Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω την βοηθια σας σε ενα προβλημα:την ωρα που ειμουν στο Facebook πατισα το αριστερο κλικ

και η οθονη γεμισε ''χιονια'' ena ενα πραγμα σαν να βραχικικλωσε ενω απο πισω μισο-φενονταν τα αρχεια μου και η επιφανεια εργασιας.

Επισης οταν προσπαθω να ανιξω το pc εφανιζονται παλι τα ''χιονια'' και σταματαει στο σιμιο του BIO

και μολις πατισω απο κατο την μοναδα να την κλισω κλινει σε λιγοτερο απο 2 δευτερα σχεδον απευθιας

Δημοσ.

eklise to pc en ora ergasias

...

την ωρα που ειμουν στο Facebook

εν ώρα εργασίας ... πάει το μεροκάματο για σήμερα!

την ωρα που ειμουν στο Facebook πατισα το αριστερο κλικ

Δεν εχει σχέση με το πρόβλημα σου. Σύμπτωση

και η οθονη γεμισε ''χιονια'' ena ενα πραγμα σαν να βραχικικλωσε ενω απο πισω μισο-φενονταν τα αρχεια μου και η επιφανεια εργασιας.

Επισης οταν προσπαθω να ανιξω το pc εφανιζονται παλι τα ''χιονια'' και σταματαει στο σιμιο του BIO

Κάτι μου λεει οτι η κάρτα γραφικών σου πνέει τα λοίσθια. Μπορείς να βγάλεις και ανεβάσεις μια φωτογραφία (απο τα χιόνια);

Στο σημείο του bios μπορείς να διακρίνεις αν γράφει κάποιο error message;

και μολις πατισω απο κατο την μοναδα να την κλισω κλινει σε λιγοτερο απο 2 δευτερα σχεδον απευθιας

Φυσιολογικό για τις περισσότερες μητρικές για το pre-μετα-post διάστημα.
  • Like 8
Δημοσ.

μα καλα γιατι μου τις βγαζει τοσο μεγαλες δεν μπορω να τις κανω upload

παιδια δεν μπορω να τις ανεβασω με τις βγαζει μεγαλες

Δημοσ.

Ποιά κάρτα γραφικών έχεις? Ρίξτεις ένα καλό καθάρισμα και μια αλλαγή πάστας για αρχή μπας και την γλιτώσεις αλλά μάλλον πας για καινούργια κάρτα.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για το χρονο σας ναστε καλα ..πηγα και αλαξα μια καρτα γραφικων γιατι  τελικα ειχατε δικιο ...πεθανε

με βαλανε μια NVIDIA GETFORCE GT 620

και επισης εχω ενα ακομα ενοχλητικο θεματακι με το pc μου οταν το κλινω με βγαζει ενα task host και πρεπει να κανω υποχρεωτικο κλεισιμο

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για το χρονο σας ναστε καλα ..πηγα και αλαξα μια καρτα γραφικων γιατι  τελικα ειχατε δικιο ...πεθανε

με βαλανε μια NVIDIA GETFORCE GT 620

και επισης εχω ενα ακομα ενοχλητικο θεματακι με το pc μου οταν το κλινω με βγαζει ενα task host και πρεπει να κανω υποχρεωτικο κλεισιμο

Ωραίος...!! Είδες που στα λέγαμε... B)  B) 

Όσον αφορά το πραγματάκι που σου πετάει, έχει τίτλο πάνω να μας τον πεις; Να ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...