πολύ ψάξιμο.
slipknot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ όταν μπαίνω στο μετρό, αν έχω 2-3 στάσεις ψάχνω να βρω αν υπάρχει καμιά ωραία γκομενίτσα να τη χαζεύω, και αν είναι πολλές στάσεις, απλά κουράζομαι από το πολύ ψάξιμο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Άσε ρε φιλαράκο, δεν το 'χω ξανακούσει αυτό ρε. Τι είναι αυτό που είπες ρε; Ρε, ρε πάτε καλά ρε βραδιάτικα;
nikos-thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ρεεε μην ψάχνετε για γυναίκες μέσα σε λεοφορεία και μετρο δυσκολα να γινει κατι με καποια... Γιατι πολυ απλα οι γυναικες θελουν καποιο που να εχει αυτοκινητο. Εκτος και ειναι τπτ πιτσιρικια μεχρι 17-18... 1
LongTom Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το πως πήγαμε από τα ΜΜΜ στις αμπελοφιλοσοφίες για τις γκούμενες κανείς δεν ξέρει...
REDODIN7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το πως πήγαμε από τα ΜΜΜ στις αμπελοφιλοσοφίες για τις γκούμενες κανείς δεν ξέρει... Οι γκομενες ειναι σαν την κοκα κολα πανε με ολα
noob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μια φορά μου την είχε πέσει μία στο μετρό οπότε τρένο ftw! :Ρ
GoDRiC- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Άσε ρε φιλαράκο, δεν το 'χω ξανακούσει αυτό ρε. Τι είναι αυτό που είπες ρε; Ρε, ρε πάτε καλά ρε βραδιάτικα; ;
noob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Mια άλλη φορά βλέπω έναν που γύριζε όλο το βαγόνι και εστίαζε σε κάθε θηλυκό under 40 ο μπαγάσας. GoDRiC εσύ? 1
Miracle Worker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η φάση είναι να πετύχεις επιστροφή 'φιλάλθων' από γηπέδο. Εκεί θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί ανθρωπότητας. Εμάς στη μπλε γραμμή μας έκανε ζημιά ο Αλαφούζος που γύρισε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα