Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ουτε παρασιτα ουτε τιποτα ! για τα λεφτα τους δε θα εχεις κανενα θεμα θα μεινεις ικανοποιημενος !

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σ ευχαριστω ρε maus απο βδομαδα η στα δικα σου η στα αλλα τα φιγουρατα θα καταληξω. τα λεμε

Δημοσ.

πηρα τα μικρα τα 2.0 αδελφε μου πλακα εχουν : ) χαλι δεν ειναι παλι καλα καλουτσικα ειναι για το πραμα τους παραγουν καλουτσικο ηχο. Χε χε απ οτι ειδα τελικα και καταλαβα η τεχνολογια σημερα πιο φιγουρα ειναι απο οτι ουσια (εχει και led μπλε) .

Δημοσ.

καλοριζικα φιλε μου ! οκ το ηξερες και δε περιμενες και πολλα πραγματα , αφου τα βρισκεις καλουτσικα κ εισαι ικανοποιημενος παλι καλα ! το ασχημο θα ηταν να σου βγαιναν οπως τα παλια σου χαλια ! οντως μονο εφε κ φιγουρα σημερα ..

καλοριζικα κ παλι ..

Δημοσ.

25 εδωσα..αμα ειχαν 30+ εννοειτε θα πηγαινα 2.1 (απλα δν εχω και πολυ χωρο στο χωρο μου στριμωξιδι ειμαι  :shifty:

οταν αλλαζω ηχεια παθαινω θλιψη...εχω και καιρο να ακουσω μιουζικ....ατου τα μελεε

Δημοσ.

για αγορες κλπ ειμαι σκραπας βεβαια μη ξεχναμε και το ο,τι δινεις περνεις, απεκησα προσφατα και pc μετα απο χροοονια και εχω ενα station ωραιο.

να σαι παντα καλα ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...