Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι, ίσως είναι τα καλύτερα του είδους τους στα λεφτά τους, αλλά οι χαρακτηρισμοί που τους απέδωσες τιαριάζουν σε ηχεία του χιλιάρικου με αντίστοιχο ενισχυτή. Όσο vfm και να είναι (που είναι), θεωρώ ότι είναι εκτός πραγματικότητας το ότι θα του μάθουν τι εστί ποιοτικός ήχος. Π.χ στο ρεαλιστικό παράδειγμα με το πάρτι που ανέφερε, θόρυβο θα ακούει από τα ηχεία, όχι μουσική. Ειδικά αν δοκιμάσει να τα τερματίσει που εννοείται ότι απαγορεύεται.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά έχεις την τιμή :)

15 άτομα σε 15 τετραγωνικά δεν είναι παρτάκι, είναι swinging.

χαχα ισχύει αλλά τι να κάνουμε :P 

οταν τελειώσω την σχολή και αφου θα έχω γίνει επιτυχημένος θα πάρω μια έπαυλη και wharfendale ηχείαρες :D :D 

ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! αύριο θα πάω να τα πάρω!(ελπίζω να τα βρώ ετοιμοπαράδωτα και για να γλυτώσω την αναμονή παραγγελνωντας τα απο το internet.)

το λαπτοπ της υπογραφής θα μπορεί να τα οδηγήσει ή θα παίζουν "μπουκομένα"? :P

Δημοσ.

Ωχ ναι δεν το είχα προσέξει αυτό! Θα πάρω και ένα ανταπτορακι, καμία εξωτερική κάρτα ήχου σε περίπτωση που χρειαστεί ποια να κοιταξω ? Κάτι οικονομικό πάντα για να κάνω την δουλειά μου

Δημοσ.

Nαι, ίσως είναι τα καλύτερα του είδους τους στα λεφτά τους, αλλά οι χαρακτηρισμοί που τους απέδωσες τιαριάζουν σε ηχεία του χιλιάρικου με αντίστοιχο ενισχυτή. Όσο vfm και να είναι (που είναι), θεωρώ ότι είναι εκτός πραγματικότητας το ότι θα του μάθουν τι εστί ποιοτικός ήχος. Π.χ στο ρεαλιστικό παράδειγμα με το πάρτι που ανέφερε, θόρυβο θα ακούει από τα ηχεία, όχι μουσική. Ειδικά αν δοκιμάσει να τα τερματίσει που εννοείται ότι απαγορεύεται.

Μα το λεω ξεκαθαρα "στα λεφτα τους", εννοειται οτι δεν προκειται να ειναι σε επιπεδα ADAM η ποιοτητα ηχου. Επισης τα συγκεκριμενα ηχεια δεν ειναι φτιαγμενα για "παρτυ" αν και για μικρες μαζωξεις ειναι μια χαρα οτι πρεπει. Το βασικο ειναι οτι η ποιοτητα του ηχου τους ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα (και μαλλον αγοραζει και περισσοτερο απο οσο πληρωνει δεδομενου του ανταγωνισμου). Δεν υπαρχει κατι καλυτερο, τουλαχιστον εγω δεν χω πετυχει κατι. Η ενταση τους ειναι αρκετη και το μπασο τους δεν ειναι ενοχλητικο. Δεν προκαλει βομβους και μπουμαρισμα δηλαδη. 

Δημοσ.

Ειναι κανεις εδω να πει μια γνωμη; 

Καλησπερα παιδες, σημερα πηρα δυο ηχειακια αυτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.505490 της πλακας απλα για να εχω ηχο στο pc αλλα δεν παλευονται, κανουν πολλα παρασιτα παντου ακομα και με το κουνημα του δειχτη απ το ποντικι..!!! ενω στο λαπτοπ παιζουν καμπανα. Δε ξερω πολλα απο ηχο αλλα ειχα καλα ηχεια στο παρελθον (edifier s730d 2.1 και ακομα πιο παλια φετες κτλπ) τα οποια πουλησα τζαμπα σε ενα παλικαρι απο δω... δν ασχολουμε με ηχο πλεον ακουω μουσικη στ αμαξι... 

Τωρα επειδη απο Δευτερα τα γυρναω αυτα τι μου προτινεται να παρω για να μη το ψαχνω και πολυ μεχρι 30 ευρω το μιλαω και αν γινεται και πιο κατω 20-25. ενα σετακι δοκιμασμενα ηχειακια για το pc βρε αδελφε για να μην ειμαι στο παρε δοσε.

Δημοσ.

μαλιστα 2.1 βλεπω .. χε χε για edifier ειχα (2χ75w και 150watt το sub) και δε το ξανα σκεφτομαι καν...για στεκα ηχεια (δορυφορους) υπαρχει λυση σ αυτα τα φραγκα? και απο eshop καλυτερα γτ γλιτωνω τα μεταφορικα

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.505223 αυτα τα ξερει κανεις? παιζουν σωστα η μονο φιγουρα ειναι?

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.501814

Δημοσ.

δε τα εχω δοκιμασει φιλε μου δε ξερω !

για φθηνη λυση πιστευω καλα θα ειναι ..

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.505223 αυτα τα ξερει κανεις? παιζουν σωστα η μονο φιγουρα ειναι?

αν κρινεις παντως απ τις 58 αξιολογησεις παρτα αφοβα ..

ολοι 9 η 10 τους βαζουν ..

Δημοσ.

τα logiteck που προτινες τα τσεκαρα καλα φαινονται απλα ειναι 2.1 και δεν εχω ψωρα για μπασο εχω την αντιληψη οτι τα μπασα τους ακομα και στο gadget που ειχα των 300+ ευρω δεν ειναι και κατι αντιθετως πολυ μπουκωμενο μπασο βγαζει τα hifi καλυτερα παιζουν τα μπασα. Ετσι ακριβως φτηνη λυση ψαχνω για να μην ψαχνομαι και πολυ...στερεο ηχο (αν ειναι και 2κωνα ακομα καλυτερα) απλα να μη ξανακουσω αυτα τα σκα...ο παρασιτα ; )

Δημοσ.

τα εχω και ειναι παρα πολυ καλα γι αυτο στα προτεινα επειδη ηθελες δοκιμασμενη αποψη .. τωρα αν σε χαλαει το μπασο τι να πω ? εγω τα βρισκω πολυ πιο καλα τα 2.1 ! ασε που φοβαμαι οτι σε αυτη την κατηγορια που κοιτας οποια και να παρεις πολυ φοβαμαι οτι δε θα δεις κ τρελλες διαφορες απο αυτα που ηδη εχεις ..

Δημοσ.

να σαι καλα ξερω και γω αυτο φοβαμαι ..αναγκαστικα πειραματα θα κανω παλι θα ψαχνω στα ιντερνετομαγαζα..απλα οι τσεπες μας δεν ειναι για πειραματα αυτη τη φαση ξες τι εννοω.

τελικα μ αρεσαν τα logiteck παιζουν κανονικα χωρις θεμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...