Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως που όντως είμαι "Κατακουζηνός" με την καθαριότητα, πάντα καθαρίζω τα χέρια μου με http://efarmakeio.gr/image/cache/data/products/Wet%20Hankies%20Antibacterial%20Lemon%2015%20%CF%84%CE%B5%CE%BC.~35207-478-1(1)-800x800.png'>wet hankies αν ακουμπήσω κάπου μέσα στα μμμ. Κάπου διάβαζα μια έρευνα που έλεγε ότι περίπου πάνω από τους μισούς επιβάτες έχουν κολοβακτηρίδια στα χέρια τους  :eek:

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο μετρό. Τα λεωφορεία είναι σίχαμα μπλεχ. Στο μετρό που έμπαινα στην αρχή με έπιανε νευρικό γέλιο από την πολλή ησυχία. Αν το σκεφτώ όταν είμαι μέσα ακόμη με πιάνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ειδικά στην Ελλάδα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!Και να θέλουν να μιλήσουν οι γυναίκες αν κάποιος τυχαίος και μέτριος εμφανισιακά σαν και εμένα τους μιλήσει στο δρόμο ή στα ΜΜΜ τον κοιτάνε με ένα βλέμμα απαξίωσης και λύπης,σαν σκύλο που έχει καλαζάρ!Τους θεωρούν πέφτουλες όλους αυτούς οπότε δεν νομίζω να έχουν γνωρίσει πολλοί κάποια.

Eλεεινίδες φίλε. :mellow:  Κύριο γνώρισμά τους η ξινίλα. Αλλά ευτυχώς δεν είναι όλες έτσι..

Επεξ/σία από noob
Δημοσ.

μαλακας που δεν εχω μηχανακι

Θα συμφωνησω με την nenya

αυτοπεποιθηση + δυναμισμος > εμφανιση

δεν ισχύει πάντα
μόνο στους μέτριους και εφόσον τους συγκρίνεις με κάποιον εμφανίσιμο χωρίς αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, γιατι μερικοί τα έχουμε όλα.

οι άσχημοι με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση μπορεί να βρουν κ αυτοί ωραία γκόμενα καμια φορά
αν έχουν φράγκα η αν βρουν καμια ανώμαλη η κάποια με χαμηλή αυτοεκτίμηση 
μη νομίζεται , υπάρχουν γυναίκες και άντρες με χαμηλή αυτοεκτίμηση που καταλήγουν με κάτι χειρότερο απο αυτού που τους ταιριάζει 
γιατι όπως και να το κάνουμε η κούκλα με τον άσχημο και ο κούκλος με την άσχημη Δεν .

Δημοσ.

σε ποιο μπαρ πήγες;

Γιατί έχει η σημασία;Το μπλαζέ στυλάκι των γυναικών συναντιέται παντού,είτε είσαι παραλιακή,είτε είσαι μπουρνάζι,είτε είσαι Νέα Ερυθραία.

Δημοσ.

ε δεν ειναι ολες έτσι
κ εσύ μην ασχολείσαι με τέτοιες υπάρχουν τοσες γκόμενες εκει όξω
καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλα εγω προσωπικά οπου δω περίεργη συμπεριφορά δεν 
τσάμπα χρόνος , εκτός οτι συνήθως ειναι κ βαρετές  

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι όταν επαίτες μπαίνουν και παρακαλάνε για λίγα cents,το βλέμμα απάθειας όλων και που κάνουν πως δεν ακούν.

Σκεψου καθε μερα να βλεπεις 2-3 στο μετρο/ησαπ. Καποια στιγμη απλα θα τους αγνοεις. Πολλοι απο αυτους (αν οχι οι περισσοτεροι) το εχουν κανει επαγγελμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αυτό που λέτε είναι άκυρο. Δηλαδή όλοι οι άντρες που έχουν σχέση ή κάνουν απλώς σεξ είναι είτε μοντέλα, είτε πλούσιοι; 

Δημοσ.

Εγώ πάντως που όντως είμαι "Κατακουζηνός" με την καθαριότητα, πάντα καθαρίζω τα χέρια μου με wet hankies αν ακουμπήσω κάπου μέσα στα μμμ. Κάπου διάβαζα μια έρευνα που έλεγε ότι περίπου πάνω από τους μισούς επιβάτες έχουν κολοβακτηρίδια στα χέρια τους  :eek:

Τα κολοβακτηρίδια είναι παντού, υπόψιν..ακόμα και πάνω στο δέρμα ΣΟΥ.

Δημοσ.

Αισθάνομαι ότι έχω αποτύχει στη ζωή μου...  (Ευτυχώς πάω σπάνια..)

"If riding the bus doesn't incentivize you to improve your station in life, nothing will." 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...