Baloo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εχθές έτυχε να γυρίσω μόνος μου με το μετρό και ένιωσα αρκετά περίεργα.Σπανίως πηγαίνω κάπου με τα μέσα και όταν το κάνω είμαι με παρέα.Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά μου φαινόταν πολύ άβολο το όλο θέμα,να κοιτάω άδεια μπροστά μου και το ίδιο να κάνει αυτός/αυτή που κάθεται απέναντι μου.Είδα και μια όμορφη κοπέλα να κοιτάζει προς τα έξω και αναρωτιόμουν τι να σκεφτόταν,αν θα ήθελε να συζητήσει με κάποιον,αν ρίχνει κλεφτές ματιές σε κάποιον που της αρέσει κτλπ. Θα μου πείτε πως οι περισσότεροι πιθανώς να σκέφτονται μόνο πότε θα γυρίσουν σπίτι και δεν κοιτάζουν καν ποιος είναι τριγύρω τους,αλλά εγώ θα ήθελα να μου πείτε:μόνο σε εμένα τυγχάνει να νιώθω παράξενα ή και σε εσάς; 3
revolver1990 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ χώνω ακουστικά και ταξιδεύω....εκτός και αν υπάρχει κανείς βρωμίλος στο μμμ....τότε του τα χώνω 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 καθε φορά διαφορετικά, μερικές φορές δεν νοιώθω τίποτα 1
gatokoritso Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 μερικες φορες ριχνω κλεφτες ματιες στους γυρω.αν ειναι μεγαλη διαδρομη χαζευω στο κινητο.. 2
papahlamidas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ φιλοσοφία για το τίποτα... 26
tolis_01 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 mp3+ακουστικά ή κινητό+ακουστικά, και συνήθως στον κόσμο μου 1
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ακούω μουσική, ανέχομαι το στριμωξίδι και βρίζω γιατί να μην κόβουμε μειωμένο ακόμα και μεις οι άνεργοι. 2
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Νιώθω χάλια, σκέφτομαι όλη τη δυστυχία του πλανήτη, τους πολέμους και την ανθρώπινη εκμετάλλευση, μερικές φορές σπάω και με πιάνουν τα κλάματα. Ρε που μπλέξαμε 10
Baloo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Το χειρότερο είναι όταν επαίτες μπαίνουν και παρακαλάνε για λίγα cents,το βλέμμα απάθειας όλων και που κάνουν πως δεν ακούν. Ίσως προβληματίζομαι για άνευ σημασίας πράγματα αλλά είναι γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μου οπότε ασήμαντα και μη τα σκέφτομαι. Ένας παππούς που είχαμε στην γειτονιά (αιωνία του η μνήμη)τον είχαν παρατήσει τα παιδιά του και για να μην νιώθει τόσο μόνος έπαιρνε το λεωφορείο κάθε μέρα και πήγαινε όπου να 'ναι ώστε να βρίσκεται μέσα σε κόσμο και να αισθάνεται όσο το δυνατόν λιγότερο άσχημα... Μέτα λύπης μου παρατηρώ πως τους περισσότερους εδώ δεν τους νοιάζει τι προβλήματα έχει ο άλλος,κοιτάνε μόνο να σκοτώσουν τον χρόνο γράφοντας ή παίζοντας στο κινητό,αν στριμωχτούν να κάνουν τσ τσ και να μην μπει κανάς ελεγκτής. Μετά βέβαια θα μπουν στο facebook και θα κάνουν κηρύγματα για καλύτερους κόσμους,ενοποίηση του λαού,βοήθεια στον συνάνθρωπο και και και και...
tolis_01 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μου θύμισες αυτό btw: http://www.tokoulouri.com/society/daphne-rides-the-bus/ 1
eaglej Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πλάκα έχουν !!! Μπορεί να γνωρίσεις και καμία !!!
Baloo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πλάκα έχουν !!! Μπορεί να γνωρίσεις και καμία !!! Αυτό ειδικά στην Ελλάδα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!Και να θέλουν να μιλήσουν οι γυναίκες αν κάποιος τυχαίος και μέτριος εμφανισιακά σαν και εμένα τους μιλήσει στο δρόμο ή στα ΜΜΜ τον κοιτάνε με ένα βλέμμα απαξίωσης και λύπης,σαν σκύλο που έχει καλαζάρ!Τους θεωρούν πέφτουλες όλους αυτούς οπότε δεν νομίζω να έχουν γνωρίσει πολλοί κάποια.
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει τόση σημασία αν είσαι μέτριος εμφανισιακα. Το θέμα είναι να πλασάρεις τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση. Και μετά να δεις πόσο πιο εύκολες θα σου φαίνονται οι γνωριμίες στα ΜΜΜ και παντού. 2
Baloo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εύκολο να το λες εσύ από την σκοπιά σου που είσαι θηλυκού γένους.Εδώ μια φωτογραφία ανέβασες στο άλλο θέμα και πήρες 20 likes την ίδια στιγμή που κάθε άλλος φουκαράς ζήτημα να έχει 2-3. Ξεφεύγουμε από το θέμα αλλά οι αλήθειες πρέπει να ειπώνονται και όχι να κατακρατούνται. Και για να συνεχίσω το συλλογισμό μου εχθές όπως είπα στην αρχή του θέματος βγήκα με την μπακουροπαρέα μου και στο μπαράκι που πήγαμε κοίταζαν όλοι οι άντρες τις γυναίκες σαν πεινασμένες ύαινες,άρα καταλαβαίνει κανείς πόσο εύκολο για μια γυναίκα είναι να βρει ταίρι-αντιθέτως από τον άντρα. Αν δεν είσαι ωραίος κοίτα να είσαι πλούσιος ή έστω να πουλάς φούμαρα αλλιώς είσαι καταδικασμένος σε αυτή τη χώρα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα