Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι το ξερω.αλλα εσυ μπορεις καλιστα να ζητησεις να δεις παλια αρχεια συστημενων που παρεληθφησαν.αν δεις οτι ο ταδε στην ταδε περιοχη και οδο υπεγραψε και παρελαβε τοτε εισαι οκ

ακριβώς αυτό φίλε..

γνωρίζω κι από άλλοτε ότι χρειάζεται ένας μήνας για να επιστραφεί ένα αντικείμενο που δεν το παρέλαβαν. Μετά τον έναν μήνα, η γυναικούλα η ''κακόμοιρη'' (υπάλληλος ΕΛΤΑ) μου πετάει το εξής 'συνήθως τον δεύτερο μήνα έρχονται' .. Και βεβαίως όλο αυτό το διάστημα μιλούσα με τον άνθρωπο που περίμενε το κινητό του. Αυτός είναι ο τρίτος μήνας. Κάπως έτσι πέρασε ο καιρός. 

Έκατσα κι έγραψα την αίτηση που μου είπαν στην αστυνομία να γράψω, θα μιλήσω και με τον άλλον να δώ τι αγωγή έχει κάνει. Η αποζημίωση δεν είναι 36 € λογικά, κι αυτό θέλω να το πιστεύω γιατί με ρώτησαν τι περιέχει η συσκευασία, και έγραψαν ότι είναι κινητό.

Δεν επέστρεψα τα χρήματα με την λογική ότι κι εγώ στην ουσία έχασα κάτι το οποίο δεν μου επιστρέφετε. Προς το παρόν χαλαρώστε, αύριο θα έχω νέα.

Δημοσ.

προφανως ο αγοραστης σου ειπε αν του επιστρεψεις να χρηματα η να του βρεις το κινητο και εσυ τον εγραψες κανονικα.αφου δεν εκανες τιποτα απο τα 2 κατεληξε στο να σε παει δικαστικα.ας προσεχες φιλε.εσυ επινες τις μπυριτσες σου με τα 100 ευρω του αλλου και ο αλλος κινητο δεν ειχε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 100€ έπρεπε να τα έχεις επιστρέψει στον άνθρωπο, το ότι χάθηκε το κινητό είναι δικό σου πρόβλημα

Δεν νομίζω να βγάλεις άκρη με τα ελτα....θα σου γίνει μάθημα

Δημοσ.

ακριβώς αυτό φίλε..

γνωρίζω κι από άλλοτε ότι χρειάζεται ένας μήνας για να επιστραφεί ένα αντικείμενο που δεν το παρέλαβαν. Μετά τον έναν μήνα, η γυναικούλα η ''κακόμοιρη'' (υπάλληλος ΕΛΤΑ) μου πετάει το εξής 'συνήθως τον δεύτερο μήνα έρχονται' .. Και βεβαίως όλο αυτό το διάστημα μιλούσα με τον άνθρωπο που περίμενε το κινητό του. Αυτός είναι ο τρίτος μήνας. Κάπως έτσι πέρασε ο καιρός. 

Έκατσα κι έγραψα την αίτηση που μου είπαν στην αστυνομία να γράψω, θα μιλήσω και με τον άλλον να δώ τι αγωγή έχει κάνει. Η αποζημίωση δεν είναι 36 € λογικά, κι αυτό θέλω να το πιστεύω γιατί με ρώτησαν τι περιέχει η συσκευασία, και έγραψαν ότι είναι κινητό.

Δεν επέστρεψα τα χρήματα με την λογική ότι κι εγώ στην ουσία έχασα κάτι το οποίο δεν μου επιστρέφετε. Προς το παρόν χαλαρώστε, αύριο θα έχω νέα.

δεν παει ετσι φιλε. ο αγοραστης εχει δικιο σε αυτο.αν κανω καταθεση σε ενα μαγαζι για να αγορασω κατι και δεν μου ρθει ποτε αυτο(χωρις να ξερω γιατι και πως)τοτε το μαγαζι θα μου επσιτρεψει τα χρηματα και ας βγαλει αυτο ακρη τι απεγινε το προιον.εσυ δεν του επεστρεψες ουτε τα μισα χρηματα στην τελικη ετσι ωστε να μοριαστει η ζημια απο το χαμενο προιον.πηρες τα 100 ευρω και δε σε νοιαζει ο αλλος που πληρωσε αερα

• Like 1
Δημοσ.

... πολλά δε κολλάνε εδώ...

Αυτό αρχίζω να βλέπω και εγώ. Επισης πήγες Κυριακή βράδυ σε αστυνομικό τμήμα και βρήκες αξιωματικό να σου απαντήσει εμπεριστατομένα για μια τόσο εξιδικευμένη περίπτωση;

Αρχίζει να μπάζει μπόλικος αέρας ή κάτι άλλο συμβαίνει. Αρχίζω να πιστεύω οτι όντως χάθηκε το δέμα, αλλά γείωσες τον παραλήπτη μέχρι που σου έτριξε τα δόντια. Αν ασχολήθηκε τόσο για 100 ευρώ, μάλλον το έχει πάρει πατριωτικά και δεν θα μου κάνει εντύπωση να σου σκάσει κανονική μήνυση (έτσι για το γαμώτο).

Δημοσ.

Αυτό αρχίζω να βλέπω και εγώ. Επισης πήγες Κυριακή βράδυ σε αστυνομικό τμήμα και βρήκες αξιωματικό να σου απαντήσει εμπεριστατομένα για μια τόσο εξιδικευμένη περίπτωση;

Αρχίζει να μπάζει μπόλικος αέρας ή κάτι άλλο συμβαίνει. Αρχίζω να πιστεύω οτι όντως χάθηκε το δέμα, αλλά γείωσες τον παραλήπτη μέχρι που σου έτριξε τα δόντια. Αν ασχολήθηκε τόσο για 100 ευρώ, μάλλον το έχει πάρει πατριωτικά και δεν θα μου κάνει εντύπωση να σου σκάσει κανονική μήνυση (έτσι για το γαμώτο).

και γω αυτο βλεπω.ακομα και αν του πει τωρα οτι θα του τα επιστρεψει τα φραγκα ο αλλος θα αρνηθει και θα τον παει  δικαστικα να τον αρμεξει.100 ευρω ηταν η καταθεση 500 θα ζητησει και για την ταλαιπωρια που εφαγε.

τωρα που το θυμηθηκα εσυ δεν εισαι που παλιοτερα αντι να στειλεις ενα κινητο που σου ειχε πληρωσει ο αλλος να το στειλεις συστημενο και το εστειλες απλο με ελτα και χαθηκε παλι το κινητο?

• Like 1
Δημοσ.

τωρα που το θυμηθηκα εσυ δεν εισαι που παλιοτερα αντι να στειλεις ενα κινητο που σου ειχε πληρωσει ο αλλος να το στειλεις συστημενο και το εστειλες απλο με ελτα και χαθηκε παλι το κινητο?

Απευθύνεσαι σε μένα ή στον chrisserres;

Δημοσ.

Και όλα αυτά για 100 ευρώ.

Μόνο ο κόπος, το πέρα δώθε στα ΕΛΤΑ, στην αστυνομία, να κάθεσαι να ανοίγεις thread και να απαντάς σε αγνώστους, το άγχος, η ταλαιπωρία, κτλ κτλ για 100 ευρώ, επαναλαμβάνω;

Άιντε άιντε..........

• Like 1
Δημοσ.

Και όλα αυτά για 100 ευρώ.

Μόνο ο κόπος, το πέρα δώθε στα ΕΛΤΑ, στην αστυνομία, να κάθεσαι να ανοίγεις thread και να απαντάς σε αγνώστους, το άγχος, η ταλαιπωρία, κτλ κτλ για 100 ευρώ, επαναλαμβάνω;

Άιντε άιντε..........

σωστός, αποφάσισα να πληρώσω των άνθρωπο(αγοραστή) και μόλις μίλησα μαζί του τηλεφωνικά.. Η ιστορία έλειξε

Όσων αφορά κάτι εξυπνάκηδες ποιο πάνω, αν νομίζεται πως τις Κυριακές είναι άδεια τα αστυνομικά τμήματα, δεν έχετε παρά να πάτε να το διαπιστώσετε, κανείς δεν μίλησε για διοικητή συγκεκριμένα. Τα ΕΛΤΑ όμως θα τα κυνηγήσω, γιατί στο κάτω κάτω έχασα κι εγώ το smartphone και έβγαλα το καλοκαίρι με τν nokia μπαγκατέλα μου. 

• Like 1
Δημοσ.
Πριν 3 μήνες έστειλα ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ένα κινητό σ'έναν insomniac ο οποίος μου έκανε κατάθεση (λεφτά που εξατμίστηκαν στον καλοκαιρινό ήλιο).. Ποσό των 100€... Η απόδηξη χάθηκε την ίδια μέρα (κλάφτε το barcode) και το κινητό δεν έφτασε ποτέ στον άνθρωπο. Από τότε κάθε 2 εβδομάδες μου λένε 'Αν δεν έχεις τπτ να κάνεις, πέρνα σε 2 βδομάδες να ξαναρωτήσεις'... Πως μπορώ να αποδείξω στο δικαστήριο ότι το έχω στείλει? Σήμερα μέσω ενός τηλεφωνήματος που έλαβα, ενημερώθηκα πως έχει γίνει αγωγή/καταγγελία εναντίων μου για απάτη, και πρέπει να περιμένω στο σπίτι ''προσκλητήριο'' για να παραβρεθώ σε δικαστήριο, και μάλιστα θα επωμισθώ 150€ έξοδα δικαστικά που πρέπει να πληρώσω από'τι μου είπαν.. Ζήτησα προχτές από τα ΕΛΤΑ αν γίνεται να μου δώσουν το barcode, και η υπάλληλος αν και θυμάται πολύ καλά το δεματάκι που ψάχνω, μου λέει '400 κωδικούς κάθε μέρα χτυπάω, δεν γίνεται αυτό που λες'.. Εντάξει θα μου πείτε ότι αν ο καθένας χάνει τον κωδικό του και τον ζητάει, δεν είναι δίκαιο να μπαίνουν κάθε 3 και λίγο σε τέτοιες διαδικασίες 'οι'΄των ΕΛΤΑ. Εδώ όμως που έχει δημιουργηθεί θέμα, τι κάνουμε?

Ρε φίλε. Όσο το πας τοσο χειρότερο το κάνεις. Η υπάλληλος σου είπε ότι κάθε μέρα χτυπά 400 κωδικούς. Αλλα κατα τ'αλλα προχθες θυμόταν καλά το δέμα που έστειλες ... πριν 3 μήνες. Ελεος.

Επισης στα άλλα threads που στα χώνουν γιατί δε βγήκες ν'απαντήσεις;

Δημοσ.

Ρε φίλε. Όσο το πας τοσο χειρότερο το κάνεις. Η υπάλληλος σου είπε ότι κάθε μέρα χτυπά 400 κωδικούς. Αλλα κατα τ'αλλα προχθες θυμόταν καλά το δέμα που έστειλες ... πριν 3 μήνες. Ελεος.

Επισης στα άλλα threads που στα χώνουν γιατί δε βγήκες ν'απαντήσεις;

όσον αφορά το θρεντ που παραθέτεις, εδώ το τελευταίο σχόλιο του δημιουργού:

pc_admin

Senior Member

• photo-thumb-62195.jpg?_r=1367036010
  • Members
  • 1531 μηνύματα
  • LocationΡεθυμνο

Δημοσίευση 28 March 2013 - 01:47 PM

Καλημερα , ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ

καταραμενα ΕΛΤΑ ! 

Θα εξηγησω μετα τι εγινε

το δέμα έφτασε μετά από 3 μέρες, και όπως μου είπε ο ίδιος ο άνθρωπος, ο @!!2@@ς ο ταχυδρόμος το έβαλε στην θυρίδα του πεθερού του, γιαυτό δεν το έβρισκε, μπορείς να ρωτήσεις και τον ίδιο. Και μάλιστα έτσι εξηγήτε το γεγονός πως δεν μου έχει βάλει αρνητική αξιολόγηση, απεναντίας!!! Και όσον αφορά τις κρεατίνες, δεν πιστεύεις πως αν έπαιρνα δεν θα είχα τόσο λεπτά χέρια? είμαι 60 κιλά με 170 ύψος, τί περιμένεις? Και έχω τα ίδια κιλά και το ίδιο ύψος από τα λυκειακά μου χρόνια... Πόοοπο ρε δεν υποφέρεστε  :D τι άλλο θα ακούσω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...