Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεψου καθε μερα να βλεπεις 2-3 στο μετρο/ησαπ. Καποια στιγμη απλα θα τους αγνοεις. Πολλοι απο αυτους (αν οχι οι περισσοτεροι) το εχουν κανει επαγγελμα

Με πονάει η καρδιά μου αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τους βοηθάς όλους αυτούς γιατί στο τέλος θα χρειαστείς εσύ βοήθεια.Το κράτος πρέπει να μεριμνήσει για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις που φυσικά δεν το κάνει

-και το κράτος δεν ανέβηκε με πραξικόπημα το εκλέγουμε εμείς-

Όσο για να απαντήσω και στο μέλος Silky οι άντρες στατιστικά στην πλειοψηφία τους δεν πηδάνε!Λίγοι είναι αυτοί που τρώνε και τις πολλές γυναίκες.Συνήθως οι περισσότερες πάνε με τους πλούσιους/μάγκες κτλπ μέχρι τα 30 που οι λεγάμενοι δεν τις έχουν πλέον ούτε για φτύσιμο...

Τότε θα βρουν το καλό παιδί(μαλάκα)και θα του φορτωθούν για να μην μείνουν στο ράφι.

• Like 1
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο για να απαντήσω και στο μέλος Silky οι άντρες στατιστικά στην πλειοψηφία τους δεν πηδάνε!Λίγοι είναι αυτοί που τρώνε και τις πολλές γυναίκες.Συνήθως οι περισσότερες πάνε με τους πλούσιους/μάγκες κτλπ μέχρι τα 30 που οι λεγάμενοι δεν τις έχουν πλέον ούτε για φτύσιμο...

Τότε θα βρουν το καλό παιδί(μαλάκα)και θα του φορτωθούν για να μην μείνουν στο ράφι.

Κοίτα, αν κρίνω απ' τον δικό μου κύκλο, δε μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Όλοι οι φίλοι μου έχουν μια χαρά σεξουαλική ζωή. Και πίστεψε με, είναι όλοι νορμάλ εμφανισιακά και κανένας δεν το φυσάει. 

Δημοσ.

καλα , δεν διαβασα 4 σελιδες αναλυσης συμπεριφορας και ψυχολογιας του επιβατη ΑΛΛΑ , γιατι πρεπει να νιωθεις καπως?

απλα μπαινεις μεσα καθεσαι στη θεσουλα ή σα σαρδελα ορθιος και παρατηρεις του περιβαλλον σου , ειδικα στο μετρο μπορεις να μετρας ανα ποσες ασπρες λαμπες εχει μια κιτρινη κατα μηκος της σηραγγας...

τεσπα , το θεμα ειναι σαν κατι πουχε γραψει ο λουσι με ανθρωπους που δεν μιλανε στον ντελιβερα , κοινονικοποιηση λεγεται , ουτε θα μπεις μεσα και θα φασωσεις ολο το βαγονι ουτε θα μπεις και θα παθεις κριση αγοραφοβιας.

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι οι φίλοι μου έχουν μια χαρά σεξουαλική ζωή. 

Με τη χούφτα τους ή με καμιά μπουρούχα που είναι 10 κλάσεις κατώτερη του επιπέδου τους και την έχουν κάνει προξενιό μέσα από τον κύκλο της ''παρέας'';

Είσαι νεαρός/νεαρή σε ηλικία και δεν τα ξέρεις καλά,άσε που δεν ξέρεις τι γίνεται σε κάθε σπίτι/ζευγάρι όταν κλείνει η πόρτα.

Είχα φίλο που με την γκόμενα του σκοτωνόταν αλλά όταν έβγαιναν έξω το έπαιζαν ερωτευμένοι και όλο μέλια απλά και μόνο για το φαίνεσθαι και για να μην μείνουν μόνοι...

• Like 1
Δημοσ.

Στα 27 μου, μια ιδέα την έχω. Όταν είναι φίλοι σου μπορείς να ξέρεις, γιατί πολύ απλά τα συζητάτε. Όπως ξέρεις κι εσύ για τον φίλο σου για παράδειγμα. Απ' όλους τους φίλους, λοιπόν, μόνος ένας δεν έχει σχέση, γιατί απλώς δεν θέλει σχέση αυτό τον καιρό. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σχέσεις που ξεπερνούν το χρόνο και φτάνουν τα δέκα χρόνια.

Αυτό που λέω είναι πως αν όλες οι γυναίκες ρίχνουν άκυρο σε κάποιον, το πιο πιθανό είναι να φταίει αυτός ο κάποιος.

Δημοσ.

Το ιδιο και εδω, ολοι οι φιλοι μου ειναι σε (μακροχρονια οι πιο πολλοι) σχεση.

Αυτό που λέω είναι πως αν όλες οι γυναίκες ρίχνουν άκυρο σε κάποιον, το πιο πιθανό είναι να φταίει αυτός ο κάποιος.

Υπερθεματιζω.

Δημοσ.

αν όλες οι γυναίκες ρίχνουν άκυρο σε κάποιον, το πιο πιθανό είναι να φταίει αυτός ο κάποιος.

Εννοείς ότι το: 

«Συγνώμη κοπελιά, να σού κάνω μια ερώτηση; Μήπως είσαι μοντέλο;»...

...δεν είναι σωστός τρόπος προσέγγισης;;; :unsure:

• Like 3
Δημοσ.

Εννοείς ότι το: 

«Συγνώμη κοπελιά, να σού κάνω μια ερώτηση; Μήπως είσαι μοντέλο;»...

...δεν είναι σωστός τρόπος προσέγγισης;;; :unsure:

Έπεσες απ' τα σύννεφα,ε; :P

Δημοσ.

Στα 27 μου, μια ιδέα την έχω. Όταν είναι φίλοι σου μπορείς να ξέρεις, γιατί πολύ απλά τα συζητάτε. Όπως ξέρεις κι εσύ για τον φίλο σου για παράδειγμα. Απ' όλους τους φίλους, λοιπόν, μόνος ένας δεν έχει σχέση, γιατί απλώς δεν θέλει σχέση αυτό τον καιρό. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σχέσεις που ξεπερνούν το χρόνο και φτάνουν τα δέκα χρόνια.

Στο ξαναλέω για άλλη μια φορά,ΔΕΝ ΞΕΡΩ πως είναι οι φίλοι σου.

Αν τα αρσενικά της παρέας είναι σαν τον Brand και τα θηλυκά σαν την Λουκά ΔΕΝ το θεωρώ και μεγάλη επιτυχία.Και μόνο που μου λες δηλαδή για 10 χρόνια καράφλιασα,φαντάσου τι ανασφαλείς φίλους έχεις που λένε:τον δέσαμε τον γάιδαρο.

Απορώ ποιο πραγματικό αρσενικό και ειδικά στις ηλικίες που είστε 18-28 θα άντεχε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα.

Τα βλέπεις πολύ ρομαντικά,πρόσεχε μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Α και κάτι τελευταίο γιατί φύγαμε εντελώς από το κεντρικό θέμα,να σε ρωτήσω τους ανθρώπους αυτούς που τώρα βγαίνεις και πίνεις έναν καφέ μια στο τόσο,σε 10 χρόνια όταν ο καθένας θα έχει κλειστεί στον εαυτό του και την οικογένεια του θα τους θεωρείς φίλους;

Τότε που ούτε για έναν καφέ δεν θα βγαίνετε και θα λέτε απλώς ένα ξερό γεια στο δρόμο;

Τροφή για σκέψη,για ανοιχτά μυαλά όμως...  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Έπεσες απ' τα σύννεφα,ε; :P

Ποια σύννεφα; Πλάκα κάνεις; Έστειλες στον αγύριστο, ολόκληρη την κοσμοθεωρία μου γύρω από τις σχέσεις...

Δημοσ.

Στο ξαναλέω για άλλη μια φορά,ΔΕΝ ΞΕΡΩ πως είναι οι φίλοι σου.

Αν τα αρσενικά της παρέας είναι σαν τον Brand και τα θηλυκά σαν την Λουκά ΔΕΝ το θεωρώ και μεγάλη επιτυχία.Και μόνο που μου λες δηλαδή για 10 χρόνια καράφλιασα,φαντάσου τι ανασφαλείς φίλους έχεις που λένε:τον δέσαμε τον γάιδαρο.

Απορώ ποιο πραγματικό αρσενικό και ειδικά στις ηλικίες που είστε 18-28 θα άντεχε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα.

Τα βλέπεις πολύ ρομαντικά,πρόσεχε μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Α και κάτι τελευταίο γιατί φύγαμε εντελώς από το κεντρικό θέμα,να σε ρωτήσω τους ανθρώπους αυτούς που τώρα βγαίνεις και πίνεις έναν καφέ μια στο τόσο,σε 10 χρόνια όταν ο καθένας θα έχει κλειστεί στον εαυτό του και την οικογένεια του θα τους θεωρείς φίλους;

Τότε που ούτε για έναν καφέ δεν θα βγαίνετε και θα λέτε απλώς ένα ξερό γεια στο δρόμο;

Τροφή για σκέψη,για ανοιχτά μυαλά όμως...  :-)

Σου είπα ήδη πως είναι όλοι συνηθισμένοι άνθρωποι. Κανείς δεν είναι πανέμορφος και κανείς δεν είναι σαν την Λουκά. 

Όσον αφορά την ανασφάλεια, για ποιο λόγο πρέπει ντε και καλά να είναι ανασφαλείς και να έχουν δέσει τον γάιδαρο τους; Το να είναι τόσα χρόνια μαζί επειδή θέλουν ο ένας τον άλλον, δεν παίζει;

Όσο για το σεξ, υπάρχουν πολλοί τρόποι να εμπλουτίσεις την σεξουαλική σου ζωή, χωρίς να χρειάζεται ν' αλλάξεις ερωτικό σύντροφο. Το βασικό είναι η ποιότητα του σεξ, όχι το πόσους σεξουαλικούς συντρόφους αλλάζεις τη βδομάδα. 

Τέλος, το αν θα βλεπόμαστε ή όχι σε δέκα χρόνια με τους φίλους μου, δεν μπορώ να το ξέρω και δεν καταλαβαίνω καν το λόγο της ερώτησης.

Ποια σύννεφα; Πλάκα κάνεις; Έστειλες στον αγύριστο, ολόκληρη την κοσμοθεωρία μου γύρω από τις σχέσεις...

Συγνώμη... Υπόσχομαι ότι δε θα σου πω τίποτα και για τον Άγιο Βασίλη.  :X

• Like 1
Δημοσ.

ΜΜΜ και σχέσεις.

Χμμ...

Έχετε βαλθεί να με κάνετε να καταρρεύσω, όλοι μαζί εδώ μέσα; Τι θες να πεις κι εσύ τώρα; Ότι, όταν κάνεις πέσιμο σε γυναίκα, δεν το κάνεις με αποκλειστικό σκοπό να την αποκαταστήσεις και να αποκατασταθείς; Είσαι δηλαδή τόσο ρηχό άτομο; Θα την εκθέσεις την κοπελίτσα και μετά από λίγο καιρό θα πας για άλλα, αφήνοντάς τη έρμαιο τής κοινωνικής κατακραυγής;;;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...