Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παίδες... λίγο offtopic... Αλλά τι στην ευχή τρέχει με αυτά τα likes; Τι βαρύτητα έχουν Γιατί έχουν τόση βαρύτητα από την στιγμή που είναι από άγνωστους προς άγνωστο; Τι προσπαθεί κάποιος να εκπληρώσει και κρέμεται από τα likes;
tritonas00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Θα συμφωνησω με την nenya αυτοπεποιθηση + δυναμισμος > εμφανιση
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Απο δω-απο κει παλι στα γκομενιλικια και τα κλαρινογαμπριλικια μου το γυρισατε τσιφτηδες! Τεσπα ταξιδευα με τρενο πολυ συχνα παλιοτερα (btw τα πεθυμησα τα ταξιδια με το τρενο τωρα που το σκεφτομαι) κι ετυχε να γνωρισω 2-3 κοπελες σε φαση κουβεντα-κουβεντα-κουβεντα-επομενο σταθμο κατεβαινω-δωσε μου το κινητο σου, ανταλλαξαμε τηλεφωνα και thats it. Αυτοι που πιστευουν οτι μεσα στα ΜΜΜ γνωριζεις μωρα-μελλοντικες γκομενες, ειναι οι ιδιοι που πιστευουν οτι αν πας αρρωστος στο νοσοκομειο θα σε φροντισει "ιδιαιτερως" μια 20χρονη νοσοκομα. 13
revolver1990 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Απο δω-απο κει παλι στα γκομενιλικια και τα κλαρινογαμπριλικια μου το γυρισατε τσιφτηδες! Τεσπα ταξιδευα με τρενο πολυ συχνα παλιοτερα (btw τα πεθυμησα τα ταξιδια με το τρενο τωρα που το σκεφτομαι) κι ετυχε να γνωρισω 2-3 κοπελες σε φαση κουβεντα-κουβεντα-κουβεντα-επομενο σταθμο κατεβαινω-δωσε μου το κινητο σου, ανταλλαξαμε τηλεφωνα και thats it. Αυτοι που πιστευουν οτι μεσα στα ΜΜΜ γνωριζεις μωρα-μελλοντικες γκομενες, ειναι οι ιδιοι που πιστευουν οτι αν πας αρρωστος στο νοσοκομειο θα σε φροντισει "ιδιαιτερως" μια 20χρονη νοσοκομα. Τα τρένα γαμούν...άλλη εμπειρία εντελώς άλλο ταξίδι.Ειδικά όταν γυρνάς την Ευρώπη. 1
Silverage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το μόνο που νοιώθω είναι σιχασιά.Μπαίνουν όλοι οι βρωμιάριδες, γύφτοι, πρεζάκιδες, βρωμιάριδες Πακιστανοί - Αφγανοί...whatever.Την άλλη φορά ένας έξυνε την μύτη του και κόλλησε το αποτέλεσμα της ανασκαφής στο σίδερο που πιάνεσαι.Μπλιεεεεεεεχ! Έχω σκεφτεί να παίρνω και στη δουλειά dettol. 5
REDODIN7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν μπαινω σε ΜΜΜ βαριεμαι αφορητα λεω ποτε θα φθασω και γιατι να μην εχει ανακαλυφθει ακομα η τηλεμεταφορα 10
deesnider Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν είσαι ωραίος κοίτα να είσαι πλούσιος ή έστω να πουλάς φούμαρα αλλιώς είσαι καταδικασμένος σε αυτή τη χώρα. Η ...χώρα, πού κολλάει; Οι άσχημοι και οι φτωχοί, βγάζουν πιο εύκολα γκόμενα στο εξωτερικό; ειναι οι ιδιοι που πιστευουν οτι αν πας αρρωστος στο νοσοκομειο θα σε φροντισει "ιδιαιτερως" μια 20χρονη νοσοκομα. ...όχι; 6
noob Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εχθές έτυχε να γυρίσω μόνος μου με το μετρό και ένιωσα αρκετά περίεργα.Σπανίως πηγαίνω κάπου με τα μέσα και όταν το κάνω είμαι με παρέα.Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά μου φαινόταν πολύ άβολο το όλο θέμα,να κοιτάω άδεια μπροστά μου και το ίδιο να κάνει αυτός/αυτή που κάθεται απέναντι μου.Είδα και μια όμορφη κοπέλα να κοιτάζει προς τα έξω και αναρωτιόμουν τι να σκεφτόταν,αν θα ήθελε να συζητήσει με κάποιον,αν ρίχνει κλεφτές ματιές σε κάποιον που της αρέσει κτλπ. Θα μου πείτε πως οι περισσότεροι πιθανώς να σκέφτονται μόνο πότε θα γυρίσουν σπίτι και δεν κοιτάζουν καν ποιος είναι τριγύρω τους,αλλά εγώ θα ήθελα να μου πείτε:μόνο σε εμένα τυγχάνει να νιώθω παράξενα ή και σε εσάς; Φίλε, δε σου κρύβω ότι προβληματίστηκα.
gamanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το μόνο που νοιώθω είναι σιχασιά.Μπαίνουν όλοι οι βρωμιάριδες, γύφτοι, πρεζάκιδες, βρωμιάριδες Πακιστανοί - Αφγανοί...whatever.Την άλλη φορά ένας έξυνε την μύτη του και κόλλησε το αποτέλεσμα της ανασκαφής στο σίδερο που πιάνεσαι.Μπλιεεεεεεεχ! Έχω σκεφτεί να παίρνω και στη δουλειά dettol. 4
pavlinara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Και για να συνεχίσω το συλλογισμό μου εχθές όπως είπα στην αρχή του θέματος βγήκα με την μπακουροπαρέα μου και στο μπαράκι που πήγαμε κοίταζαν όλοι οι άντρες τις γυναίκες σαν πεινασμένες ύαινες σε ποιο μπαρ πήγες;
michael92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα δεν είναι ώρα αιχμής και έχει ελεύθερη θέση είναι ωραία με μουσική και ακουστικά. Προχθές είχε καμια 180 άτομα στο λεωφορείο και ένιωθα ότι είμαι στο Μεξικό
DrLo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ... ειναι οι ιδιοι που πιστευουν οτι αν πας αρρωστος στο νοσοκομειο θα σε φροντισει "ιδιαιτερως" μια 20χρονη νοσοκομα. Γιατί ρε φίλε τα κάνεις αυτά ? Ήρθα εγώ να σου κάνω σμπαραλια τον κόσμο σου ... on the good side ... μόλις διπλασιάστηκε ο ελευθερος χώρος στο σκληρό μου.
LongTom Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν είναι νορμάλ τα πράγματα και έχω μπροστά μου μεγάλη διαδρομή διαβάζω κάτιτις για να περάσει η ώρα. Εάν είναι πολύ μικρή διαδρομή(λίγες στάσεις)τότε απλά χαζεύω από το παράθυρο. Ποτές δεν ένιωσα άβολα μέσα στα ΜΜΜ,μια και τα χρησιμοποιώ κατά κόρον εκ δεκαετίας(ποτέ δεν είχα δικό μου αμάξι,αν και οδηγώ από τα 18). Ιδίως εδώ στην αλλοδαπιά είναι συνήθως ευχάριστη εμπειρία,δίχως το περίμενε,το στριμωξίδι(υπάρχουν τόσα ΜΜΜ που όλοι βρίσκουν κάτι για να πάνε στον προορισμό τους) και τα άθλια-παλιά μέσα(λεωφορεία,τρένα). Φυσικά όταν είσαι γκαντέμης και πετύχεις τους Ζουλού που πάνε σε αγώνα,ή κάτι σαν και το Oktoberfest τότε πάντα τρως στην μάπα τον κατιμά της πόλης/χώρας που είσαι.Τότε είναι πραγματικά άθλιο να μετακινείσαι με τα ΜΜΕ.Σαπίλα,εμετίλα,στριμωξίδι και φωνές κάμουν την διαδρομή εφιάλτη. Στην Ελλάδα στα υπεραστικά συνήθως τα περνούσα μια χαρά,είχε τους κατσίβελους(εκ γενετής και εκ πεποιθήσεως)να σου χαλάν καμία διαδρομή στο τόσο,αλλά ήταν οι εξαιρέσεις. Το μόνο ΜΜΜ που πραγματικά απεχθάνομαι είναι τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.Πολύς πόνος και πολλές τρελές καταστάσεις εκεί.Κάθε φορά που γυρίζω στην ημεδαπή και κατεβαίνω Θεσσαλονίκη τρέμω στην ιδέα να πάρω λεωφορείο στην πόλη.Κάτι που θα συνεχίσει στο βαθύ μέλλον γιατί δεν βλέπω το Μετρό να γίνει πριν πάρω σύνταξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα