Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που γράφεις δε γίνεται. Άκουσες τα ηχεία όπως παίζουν σε ένα ξένο χώρο ηχογραφημένα από κάποιο τυχαίο μικρόφωνο με το playback του ήχου να γίνεται από την κάρτα ήχου του PC σου μέσω των τωρινών σου ηχείων. :)

καλά σαφώς γιαυτό οπως είπα δεν μπορώ να τα κρίνω απο το utube αλίμονο,απλά διέκρινα κάποιες διαφορές κυρίως στο χρωματισμό του ήχου.επίσης δεν είδα βιντεάκια τραβηγμένα με κινητό :P αλλά με επαγγελματικό εξοπλισμό. και πάλι βέβαια δεν είναι σωστό κριτήριο αλλά τι να κάνω που δεν μπορώ να τα ακούσω απο κοντά 

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τώρα για την ένταση που λες,δεν έχουν μεγάλη ένταση τα creative?

Τα edi ειναι 72watt rms τα Crerative 28watt... οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι αισθητη η διαφορα.... Βεβαια σε συνδιασμό με την τιμη αυτο ειναι και μια ενδειξη για το ποια ειναι πιο ποιοτηκα.. με εναν αγραφο κανονα οτι στις ιδιες τιμες τα λιγοτερα βατ εχουν συνηθως καλυτερη ποιοτικα ηχου.

η λύση του να πήγαινα σε κάτι τέτοιο

Ηχο με αυτα μπορεις να παρεις απο το pc... αλλα δεν αξιζουν σαν λυση....

Δημοσ.

Τα edi ειναι 72watt rms τα Crerative 28watt... οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι αισθητη η διαφορα.... Βεβαια σε συνδιασμό με την τιμη αυτο ειναι και μια ενδειξη για το ποια ειναι πιο ποιοτηκα.. με εναν αγραφο κανονα οτι στις ιδιες τιμες τα λιγοτερα βατ εχουν συνηθως καλυτερη ποιοτικα ηχου.

Ηχο με αυτα μπορεις να παρεις απο το pc... αλλα δεν αξιζουν σαν λυση....

δεν έχουν ποιο ποιοτικά ηχεία? τα βλέπω μεγαλύτερα και ποιο καλοστημένα,βέβαια δεν τα έχω ακούσει πάλι :P

Δημοσ.

μάλιστα! πρέπει να περιορίσω όμως τις επιλογές μου :P

είμαι μεταξύ T20 II,behringer(που δεν με ενθουσίασαν) τα edifier και τα maudio av40

τα m audio και τα beh έχουν ενα ηχειο για μεσαια,ενα twitter και μπασο οπως τα creative?

Δημοσ.

Αμα μου εβαλες και τα av40 στην μεση , εννοειται av40.... 

Αλλα πλεον φλερταρεις στην τιμη και με αυτά...

http://www.skroutz.gr/s/317569/Edifier-S530-S530D.html

:P

Ετσι για να σε μπερδέψω λιγο ακομη!!

ααχχ τα 530,τα ζαχάρωνα παλιά! αλλά απο τα 120 στα 170 είναι πολλά για μένα σε αυτή τη φάση,εχω αρκετά έξοδα,μολις μετακόμισα xD τα av40 σε σχέση με τα edi 530 εχουν μεγάλη διαφορά ποιοτικά πέρα απο το εξαιρετικό μπάσο των edifier?

Δημοσ.

+1 για AV40. Ηχεια με @@ και στα λεφτα τους δεν υπαρχει κανενας ανταγωνισμος. Ο ηχος που παραγουν ειναι πανω απο την κατηγορια τιμης τους και ειναι σαφεστατα ποιο χρωματισμενα για χρηση και παραπανω απο μουσικη. Επισης ειναι κοντα στο αρχικο σου budget και να εισαι σιγουρος οτι τα συγκεκριμενα ηχεια θα σου "μαθουν" τι εστι ποιοτικος ηχος. Το προβλημα ειναι οτι απαξ και μαθεις με αυτα τοτε θα ειναι πρακτικα αδυνατον να ακουσεις οτιδηποτε αλλο αλλα στην τελικη αυτο μαλλον μονο καλο ειναι. 

Δε σε συμφερει απλα να κοιταξεις κατι αλλο εκτος και αν αρχισεις να παιζεις με το budget σου αλλα οπως ειπα τα AV40 εκτος απο φοβερα ηχεια ειναι και αρκετα πανω απο την κατηγορια τιμης τους σε οτι αφορα την ποιοτητα. Χρειαζεσαι λιγο παραπανω χωρο ομως μιας και ειναι λιγο ογκοδη. 

Δημοσ.

+1 για AV40. Ηχεια με @@ και στα λεφτα τους δεν υπαρχει κανενας ανταγωνισμος. Ο ηχος που παραγουν ειναι πανω απο την κατηγορια τιμης τους και ειναι σαφεστατα ποιο χρωματισμενα για χρηση και παραπανω απο μουσικη. Επισης ειναι κοντα στο αρχικο σου budget και να εισαι σιγουρος οτι τα συγκεκριμενα ηχεια θα σου "μαθουν" τι εστι ποιοτικος ηχος. Το προβλημα ειναι οτι απαξ και μαθεις με αυτα τοτε θα ειναι πρακτικα αδυνατον να ακουσεις οτιδηποτε αλλο αλλα στην τελικη αυτο μαλλον μονο καλο ειναι. 

Δε σε συμφερει απλα να κοιταξεις κατι αλλο εκτος και αν αρχισεις να παιζεις με το budget σου αλλα οπως ειπα τα AV40 εκτος απο φοβερα ηχεια ειναι και αρκετα πανω απο την κατηγορια τιμης τους σε οτι αφορα την ποιοτητα. Χρειαζεσαι λιγο παραπανω χωρο ομως μιας και ειναι λιγο ογκοδη. 

Για τα av 40 μιλάμε;

Δημοσ.

χώρο έχω :P επίσης νομίζω οτι υπερβάλεις λιγάκι. αλλά θα τα τιμήσω τα av40. κατι τελευταίο που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία,είναι δυνατά? σε κανα μικρο παρτάκι εντος σπιτιού θα με καλύψουν έτσι?

Δημοσ.

Για τι χώρο μιλάμε (τμ) και για πόσα άτομα; Τα έχω τα ηχεία σχεδόν 3 χρόνια τώρα και έχουν δοκιμαστεί και σε "παρτάκι" αλλά το θέμα είναι τι εννοείς με το "παρτάκι"...

10-15 άτομα σε 40αρι σαλόνι με την ένταση μέγιστο στα 3/4 είναι άψογα. Αλλά εγώ ακούω Νταλάρα, όχι τα δικά σου τα σατανιστικά οπότε μπορεί να μην σε καλύπτουν.

Δημοσ.

Για τι χώρο μιλάμε (τμ) και για πόσα άτομα; Τα έχω τα ηχεία σχεδόν 3 χρόνια τώρα και έχουν δοκιμαστεί και σε "παρτάκι" αλλά το θέμα είναι τι εννοείς με το "παρτάκι"...

οχι τιποτα τρελο ρε συ καμια 10αρια ατομα αντε 15 σε χώρο ξέρω εγω 15 τετραγωνικά...

btw ξανάρχησες να γράφεις εδώ ή απλά εγώ έχω την τιμή? :P

Δημοσ.

Για τα av 40 μιλάμε;

Ναι γι αυτα μιλαμε. Στα λεφτα τους δεν παιζει να βρει κατι καλυτερο. Εγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κατι καλυτερο και εχουν περασει ΠΟΛΛΑ ηχεια απο τα αφτακια μου. Βεβαια η ακουστικη δεν ειναι ιδια για τον καθενα αλλα θεωρω οτι διαθετω "μουσικο" και "ποιοτικο" αφτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...